Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Youtube

Gister liet Kevin Lee (25) tijdens een UFC 216 media event weten dat zijn aankomend gevecht met Tony Ferguson (33) voor de echte UFC lichtgewicht titel is. Conor McGregor won vorig jaar november de titel en heeft het sindsdien niet verdedigt. Lee laat weten dat hij McGregor misschien een titelkans geeft als hij de interim titel wint.

Volgens de woorden van “The Motown Phenom” moet Conor McGregor zich eerst bewijzen wil hij een gevecht aangaan met Kevin Lee. De Amerikaan is van mening dat de Ier drie van zijn laatste vier partijen verloor.

“Zover ik weet heeft hij drie van zijn laatste vier partijen verloren. Ik denk niet dat hij Nate Diaz versloeg in het tweede gevecht. Ik hou van een grote uitdaging, dus hij moet mij wel wat laten zien. Hij is ook nog een kleine kerel, hij is 145 [pond]. Hij werd eruit geworsteld door een bokser van 40 jaar. Hij [Floyd Mayweather] won van hem in de clinch en hij werd eruit geworsteld. Het was gewoon zo, dus hij moet wat meer laten zien voor mij.

Dus na deze partij [vs. Ferguson], misschien geef ik hem dan wel een titelgevecht. Misschien, ik weet het niet. We zien wel hoe hij reageert. Misschien moet hij nog maar eens tegen Nate Diaz vechten om te bewijzen dat hij tegen mij mag vechten.”

“Ik denk dat dit al voor de echte titel is.”

Mocht Lee de interim titel winnen op UFC 216 dan gaat een potentiële partij met Conor McGregor op zijn voorwaarden. McGregor’s coach John Kavanagh sprak eerder zijn wens uit dat The Notorious zijn titel verdedigt tijdens St. Patricks Day, en Lee ziet dat als een zakelijke goede keus.

“Het zal op mijn voorwaarden gebeuren. Het zal op mijn tijdschema gebeuren. Het werd van mij verwacht om dit gevecht aan te nemen. Ik doe het harde werk, ik doe het zware liftwerk, ik vecht tegen Tony [Ferguson]. Niemand wilde tegen Tony vechten. Conor [McGregor] wilde niet tegen Tony vechten. Dus het zal volgens mijn tijdschema gebeuren. Ik laat hem wel weten wanneer we gaan vechten. Of we vechten o St. Patrick’s Day? Miscchien, dat kan zakelijk goed zijn dus ik weet het niet. We zien wel.”

UFC 216 Ferguson vs. Lee, 7 oktober 2017, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

Main Card
Tony Ferguson vs. Kevin Lee | voor de UFC interim lichtgewicht titel
Demetrious Johnson vs. Ray Borg | voor de UFC vlieggewicht titel
Fabricio Werdum vs. Derrick Lewis
Beneil Dariush vs. Evan Dunham

Preliminary Card
Tom Duquesnoy vs. Cody Stamann
Will Brooks vs. Nik Lentz
Lando Vannata vs. Bobby Green
Pearl Gonzalez vs. Poliana Botelho

Early Preliminary Card
Walt Harris vs. Mike Godbeer
John Moraga vs. Magomed Bibulatov
Thales Leites vs. Brad Tavares
Matt Schnell vs. Marco Beltrán

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Lawler vs. Cerrone mogelijk op UFC 205

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alhoewel het evenement al over ...

24-karaats goud en meer dan 3.000 diamanten; The Money Belt

World Boxing Council introduceert een speciale belt voor The Money Fight tussen Floyd Mayweather ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC on Fox: Teixeira vs. Evans

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zoals wel vaker het geval ...

(Documentaire) The Reem seizoen 4 – aflevering 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alister ‘The Reem’ Overeem heeft ...