Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto’s : JP Freelance Media | EPIC MMA / Video’s: Rachid Pardo | EPIC MMA

Vanavond zie je hoe de ongeslagen Darren Till het gaat doen tegen Donald Cerrone in de Octagon. EPIC MMA is in de Ergo arena in Gdansk voor live verslag. Blijf deze pagina verversen, lees korte verslagen over de partijen en zie de reacties van de atleten na hun partijen.

 

Donald Cerrone vs. Darren Till

Till zet direct druk en krijg Cerrone in zijn achteruit. Hij duikt voor een takedown maar Till stopt deze met gemak. Till gaat weer de aanval aan en mist Cerrone.

Cerrone duikt weer voor een takedown en scoort. Till staat binnen een seconde weer op en de partij gaat weer verder op de benen. De voorwaartse druk van Till dwingt Cerrone om achteruit te vechten.

Till is scherp, accuraat en raakte Cerrone goed met een elleboog en maakte de partij af met veel stoten tot Cerrone niet meer kon staan en de scheids de partij moest stoppen.

Resultaat: Darren Till wint van Cerrone via TKO in de eerste ronde.

 


Karolina Kowalkiewicz vs. Jodie Esquibel

De bantamgewichten ontmoeten elkaar in het midden van de Octagon. Esquibel is snel met haar voetenwerk en weet de aanvalen van Kowalkiewicz goed te ontwijken.

Kowalkiewicz probeert de afstand goed in te schatten en raakt met elke aanval die ze doet steeds vaker haar doel.

Esquibel blijft bewegelijk en Kowalkiewicz blijft jagen, ze pakken punten en eindigen de eerste ronde met een goed applaus van het publiek. Ook de tweede ronde begint meteen met veel actie.

Esquibel weet Kowalkiewicz ook goed te raken maar het zijn toch die aanvallen van Kowalkiewicz die het meeste schade aanrichten. Kowalkiewicz krijgt Esquibel in een clinch en werkt scoort met knieën.

Elke aanval die Kowalkiewicz doet bouwt ze rustig op en eindige in een regen aan stoten, trappen en knieën. Esquibel is taai en incasseert de aanvallen en blijft bewegen.

In de derde zijn de atleten in het co-main event nog even energiek als de voorgaande rondes. De tactiek van Esquibel is duidelijk, aanvallen en wegwezen en het werkt want Kowalkiewicz begint ongeduldig te worden.

Esquibel trekt haar tactiek door tot het einde van de ronde en de jury mag bepalen die de partij gewonnen heeft.

Resultaat: Karolina Kowalkiewicz wint van Jodie Esquibelwint via jurybesluit (30-27, 30-27, 30-27)


 

Jan Błachowicz vs. Devin Clark

Na het missen van een stoot duikt Clark bovenop Błachowicz en scoort hij de takedown. Błachowicz is misschien niet de beste grondvechter maar weet zichzelf wel weer op de benen te krijgen.

Dat is best een kunst gezien Devin Clark een worstelachtergrond heeft. De worstelaar Clarck raakt op zijn beurt weer Błachowicz goed en de actie gaat over en weer tot het luiden van bel voor het einde van de ronde.

In de tweede ronde doen de heren er nog een schepje boven op en laten de licht- zwaargewichten zien hoe technisch en snel ze zijn voor hun divisie.

Błachowicz raakt Clarck met een goede trap naar het lichaam en krijgt hem uiteindelijk naar de grond.

Na wat actie over en weer en na een mislukte takedown poging kreeg Błachowicz, Clark tegen de kooi en maakte hij de partij af met een staande rear-naked choke.

Resultaat: Jan Błachowicz wint van Devin Clark via submission in de tweede ronde


 

Oskar Piechota vs. Jonathan Wilson

Na wat lowkicks is er niet veel actie aan het begin van de eerste ronde. De heren hebben duidelijk respect voor elkaars kracht.

Piechota weet uiteindelijk in toch Wilson te grijpen en sleept hem naar de grond terwijl hij als een rugzak op de rug van Wilson hangt.

Hier is het overleven voor Wilson want ook op de grond heeft Piechota de rug nog. Wilson raakt bijna verstrengeld in een rear-naked choke, maar de bel gaat en Wilson ontsnapt.

De tweede rond begint net zo passief als de eerste.

De middengewichten wachten vooral af en durven niet de trekken over te halen. Totdat Piechota een steen harde stoot uitdeelt en in de laatste seconden een knockdown scoort.

De derde ronde begint net zo rustig als de voorgaande rondes maar schakelt snel om. Piechota scoort een takedown en pakt de rug van Wilson met ruim wat minuten op de klok.

Het was lastig voor Piechota om Wilson te stoppen en aan het einde van de partij gaat hij er vandoor met de overwinning via jury beslissing.

Resultaat: Oskar Piechota wint van Jonathan Wilson via jurybeslissing


Marcin Held vs. Nasrat Haqparast

Nadat de Ergo arena bijna ontploft van het gejuich van de fans begint de eerste ronde zeer actief. Na een goede slagen wisseling in de eerste ronde gaat het redelijk over en weer.

Held staat bekend om zijn grondwerk en gaf al eerder tegen ons aan dat hij eerst op de benen zou willen vechten en het gevecht naar de grond wil brengen.

Met nog één minuut op de klok lukt het Held om Haqparast naar de grond te krijgen. In de tweede ronde laat Held zien dat hij niet bang is om te staan met Haqparast.

Dat was misschien niet zo een best idee en Haqparast scoort een knockdown.

Haqparast is duidelijke degene die druk zet en zijn doel beter weet te vinden.

Held laat met een meesterlijke scramble zien waarom hij zo goed is op de grond, hij dreigt met een enkel klem en krijgt uiteindelijk Haqparast op zijn rug.

In de derde ronde weet Held vroeg de takedown te scoren en domineert hij het grondwerk voor het grootste gedeelte van de ronde.

Aan het einde komen de heren los en proberen ze in de laatste paar secondes nog de wedstrijd voortijdig te beëindigen.

Resultaat: Marcin Held wint van Nasrat Haqparast via jurybesluit (30-27, 30-27, 30-27)


 

Damian Stasiak vs. Brian Kelleher

De partij begint meteen explosief en Stasiak landt een mooie draaitrap en volgt deze op met een lawine aan stoten. De slagenwisseling gaat door maar stopt na een takdown poging.

Als gevolg krijgt Kelleher, Stasiak bijna in een guillotine-choke. Stasiak overleeft deze, de Poolse fans worden gek en de partij gaat verder.

De tweede ronde begint net als de eerste, gewelddadige, snelle en technische hoogstandjes.

Stasiak krijgt Kelleher naar de grond en probeert te werken naar de full mount. De heren staan weer op en hervatten de partij.

Stakiak werkt hard voor de takedown maar Kelleher draait het om en eindigde op zijn rug. Stasiak komt los en staat weer snel op.

Kelleher raakt vaker zijn doel en Stasiak krijgt steeds meer schade in zijn gezicht. Kelleher zet meteen de toon in de derde ronde dwingt Stasiak achteruit te vechten.

Kelleher gooit een flinke rechter en raakt Stasiak keihard op zijn hoofd. Stasiak probeert nog te herstellen maar de scheids komt ertussen en stopt de partij.

Resultaat: Brian Kelleher wint van Damian Stasiak via TKO in de derde ronde.


 

Sam Alvey vs. Ramazan Emeev

De partij begint rustig en de heren voelen elkaar eerst een beetje aan. Emeev scoort een takedown, maar net zo snel als hij neer gaat, staat Alvey weer op.

Emeev blijft jagen en scoort de ene prachtige combinatie na de andere. Alvey blijft staan maar je ziet dat het afvallen een zware tol eist bij Alvey.

Emeev blijft jagen voor de takedown gedurende de tweede ronde terwijl Alvey voornamelijk achteruit loopt.

Over het algemeen zijn de heren in de tweede ronde best passief maar aan het einde van de ronde was er wel een goede slagenwisseling om de derde ronde goed te beginnen.

De derde ronde blijft passief en Ramazan Emeev wint via jury besluit.

Resultaat: Ramazan Emeev wint van Sam Alvey via jury besluit.


 

Artem Lobov vs. Andre Fili

Lobov stormt naar voren en incasseert direct een trap naar het lichaam.  Fili gebruikt zijn lengtevoordeel en houdt Lobov op afstand.

Toch lukt het Lobov om naar voren te komen en Fili een paar keer goed te raken. Fili gebruikt zijn voetenwerk goed en zorgt ervoor dat Lobov gefrustreerd achter hem aanloopt.

Filli blijft actief houdt zijn afstand en krijgt Lobov naar het canvas aan het einde van de eerste ronde met een keiharde trap.

In de tweede ronde blijft Fili bewegelijk en blijft hij scoren. Lobov raakt Fili ook maar doet geen echte schade. Fil krijgt Lobov naar de grond in de derde ronde en blijft in de half guard.

Lobov dreigt met een beenklem maar Fili ontsnapt. Fili draait het om en probeert een arm triangle maar heeft geen succes. In de derde is Fili duidelijk vermoeit maar weet toch tweemaal de takedown te scoren.

Resultaat: Andre Fili wint via jurybesluit (30-27, 30-27, 30-27)


 

Salim Touahri vs. Warlley Alves

Touahri raakt de eerste stoot maar Alves zet druk en werkt na een takedown Touahri tegen de kooi. Dit is ook precies waar het grootste deel van de eerste ronde de partij zich afspeelt.

Touahri laat mooi voetenwerk zien en al dat geclinch lijkt gevolgen te hebben op het uithoudingsvermogen van Alves.

In de tweede ronde is er meer actie op de benen. De gastank van Alves lijkt steeds meer leeg te lopen terwijl Touahri nog vrolijk rondhuppelt.

In de derde ronde gaat Alves veel efficiënter om met zijn stoten en komt hij langzaam vooruit en werkt hij Touahri naar de grond.

Resultaat: Alves wint van Touahri via jurybesluit (30-27, 29-28, 29-28)


 

Lina Länsberg vs. Aspen Ladd

Ladd zet direct druk bij het luiden van de eerste bel en werk Länsberg naar de kooi. Hier laten de bantamgewichten mooi clinchwerk ziek en en strijden ze voor een dominante positie.

Lansberg draait de positie om en krijgt Ladd op haar beurt tegen de kooi en werkt goed vanuit de thai-clinch.

In de tweede ronde wordt scoort Ladd de takedown na een korte slagenwisseling en werkt zichzef van de halfguard naar de full mount.

Hier stapt de scheids in en eindigt hij de partij in de tweede ronde nadat Ladd een serie aan stoten uitdeelt.

Resultaat: Ladd eindigt de partij tegen Länsberg via een TKO in de tweede ronde.


 

Felipe Arantes vs. Josh Emmett

Na een draaitrap van Arantes blijft Emmet jagen en raakt hij Arantes keihard met stoten.

Het zakken naar vederwicht werpt zijn vruchten af en je ziet dat de de kracht van Emmet resultaten boekt. Emmet slaat Arantes  twee keer naar het canvas maar gaat niet het gevecht aan op de grond. Emmet blijft druk zetten in de tweede ronde en ziet er nog fris uit. Arantes is een paar keer goed geraakt maar lijkt goed te herstellen.

Emmet is niet zo snel meer als de eerste ronde en doet het iets rustiger aan. Aan het einde van de tweede ronde weet hij nog een takedown te scoren.

Resultaat: Emmett wint van Arantes via jurybesluit (30-26, 30-26, 30-25)

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Prev
  • Next

    Felipe Arantes vs. Josh Emmett

Na een draaitrap van Arantes blijft Emmet jagen en raakt hij Arantes keihard met stoten.

Het zakken naar vederwicht werpt zijn vruchten af en je ziet dat de de kracht van Emmet resultaten boekt. Emmet slaat Arantes  twee keer naar het canvas maar gaat niet het gevecht aan op de grond. Emmet blijft druk zetten in de tweede ronde en ziet er nog fris uit. Arantes is een paar keer goed geraakt maar lijkt goed te herstellen.

Emmet is niet zo snel meer als de eerste ronde en doet het iets rustiger aan. Aan het einde van de tweede ronde weet hij nog een takedown te scoren.

Resultaat: Emmett wint van Arantes via jurybesluit (30-26, 30-26, 30-25)

 

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Degenen die verantwoordelijk zijn voor het succes van de UFC verdienen hun gelijke deel!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jaren wordt er al gesproken ...

Dana White: “Wat is Nate Diaz waard zonder Conor McGregor?“

Dana White laat weten dat Nate Diaz niet in de positie zit om dergelijke ...

Vitor Belfort: “Bisping stop met het zoeken naar excuses.”

Michael Bisping wilde niets weten van de geruchten rondom een rematch met Vitor Belfort, ...

Derrick Lewis vs.Travis Browne tijdens UFC 208

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: USA Today Derrick Lewis ...