Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vorige maand stond hij nog op het voorprogramma van UFC Rotterdam en nu staat hij als hoofdpartij in Gdansk tegenover Donald ‘Cowboy’ Cerrone. Darren Till brengt aardig wat ‘hype’ met zich mee en nu zal hij zich echt moeten bewijzen. Wij spraken De 24-jarige Engelsman tijdens de mediadagen en deze atleet is welbespraakt en barst van zelfvertrouwen, exact wat de UFC graag ziet.

Darren ‘The Gorilla’ Till

Till is één van de talenten van dit moment en gaat het gevecht aan met een ongeslagen record van 15-0-1. Met al vier UFC overwinningen op zijn record zal Till zijn win reeks door proberen te trekken en met een tegenstander als Cerrone heeft Till de perfecte kandidaat om de wereld te laten zien wie hij is. Mocht hij deze partij winnen dan zal Till waarschijnlijk hoog in het weltergewicht klassement terechtkomen. Wij spraken Till over zijn wedstrijd tegen Cerrone, hoeveel partijen hij nodig heeft om een titelgevecht te krijgen en zijn carrière tot nu.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

  • Michiel Dijksterhuis
    Michiel Dijksterhuis

    3/4 fights in de ufc zijn decisions waarvan 1 een draw en 1 ko tegen een can

You May Also Like

(Video) Bellator 166 weigh-in resultaten

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het main event van Bellator ...

Dana White: Lookin’ for a Fight – Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dana White, Matt Serra en ...

Luke Rockhold

Terugkeer Luke Rockhold ligt in het verschiet: “Ik ben er bijna klaar voor.”

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Luke Rockhold terugkomt. De vechter heeft aangegeven ...