Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Mania

Conor McGregor (29) weet iedere keer de headlines te halen zonder zelf de Octagon in te stappen. Ditmaal zijn de geruchten dat de “Notorious” betrokken is geweest bij een kroeggevecht in Dublin, Ierland. Er wordt gespeculeerd dat McGregor een man met nauwe connecties met de Ierse maffia heeft geslagen. Tijdens een persdag spreekt UFC-president Dana White zich uit over de situatie en laat hij weten dat McGregor misschien nooit meer zal vechten.

McGregor [21-3, UFC 9-1] maakt eenmaal terug in Ierland wat chaotische tijden mee. Eerder haalde hij het nieuws door de ring in te springen tijdens een Bellator-evenement, waar hij het aan de stok kreeg met scheidsrechter Mark Goddard en vervolgens sloeg de “Notorious” een official in het gezicht. Nu heeft de flamboyante Ier, volgens de Irish Daily Star en Irish Independent, zijn handen laten wapperen in een kroeg.

In een artikel van de Irish Independent wordt niet specifiek gesproken over Conor McGregor maar over een bekende Ierse beroemdheid.

“Een bekende Ierse beroemdheid heeft een naaste handlanger van het Ierse Kinahan Cartel aangevallen in een kroeg, in Zuid-Dublin. Een man, in de vijftig, met nauwe connecties met Graham “The Wig” Whelan, een veroordeelde drugs dealer, werd geslagen.

Er wordt gezegd dat de sportster een andere jonge man wilde aanvallen, toen Whelan’s geassocieerde ertussen probeerde te springen voordat hij twee keer werd geraakt in zijn gezicht. Deze man, in zijn vijftiger jaren, werd omschreven als een compleet onschuldige man, die zelf geen directe betrokkenheid heeft met criminaliteit. Er wordt ook gezegd dat hij [McGregor] midden in alle commotie een andere jonge man heeft geslagen. Deze individu [McGregor] werd daarna naar buiten begeleidt waarna hij werd wegreden van de situatie.”

Gister vond The Ultimate Fighter 26 Finale media lunch plaats. Hier werd Dana White gevraagd naar de situatie, waarna hij liet weten dat hij het zaakje niet vertrouwde.

“Nee, maar ik denk niet dat het waar is, want als het wel waar zou zijn, dan zou het echt groots zijn. Conor kan… weet je, Conor kan gewoon over straat lopen en dat is dan al groot nieuws nu. Als dit echt waar is, dan zal het echt een gekkenhuis worden. 

Als het echt waar is, dan komen we er wel achter. Ik kan niet achter elk gerucht aangaan. Als het echt waar is dan lossen we het op, en dan kijken we vanuit daar verder.”

“Probeer maar eens elke dag op te staan om in je gezicht geslagen te worden, terwijl je $100 miljoen op de bank hebt staan. Geld verandert alles voor veel mensen.”

De UFC-president heeft zelf ook een verleden met maffia-achtige karakters en laat weten dat het niet goed zal zijn als het echt waar is, maar dat ze er wellicht wel uit kunnen komen.

“Dat kan niet [goed zijn]. Dat kan niet goed zijn voor Conor. Maar je weet maar nooit. Ik kende die personen of wat dan ook, ook niet. Maar ik weet zeker dat het opgelost kan worden. Jake LaMotta’s broer sloeg ook al eens zo’n persoon in elkaar, en die kwamen er ook uit.”

– Conor McGregor tijdens Bellator 187 –

Daarnaast namen de journalisten gebruik van de mogelijkheid om te vragen of McGregor nog bestraft wordt voor zijn incident tijdens Bellator 187. Waarop de UFC-president aangaf dat het afgehandeld wordt door de ABC [regelgever van Bellator 187], om vervolgens een betoog te houden over het feit dat McGregor misschien nooit meer zal vechten.

“Hij is jong, rijk en een God in Ierland. Dat is ook niet de meest gezonde omgeving. Luister, dat wordt afgehandeld door het hoofd van de ABC. Wij wilde hem laten vechten, wat Audie [Conor’s manager] ook zegt, we waren bezig voor een gevecht aan het einde van het jaar, maar hij is gewoon niet klaar.

Luister we zitten nog steeds tussen… we zitten nog steeds tussen… Conor zal misschien nooit meer vechten. Die kerel heeft f*cking 100 miljoen dollar. Ik ken gasten die minder dan hem verdiende, advocaten waren en naar school gingen en eerder stopte met werk, snap je. Als jij je hele leven naar school gaat om advocaat te worden, en je bent een goede advocaat, je verdient wat, dan ben je er klaar mee. Joe Silva [voormalig UFC match maker]werkt ook niet meer. Deze gasten verdienen flink geld, en dan is het klaar.

Vechten is verschrikkelijk, vechten is verschrikkelijk. Probeer maar eens elke dag op te staan om in je gezicht geslagen te worden, terwijl je $100 miljoen op de bank hebt staan. Geld verandert alles voor veel mensen, we zullen zien.

Iedere keer als je met Conor praat, dan weet je het niet. Wie het weet mag het zeggen. Hij is een heel uniek individu. Ik houd van hem, ik houd van hem, hij is zeker… weetje, als je kijkt naar al het geld dat Conor verdient heeft. Er zijn gasten die altijd zeuren om geld en dat ze meer geld willen. Conor kan niet genoeg geld betaald krijgen. Conor is elke cent meer dan waard.”

Er zal ongetwijfeld meer informatie naar buiten komen in de nabije toekomst. Houd onze pagina in de gaten voor meer informatie omtrent deze situatie en ander UFC-nieuws.

Bekijk hier het hele segment met Dana White over Conor McGregor | 10.22 min

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Bart Slegers

  Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

 • Show Comments (9)

 • Ismail Pamuk
  Ismail Pamuk

  Hoop het wel, denk het niet

 • Qaq Qerlaq
  Qaq Qerlaq

  Strippen van de riem. Kom op.

 • Bjorn Buss
  Bjorn Buss

  Patrick Niels

  • Niels Bakker
   Niels Bakker

   Binnenkort een kogel in zijn kop?

 • Jeffrey Osinga
  Jeffrey Osinga

  Gilion

 • Ilja van Reede
  Ilja van Reede

  Little fucking princess! UFC word een lachertje ondertussen.

 • Marijn Bouman
  Marijn Bouman

  Slecht uithangbord voor de sport, die zichzelf serieus wil nemen.

 • Frank Veenstra
  Frank Veenstra

  Goede “vrije” vertaling! 🤔

 • Jan van Buul
  Jan van Buul

  Laten we hopen van niet

You May Also Like

Jorge Masvidal opnieuw mondig

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Nouvelles Het blijft ...

History is made: MMA eindelijk legaal in New York!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het was een lange zit ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi: “Mijn gevoel zei vanaf het begin al Bellator.”

Gegard Mousasi is met zijn overstap van de UFC naar Bellator natuurlijk groot nieuws, ...