Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Schrijf je hier in!

De Europese Gracie Jiu Jitsu Federatie (EGJJF) brengt UFC weltergewicht Demian Maia naar Nederland  voor een exclusief evenement. De BJJ specialist heeft een vierde graad zwarte band, is drie keer wereldkampioen geweest en heeft in MMA onlangs nog voor de UFC titel gevochten. Op 3 februari komt hij naar Nederland voor een BJJ seminar waar ook jij aan mee kan doen!

 

Demian Maia

Credit: Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports

Maia is een UFC veteraan met meer dan tien jaar ervaring in de Octagon. Hij stormde de UFC binnen met vijf achtereenvolgende submissions en liet de wereld zien hoe nuttig een BJJ achtergrond is in MMA. De 40-jarige Braziliaan staat met een record van 25-8 nog steeds tegenover de beste MMA atleten ter wereld. Niemand gaat graag naar de grond met Maia en als fan weet je waarom.

 

Het seminar

Leer van één van de meest gerespecteerde MMA -en BJJ atleten tijdens het drie uur durende seminar op 3 februari van 13:00 tot 16:00. BJJ is een essentieel onderdeel van MMA dus mocht jij je op de grond verder willen ontwikkelen, dan is dit zeker de moeite waard. Het is een besloten seminar met een beperkt aantal plekken dus schrijf je snel in voordat het te laat is. Meer informatie volgt, maar één ding is zeker: Je groundgame zal nooit meer hetzelfde zijn.

Schrijf je hier in!

 

Media partner en pers

De EGJJF heeft voor dit evenement EPIC MMA gekozen als media partner. Verwacht originele content, interviews en veel meer. Hoewel er exclusiviteit onder de regeling valt tussen de partijen, geeft EPIC MMA ook andere leden van de media de mogelijkheid om zich in te schrijven*. Stuur een email naar [email protected] met de volgende gegevens:

 • De naam van website;
 • Aantal social media volgers ( Facebook, Instagram en/of Twitter);
 • Aantal personen inclusief;
  – Naam
  – Functie
  – Adres
  – Telefoonnummer
  – E-mailadres

 

*Het inschrijven geeft geen garantie tot toegang
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (6)

You May Also Like

(Vlog) UFC 206 Embedded – Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Tyron Woodley zal zijn titel verdedigen tegen Demian Maia op UFC 214 en Cris ...