Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Youtube

Drakkar Klose vecht aanstaande zaterdag op UFC 218 tegen David Teymur, en is een zogeheten ‘sleeper fight’. Dat houdt in dat het gevecht stiekem weleens aan de haal zou kunnen gaan als het gaat om de verkiezing van vermakelijkste partij. Het zal natuurlijk nog moeten blijken of dit werkelijk het geval gaat zijn, aangezien de kaart van UFC 218 gevuld is met spectaculaire gevechten. Zo worden de fans vooral op de main card getrakteerd op vuurwerk. Max Holloway verdedigt zijn vedergewicht titel tegen José Aldo en Alistair Overeem komt in actie tegen Francis Ngannou. Maar er is nog veel meer.  Eddie Alvarez vecht tegen Justin Gaethje, en op het spel staat de onofficiële titel van meest gewelddadige man in de UFC. Om de main card af te ronden vecht Tecia Torres tegen Michelle Waterson in een strogewicht onderonsje.

Het gevecht tussen Taymur en Klose zal plaatsvinden op de prelims. Voor Klose wordt het nagenoeg een thuiswedstrijd. De vechter werd geboren in de staat Michigan, waar de stad Detroit onderdeel van is. Klose vocht voor het laatst in juli. Zijn tegenstander was toen Marc Diakiese, de Brit met het aparte en kleurige kapsel. Voorafgaand aan de partij was er flink wat haat en nijd tussen de twee vechters. De partij zelf ging in de tas van Klose, die ervoor zorgde dat de voorspelling van Diakiese niet uitkwam. De Engelsman claimde Klose in de eerste ronde knockout te slaan. Dat gebeurde dus echter niet. De heren zouden graag nog een keer tegen elkaar willen vechten, maar voor nu staat er voor Klose de partij tegen Teymur op het programma.

Drakkar Klose

Foto: MMA Fighting

Dat is op zich al een grote kluif. Klose sprak van de week met MMA Fighting en sprak daar ook over de partij tegen Diakiese. Klose zegt dat de partij tegen ‘The Bonecrusher‘ hem niet bepaald beroemder heeft gemaakt, ondanks het feit dat Diakiese als up and comer best een grote naam aan ‘t opbouwen was:

“Nee, mijn status is niet groter geworden. Maar kijk even naar Conor, hij heeft een heel land achter zich. Dan heb je Diakiese, die een grote fanbase in het Verenigd Koninkrijk heeft. En alle Brazilianen staan vierkant achter hun vechters. Hier, in Amerika, is het iets anders. Er zijn ook zoveel vechters hier, ik denk dat de Amerikaanse fans daarom niet echt de Amerikaanse vechters steunen.”

 

Klose claimt dat de lokale fans snel vergeten wat je in het verleden hebt gedaan. En dat alleen het hier en nu telt. Verlies je, dan wordt je snel aan de kant geschoven voor een ander, aldus de vechter uit Michigan:

“Als het gaat om de Amerikaanse fans, je kan iets de ene keer doen, en dan houden ze van je. Verlies je het volgende gevecht, dan vergeten ze je snel. Ze keren zich snel tegen je. Amerikaanse fans zijn niet erg loyaal. 

Er zijn veel vechters die een act opvoeren. Wat ik zeg is ook precies wat ik voel. Ik ben nooit een namaak persoon geweest. Ik ben altijd oprecht gebleven. Je kan met mijn coaches van de middelbare school praten, en die zouden hetzelfde zeggen.

Iedereen wil de volgende Conor proberen te zijn, maar je moet gewoon jezelf zijn. Als ze van je houden, dan houden ze van je. Zo niet, whatever.” 

Drakkar Klose

 

Oprechte taal van Klose, die in David Teymur misschien wel zijn grootste test heeft. Teymur won al zijn drie partijen in de UFC, en verraste een hoop mensen door op UFC 209 af te rekenen met Lando Vannata. Klose sprak ook even over zijn Zweedse tegenstander:

“Ik denk dat Diakiese wel taaier is dan Teymur, maar David is ook taai. Ik train op dezelfde manier als ik voor Diakiese trainde, ik onderschat mijn tegenstanders niet. Om eerlijk te zijn denk ik dat dit weleens mijn doorbraak kan zijn. Het lijkt erop alsof alle puzzelstukjes op de juiste tijd in elkaar vallen. 

In mijn eerste gevecht was ik echt net begonnen om in de UFC te vechten. In mijn tweede gevecht versloeg ik één van de grote talenten. Nu voel ik dat ik alles kan laten gaan, mezelf kan zijn, en de winst kan pakken. Ik wil met iedereen afrekenen die ze voor m’n neus zetten. Mijn doel is om één van deze dagen die belt om mijn middel te schuiven. Het gaat om het bereiken van je doelen.”

 

Drakkar Klose

Foto: Instagram ufcnewsalerts

Kan Klose, met een ongeslagen record (2-0) in de UFC, ervoor zorgen dat die nul behouden blijft? De partij met Teymur belooft een pure striking partij te worden, en kon best weleens voor wat vervroegd vuurwerk gaan zorgen, met de main card nog in het verschiet. Klose concludeerde:

“Knockouts zijn altijd leuk. Submissies zijn ook leuk, als mijn hand maar omhoog wordt geheven. Dat is wat belangrijk voor mij is. Ik wil mijn ongeslagen record behouden en winnen.”

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Moet Aldo mogelijk nog langer wachten op McGregor?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Het is geen geheim dat José ...

Coach van McGregor: “What’s next for Conor? The lightweight belt.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EDE- Na wat speculatie is ...

Jorge Masvidal: “Ik zie de bitch in Cowboy’s ogen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: UFC Jorge Masvidal vecht ...

Vitor Belfort zelfverzekerd voor zijn gevecht met Mousasi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vitor ‘The Phenom’ Belfort is ...