Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Esther Lin/ MMA Fighting

Als we vooruit blikken op UFC 218 en denken over een potentiële Fight of the Night, dan schieten de namen Eddie Alvarez (33) en Justin Gaethje (29) al snel te binnen. De twee lichtgewichten staan erom bekend om het liefst stoten uit te delen midden in de kooi. In gesprek met Ariel Helwani laat Alvarez weten dat de fans zich kunnen opmaken voor een speciaal gevecht.

Alvarez [28-5-1, UFC 3-2-1] laat in de maandag editie van The MMA Hour weten dat zijn partij met Gaethje [18-0, UFC 1-0] voor hem het main event is van UFC 218. De voormalig UFC-kampioen heeft er een trend van gemaakt om kampioenen te verslaan en heeft met de oud-WSOF kampioen een nieuwe kandidaat gevonden.

“Voor mij, is dit het main event. Voor mij, weegt er iets anders mee in dit gevecht. Ik heb alle kampioenen verslagen van bijna elk andere organisatie die je je kunt bedenken. Van Shinya Aoki, naar Strikeforce [Gilbert] Melendez, UFC’s Anthony Pettis naar Bellator. De lijst gaat maar door.

Deze gast, Justin Gaethje, was kampioen van één van de grotere organisaties van nog niet zo lang geleden, World Series of Fighting. Hij had de titel, hij was de kapitein van de organisatie hij zwaaide de vlag daar.

Voor mij, is dit weer een kampioen die ik aan mijn lijst kan toevoegen en ik heb daar mijn carrière van gemaakt. Ik kan nog niet voor de UFC-titel vechten. Ik ben realistisch, die kans krijg ik nog niet. Dus dan is dit een goede volgende stap.”

“Ze kunnen beter hun popcorn en drank bij de hand houden voor dit gevecht want dit wordt iets speciaals.”

The Underground King verwacht niet dat hij een andere Gaethje zal treffen in Detroit maar durft verder geen uitspraken te doen over de afloop van het gevecht. Wel wil hij de fans vertellen dat het een speciaal gevecht zal worden.

“Ik verwacht geen ander persoon. Als het niet stuk is, dan hoef je het niet te veranderen. Zijn team weet dat zijn style hem zo ver heeft gebracht.

Ik zal eerlijk zijn, ik heb geen f*cking idee, ik heb geen kristallen bol. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik weet het niet en ik ga niet liegen tegen de fans. Dit zal ik je wel zeggen, het zal een f*cking gekkenhuis worden, ik besteed veel tijd in dit kamp zonder er iets om te geven en ik word er steeds beter in hoe minder ik erom geef.

Ik heb geen kristallen bol maar dit kan ik de fans wel vertellen, ze kunnen beter hun popcorn en drank bij de hand houden voor dit gevecht want dit wordt iets speciaals.”

Alvarez laat weten dat hij op UFC 218 zal strijden om een andere titel dan de UFC-titel.

“Ik handel alleen met dingen waarop ik vat heb en op het moment staat er een andere titel op het spel. De titel van UFC’s meest gewelddadige man. Die staat 2 december op het spel.” 

Bekijk hier het hele segment met Eddie Alvarez | 23.33min

UFC 218 Holloway vs. Aldo 2, 2 december 2017, Little Ceasars Arena, Detroit, Amerika

Main Card | 04.00u op Fox Sports 2 (NL)/ Fox Sports 4 (US)
Max Holloway vs. José Aldo | UFC vedergewicht titelgevecht
Alistair Overeem vs. Francis Ngannou
Henry Cejudo vs. Sergio Pettis
Eddie Alvarez vs. Justin Gaethje
Tecia Torres vs. Michelle Waterson

Preliminary Card
Charles Oliveira vs. Paul Felder
Alex Oliveira vs. Yancy Medeiros
David Teymur vs. Drakkar Klose
Felice Herrig vs. Cortney Casey

Early Preliminary Card
Abdul Razak Alhassan vs. Sabah Homasi
Jeremy Kimball vs. Dominick Reyes
Justin Willis vs. Allen Crowder
Amanda Cooper vs. Angela Magaña

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Het tweede seizoen van Dana White: Lookin’ for a Fight

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Matt Serra, Din Thomas en ...

Ook Gegard Mousasi mogelijk slachtoffer van Trump

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: MMA Fighting De grove ...

Michael Bisping: ”Waarschijnlijk wordt het Yoel, maar je hebt altijd nog een ‘wild card’.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.UFC-middengewicht kampioen Michael ‘The Count’ Bisping ...

Francis Ngannou is op zoek naar een titelgevecht

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Tijdens UFC 211 gaan Stipe Miocic ...