Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Cleveland.com

Jessica Eye (31) stond gepland om te vechten met Paige VanZant (23) op UFC 216. De Dancing with the Starts runner-up trok zich echter terug uit het gevecht wegens een blessure. “Evil” laat weten wederom een contract te hebben ondertekend voor een gevecht met “12 Gauge” die dit keer niet geblesseerd is maar weigert om te vechten tegen Eye.

Eye [11-6-1-1, UFC 1-5-1] die niet gezien kan worden als meest succesvolle vechter in de UFC hoopte met inbreng van de vlieggewicht divisie nieuw leven in haar carrière te blazen. Eye stond met  VanZant [7-3, UFC 4-2] geboekt om de vlieggewicht divisie te openen op UFC 216. Tijdens een Facebook Live chat laat Eye weten dat Paige nu weigert om te vechten tegen haar.

“Ik heb wederom een contract getekend voor een gevecht met Paige VanZant. Ze bood haar excuses aan voor het uitstappen van ons gevecht omdat ze wist dat het veel voor mij betekende etc. Maar nu krijg ik een telefoontje dat Paige dit keer niet geblesseerd is, maar dat ze niet tegen mij wil vechten.

Ik denk dat ik als vrouw en professional, we hebben een legaal getekend document waarmee we akkoord gingen. Die ik getekend heb voor jou en jij ging ermee akkoord als professional en als vrouw om tegen mij te vechten, omdat jij een atleet en professionele vechter bent, en dit is wat professionele vechters doen. We rennen niet weg voor elkaar.”

“Evil” vindt het onbegrijpelijk dat VanZant zoveel moeite heeft gedaan om het gevecht te verwezenlijken om het uiteindelijk zelf te weigeren.

“Jij verteld dat dit gevecht niks doet voor jou omdat ik van een verlies afkom en omdat het te zwaar is? Waarom nam je dan contact met mij op? Waarom stuur je mij dan berichten? Waarom stap je dan naar de UFC om hun alles voor je te laten doen wat je wil? Dat is niet eerlijk.

Dat is onzin Paige, en hopelijk lees je dit.”

“Dit is niet een fout van de UFC. Dit is een Paige VanZant probleem.”

In een cynisch bedankje laat Eye weten dat het tijd wordt voor VanZant om volwassen te worden en dat ze zich moet schamen.

“Dus bedankt Paige. Ik waardeer het dat je mijn vakanties overhoop heb gehaald. Ik waardeer het dat je tegen me liegt en waardeer het dat je niet de echte vrouw en professional bent, nadat je zaterdag verteld dat je een contract hebt liggen waarvoor je klaar bent om te tekenen. Als je hier iets van kunt leren, leer dan om je als een volwassenen te gedragen en stop met liegen tegen je fans en stop met liegen tegen de mensen die je volgen en wel tegen de sterkste vechten. Als je naar de vlieggewicht divisie wil komen, vecht dan tegen één van de beste vlieggewichten die je ooit zult zien.

Dit is niet een fout van de UFC. Dit is een Paige VanZant probleem. Dit is wat jij hebt veroorzaakt Paige, en dit is extreem oneerlijk en je moet je schamen, eerlijk waar.”

Afgelopen weekend bracht VanZant uit het niets naar buiten dat ze voor de 125 pond titel mag vechten in haar eerst volgende partij. Op het moment is het 26e seizoen van The Ultimate Fighter bezig en de finalisten zullen strijden voor de allereerste UFC vlieggewicht titel.

“Mijn volgende gevecht zal tegen de winnaar zijn van de 125 divisie competitie van The Utlimate Fighter. Niet met je ogen knipperen.”

“Ik sprak zojuist met UFC-officials die aangaven dat er geen plannen zijn voor een Paige VanZant titelgevecht op 125 pond.”

Tijdens de post fight persconferentie van UFC 217 werd Dana White gevraagd om tekst en uitleg. De UFC-president gaf aan dat er niets van waar is en dat ze niet met VanZant hebben gesproken.

“Dat is niet waar. Ik ben me er niet van bewust, ik weet daar niets van. Ik houd van Paige etc. maar dat is niet waar.”

Transcript van het interview werd verzorgd door FloCombat.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Bart Slegers

  Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

 • Show Comments (2)

 • Steve Elroy
  Steve Elroy

  Jessica was idd niet happy en terecht

 • Roy van Randwijk
  Roy van Randwijk

  Paige heeft al heel lang niet meer gevochten, zonde het scheen zo’n talent te zijn

You May Also Like

Rafael Dos Anjos: ”Conor McGregor verslaat Eddie Alvarez, en dan pak ik de belt.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rafael Dos Anjos verloor zijn ...

UFC 208 Holm vs. De Randamie Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine ‘The Iron Lady’ de ...

Yoel Romero: “Hij is jong en hongerig, dat is altijd gevaarlijk.”

Yoel Romero staat gerankt als de nummer 1 middengewicht na UFC-kampioen Michael Bisping, maar ...

CM Punk: “Het is vreselijk. Ik ben meer dan 13 kilo te zwaar.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op gewicht komen is voor ...