Michael Bisping
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Sporting News

4 november zal een dag zijn die Michael Bisping nog een tijdje zal herinneren. In New York verloor hij op die dag zijn middengewicht titel kwijt aan terugkerende legende Georges St-Pierre. Hij werd in de derde ronde bewusteloos gewurgd door GSP, en leek ook diverse verwondingen aan zijn gezicht te hebben opgelopen. Bisping wil nu snel die teleurstelling achter zich laten, en heeft inmiddels een nieuw gevecht aangenomen. De Engelsman kwam overeen om de plaats van Anderson Silva over te nemen, op het main event van UFC Shanghai. Silva werd door USADA in de kraag gevat, en het lijkt einde carrière voor ‘The Spider‘ te worden. UFC Shanghai vindt over een kleine twee weken plaats, dus het is een zeer snelle terugkeer naar de octagon voor ‘The Count’. De Engelsman sprak gisteren met Flocombat en gaf daar tekst en uitleg:

“Ik kan dit gevecht gewoon niet aan me voorbij laten gaan. Ik ben serieus, want de tegenstander is al bestudeerd. Ik heb geen blessures, ik hou van vechten, en ik heb een vreemde smaak in mijn mond overgehouden aan mijn laatste gevecht. Dat is wat me dwarszit. Fysiek ben ik in orde. Maar mentaal gezien ben ik gefrustreerd. 

Dit geeft me de kans om mijn demonen weg te jagen, en om mentaal weer wat beter te voelen.  Fysiek gezien heb ik helemaal niks. Mentaal gezien, ben ik echt heel pissig. Dus dit is voor mij een klein beetje een cadeau van de MMA goden.”

UFC Shanghai

 

Bisping beschrijft even dat het totaal geen moeite was om de plek van Silva over te nemen. Een paar sms-jes naar Dana White bleek meer dan voldoende:

“Ik stuur Dana een sms waarin staat dat Gastelum een tegenstander nodig heeft, en dat ik wel iemand weet die vorige week heeft gevochten en geen blessures heeft. Hij stuurde me terug dat hij dat wel interessant vond. En daarna belde hij me. Natuurlijk was hij wel bezorgd, omdat hij dacht dat ik blessures had. Ik moest een paar medische tests ondergaan, en toen die achter de rug waren en hij tevreden was, gaf hij me het groene licht. Hij was erg blij, en hij kon het niet geloven.”

De Engelsman moet bewonderd worden om zijn moed, en om zijn verlangen om zo snel mogelijk weer de kooi in te klimmen. Er zullen natuurlijk ook mensen die zeggen dat het gekkenwerk is. Voor beide valt wel wat te zeggen. De Engelsman greep in elk geval de kans om snel terug te komen met beide handen aan.

“Nogmaals, fysiek gezien ben ik echt in orde. Mijn gezicht had wat blauwe plekken, maar het is nu helemaal in orde. Mijn rechterhand is een beetje pijnlijk op de plek waar ik wat goede stoten op hem landde. Ik heb een weekje vrij gehad, en in die week was ik alleen maar aan het eten en drinken. En dat doe ik nu nog steeds. Maandag ga ik echt beginnen. Hoeveel kan je ook aankomen in een week? Ik heb nog twee weken totdat ik moet inwegen, dus de schade die ik heb opgelopen in de afgelopen week kan ik dan nog hopelijk goedmaken.

Ik respecteer Kelvin. Het is een geweldige vechter, maar het gaat mij niet om Kelvin. Ik was erg ontdaan over de manier waarop mijn laatste gevecht ging, en ik ben een beetje depressief daardoor, en toen kwam dit. De beste manier om hier vanaf te komen is om snel weer de kooi in te klimmen.”

Bisping gaf na zijn verloren partij tegen Georges St-Pierre aan dat hij in Londen zijn laatste partij wil vechten. Echter kwam er opeens een nieuwe kans, tegen een vechter waar hij nog niet tegen had gevochten. Bisping hoefde niet lang na te denken, maar geeft aan dat het nog steeds de bedoeling is dat hij in Engeland af gaat zwaaien:

“Om eerlijk te zijn zie ik geen negatieve punten, en zie ik geen nadelen. Ik wil gewoon weer een partij winnen. Natuurlijk is dat geen garantie tegen Kelvin, hij is taai. Het is een moeilijk gevecht, maar ik denk dat ik daarheen kan gaan en beter kan presteren dan vorige week. Dat is wat belangrijk voor mij is. 

Ik hoop dat ik over een paar weken weer kan winnen, zodat ik weer kan slapen s’nachts. En daarnaast kan ik mijn bankrekening weer wat bijspekken, en dan kan ik mijn laatste gevecht in Londen houden.”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Cowboy tekent nieuw contract!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Donald ‘Cowboy’ Cerrone tekent een ...

(Vlog) UFC 207 Embedded – Episode 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

Maak kennis met: Invicta Flyweight kampioen Barb Honchak

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In een divisie die tot ...

UFC Fight Night 123 Swanson vs. Ortega Recap

Cub Swanson en Brian Ortega verzorgde afgelopen nacht het main event van UFC Fight ...