Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Youtube

TJ Dillashaw (31) krijgt eindelijk de kans om zijn UFC bantamgewicht titel terug te winnen. Sinds hij zijn titel verloor aan Dominick Cruz versloeg hij Raphael Assuncao en John Lineker om zo terug te keren in een titelgevecht. Tegenover hem staat kampioen en voormalig teamgenoot Cody Garbrandt (26). Dillashaw geeft aan dat hij zich niet laat meeslepen in het gepraat vanuit Team Alpha Male.

Of we over een ruzie kunnen spreken is niet helemaal zeker. Het is namelijk eenrichtingsverkeer als het gaat om woorden. Alleen Cody Garbrandt [11-0, UFC 6-0] en Team Alpha Male spreken meerdere malen hun onvrede uit over Dillashaw [14-3, UFC 10-3] en TJ reageert niet of nauwelijks terug. De voormalig kampioen kiest ervoor om zich niet te laten me slepen door TAM, en geeft tijdens een UFC media dag aan dat het gedrag van TAM alleen maar bewijst dat hij de juiste keuze heeft gemaakt om weg te gaan.

“Ik vind het grappig want het maakte het alleen maar makkelijker om Team Alpha Male te verlaten. Ze hebben me laten zien dat mijn keuze de juiste was. Het heeft me laten zien hoe kinderachtig ze zijn, alle onzin waarin ze geloven en hoeveel ze om mijn leven geven. Het heeft mijn keuze alleen maar makkelijker gemaakt. Ik laat ze gewoon praten want ze zetten zichzelf voor schut.”

“Ze zijn begonnen aan het hele Team Alpha Male vs. de rest, wat na mijn mening een slechte keus is.”

Zijn tijd na Team Alpha Male heeft Dillashaw goed gedaan. De finalist van TUF-14 geniet ervan om te leren van verschillende coaches, een luxe die hij niet had als lid van TAM.

“Het is leuk om eropuit te gaan en met verschillende coaches te werken. Ik heb mijn kennis verbreed. Zolang je maar bereid bent om kennis op te nemen en te leren van wie dan ook die het waard is, daar zul je alleen maar veel profijt van hebben. Ik kan een nieuwe vechter worden, nieuwe trucjes leren, mijn game ontwikkelen en ik blijf mezelf opnieuw uitvinden. Mijn laatste twee partijen waren anders dan mijn partijen in het verleden. Ik verander de dingen altijd voor mijn tegenstander. Het beste wat je kunt doen is je tegenstander in het onzekere laten.

Ze zijn begonnen aan het hele Team Alpha Male vs. de rest, wat na mijn mening een slechte keus is. Nu zitten ze vast aan elkaar, ze kunnen niet trainen bij iemand anders, ze kunnen niet met verschillende coaches trainen zoals ik doe. Ik denk dat… Urijah verliet ik als kampioen, ik werd als kampioen gedwongen om weg te gaan. Ik werd eruit gedwongen. Ik was de kampioen, maar ik was niet goed genoeg om daar te trainen. Dus het is gewoon, ze hebben zichzelf opgehyped, misschien een paar onzekerheden.”

De twee bantamgewichten trainden jaren samen bij TAM en Dillashaw is van mening dat hij vaak de sterkere was tijdens hun trainingssessies en ziet zichzelf als de completere vechter met meerdere wapens.

“We hebben zeker een aantal jaar samen getraind. Het is nooit alleen slechts trainen en als we de score zouden bijhouden dan had ik de meerderheid daarvan gewonnen. Zoals ik het zie heb ik 75% van onze tijd samen gewonnen. Ik weet dat ik in zijn hoofd zit, ik zit niet alleen in zijn hoofd ik ben ook de betere vechter. Ik ben meer well-round dan hem en ik heb meer gevaarlijke wapens. Hij heeft een goede rechter en hij is snel maar ik ga hem pushen en ik ga hem breken.

Ik ben iemand die er altijd vol voorgaat. Ik ben agressief en ik breng het gevecht naar je toe. Dat is de enige snelheid die ik ken en hij weet hoe zwaar het gaat worden.”

Transcript van het interview werd verzorgd door Bloody Elbow & FloCombat.

UFC 217 Bisping vs. St-Pierre, 4 november 2017, Madison Square Garden, New York, Amerika

Main Card | 03.00u Fox Sports 2
Michael Bisping vs. Georges St-Pierre | UFC middengewicht titelgevecht
Cody Garbrandt vs. TJ Dillashaw | UFC bantamgewicht titelgevecht
Joanna Jedrzejczyk vs. Rose Namajunas | UFC strogewicht titelgevecht
Stephen Thompson vs. Jorge Masvidal
Johny Hendricks vs. Paulo Borrachinha

Preliminary Card | 01.00u UFC Fight Pass
James Vick vs. Joseph Duffy
Walt Harris vs. Mark Godbeer
Ovince St. Preux vs. Corey Anderson
Randy Brown vs. Mickey Gall

Early Preliminary Card | 23.30u UFC Fight Pass
Alexey Oleynik vs. Curtis Blaydes
Michael Oleksiejczuk vs. Ion Cutelaba
Aiemann Zahabi vs. Ricardo Ramas

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jose Aldo: “Holloway is geen complete vechter, maar wel gevaarlijk.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Jose Aldo ‘Junior’ zal zijn titel ...

Jorge Masvidal: “Ik geloof niet dat hij komt om te vechten.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Foto: Esther Lin/MMA Fighting Jorge Masvidal ...

Lyoto Machida niet tevreden met USADA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.   Voormalig UFC light-heavyweight kampioen ...