Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
 foto: MMAJunkie

 

De fans zullen een paar maanden geduld moeten hebben voor de rentree van Gökhan Saki. Saki zou het opnemen tegen Khalil Roundtree tijdens UFC 219: Cyborg vs Holm maar moet zijn partij afzeggen wegens blessureleed. Michał Oleksiejczuk zal op 30 december invallen en tijdens UFC 219 tevens zijn debuut maken voor de organisatie.

Blessureleed

Na een succesvol UFC debuut tegen Henrique da Silva duurde het niet lang voordat Saki (1-1) weer een nieuwe partij geboekt had. Tijdens zijn voorbereiding op de partij tegen Roundtree liep Saki een gescheurde meniscus op. Hierdoor is hij niet meer in staat is om de partij door te laten gaan. Zijn management geeft aan dat het nog even zal duren voordat Saki weer de Octagon instapt.

 

Michał ‘Lord’ Oleksiejczuk

Oleksiejczuk maakt zijn promotionele debuut met een win reeks van negen en een record van 10-2. De 22-jarige Pool heeft voornamelijk hoge ogen gegooid in het Poolse circuit waardoor hij nu zijn kans mag proberen te pakken in de Octagon.

 

Khalil ‘The Warhorse’ Rountree

Met het wijzigen van tegenstander zal Rountree misschien wel zijn strategie aan moeten passen. De 27-jarige Amerikaan is dit jaar ongeslagen in zijn twee uitingen voor de organisatie en heeft beide partijen gepakt met een KO overwinning. Hij stapt op 30 december de Octagon in met een record van 6-2.

UFC 219: Cyborg vs Holm heeft met het ontbreken van Saki wel een tegenslag te verwerken. Maar de kaart ziet er zeer sterk uit. Laten we hopen dat hij de enige atleet is die af zal melden. Hier de line-up van UFC 219: Cyborg vs Holm tot zover:

 • Cris Cyborg (K) vs. Holly Holm
 • Khabib Nurmagomedov vs. Edson Barboza
 • Jimmie Rivera vs. John Lineker
 • Cynthia Calvillo vs. Carla Esparza
 • Carlos Condit vs. Neil Magny
 • Dan Hooker vs. Marc Diakiese
 • Kamaru Usman vs. Emil Weber Meek
 • Louis Smolka vs. Matheus Nicolau
 • Myles Jury vs. Rick Glenn
 • Marvin Vettori vs. Omari Akhmedov
 • Khalil Rountree Jr. vs. Michał Oleksiejczuk
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (5)

You May Also Like

(Video) UFC 203 in de bioscoop

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Op 10 september werd het ...

(Vlog) UFC Embedded 206 – Episode 3

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

UFC 213 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe aflevering van UFC 213 Embedded met Amanda Nunes, Valentina Shevchenko, Yoel Romero, ...