Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Glory

Tijdens Glory 49 in Rotterdam, Ahoy (Verhoeven vs Ben Saddik) werd aangekondigd dat Badr Hari zijn terugkeer in de ring gaat maken op 3 maart 2018. Enkele dagen na deze aankondiging werd er bekendgemaakt dat de Marokkaan zijn terugkeer maakt tegen de man waar Hari in 2010 nog gediskwalificeerd werd: Hesdy Gerges.

In de tweede ronde gaf Hari een onreglementaire trap naar het hoofd van Gerges, die op dat moment op de grond lag. Als gevolg van deze diskwalificatie verloor ‘The Golden Boy’ zijn It’s Showtime titel in het zwaargewicht. Acht jaar laten krijgen beide vechters de kans om de partij alsnog goed af te ronden.

De partij tegen Gerges zal voor Hari zijn tweede partij voor Glory worden. In zijn eerste partij moest Hari in de tweede ronde de partij tegen Rico Verhoeven stoppen als gevolg van een blessure aan zijn arm. Kort na deze partij moest Hari de gevangenis in voor zeven maanden. Sindsdien is Hari bezig met het terugkeren in de kickboksring met een contract, bij Glory, voor meerdere gevechten als gevolg. Hari zei hierover tegen Glory:

 ‘Het is een nieuw jaar, verwacht grote zaken in Glory. Voor het publiek en de sport; we komen eraan’.
Foto van: It’s Showtime
De populariteit van Hari blijft onveranderd. Gisteren gingen de eerste kaarten in de verkoop en deze kaarten waren binnen een mum van tijd uitverkocht. De overige kaarten zullen morgenochtend in de verkoop gaan en er kan vanuit gegaan worden dat ook deze kaarten snel verkocht zullen zijn. Deze kaarten zijn morgenochtend vanaf 09.00 te koop via tickets.glorykickboxing.com.

De trainer van Hari, Mike Passenier keek alvast vooruit naar een nieuwe ontmoeting met Verhoeven. In gesprek met de mannen van Vechtersbazen zei Passenier het volgende:

‘Het gaat er best wel aankomen, maar niet meteen. Het is wel lekker als wij ook een beetje in de schwung komen. Ik hoop wel dat het groots gebeurt. En dan praat ik over de Arena, dat soort dingen. Dat Oberhausen, dat is het niet. Het is een hartstikke mooie setting en een hele goeie locatie. ‘Hoe mooi zou het dan zijn, als je met een keer minimaal per jaar, de hele boel uitverkopen. Van mij part in de Arena, de ring op de stip. Dak dicht en een gekkenhuis. Als het al kan met de Toppers.’
Foto van: It’s Showtime

De tegenstander van Hari, Hesdy Gerges lijkt nu al klaar te zijn voor de partij tegen Hari. In de podcast van Vechtersbazen zei Gerges het volgende:

‘Ik zie soms jongens die teveel respect voor Badr hebben, maar ik heb echt schijt aan hem. We gaan er gewoon een knalpartij van maken. Ik had eigenlijk geen eens zin meer om Kerstmis en Oud & Nieuw te vieren. Ik wilde meteen beginnen met knallen. Niet op honderd procent, maar op tweehonderd procent.

Gerges ging ook nog even in op de diskwalificatie tijdens hun eerste partij. Hier zei Gerges het volgende over:

‘We moeten het gewoon nog een keer op een goede manier afmaken. Het voelt alsof we dat toen niet gedaan hebben. Men zegt dat Badr destijds aan de winnende hand was, maar ik weet wel beter. Ik weet hoe hij zich voelde. Ik zag hem wegzakken. Hij had alles al gegeven en het was niet genoeg. Dat had hij door en daarom maakte hij zo’n actie. Als je aan de winnende hand bent, doe je dat niet. Hij was gewoon gefrustreerd.’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

EA Sports UFC 3: De lancering

Kijk mee met onze impressie van de lancering van EA Sports UFC 3!

Live: De wegingen van Glory 51: Badr vs Hesdy

Live: De wegingen en staredowns van Glory 51: Bad Blood.

Live: Glory 51 – Badr vs Hesdy: Updates en interviews

Wij zijn aanwezig bij Glory 51: Hesdy vs Badr. Kijk hier voor updates, wat ...