Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: UFC

Morgenavond neemt voormalig strogewicht kampioen Carla Esparza het op tegen Cynthia Calvillo. Het laatste gevecht van Esparza was zes maanden geleden en ‘The Cookiemonster’ heeft hierdoor de tijd genomen om zichzelf te ontwikkelen op allerlei gebieden van het vechten. Toen Esparza in juli werd uitgedaagd door Calvillo, viel dit rauw op het dak van de voormalig kampioene. Tegenover MMAJunkie zei Esparza hier het volgende over:

‘Eerlijk gezegd had ik haar nog nooit zien vechten, dus ik was een beetje in de war. Toen ik het gevecht aangeboden kreeg heb ik haar opgezocht en kon ik zien dat ze dingen goed kon. Ze is een goede vechtster dus het zal een uitdaging worden. 

Mijn eerste reactie was, wie is deze vrouw die mij uitdaagt. Zeker omdat mensen eerst heel negatief waren toen ze mij uitdaagden. Maar toen ik de het verhaal erachter hoorde, dat ze een uitdaging wou en zichzelf omhoog wou vechten begreep ik het beter. Dan wil je het zwaarste gevecht wat je kan krijgen.’ 

De winnaar van dit gevecht lijkt zich te kunnen focussen op een gevecht voor de titel of voor een gevecht om de volgende uitdager voor de titel te bepalen. Esparza wilt echter nog niet te ver vooruit kijken:

‘Elk gevecht is een stap vooruit naar het zijn van de beste. Voor mij is het gewoon gefocust zijn op hetgeen mij te wachten staat.’

Foto van: Yessel Hersh

Esparza ging verder nog in op de titelwinst van Rose Namajunas. Esparza wist Namajunes enkele jaren terug te verslaan en hiermee de titel te bemachtigen. Over de titelwinst van Namajunas zei Esparza het volgende:

‘Ik kon er niets aan doen, ik moest er wel aan denken. Ik kreeg er veel berichten over toen Rose won, maar ik denk dat we beiden veel gegroeid zijn sinds we gevochten hebben. Ik ben gewoon blij voor haar en wat ze nu heeft. Ik zal tegen iedereen vechten die de UFC mij voorschotelt. 

Foto van: MMAMania

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like