Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: Sherdog

Tijdens het evenement in Zweden, waar Glover Teixeira via knock-out verloor van Alexander Gustafsson, stond ook de partij tussen Volkan Oezdemir en Misha Cirkunov op het programma. Net als zijn opponent van komend weekend, Teixeira, verloor Cirkunov die avond door middel van knock-out. Cirkunov verloor, na 28 seconden, van de man die 20 januari tegen Daniel Cormier voor de titel strijd in de lichtzwaargewicht divisie tijdens UFC 220 in Boston, Volkan Oezdemir.

In gesprek met MMAJunkie ging Cirkunov in op zijn verlies tegen Oezdemir en of het voor Cirkunov nog iets verandert dat Oezdemir in januari voor de titel gaat vechten:

 

 

‘Ik probeer altijd te winnen, maar bij de laatste keer is dit helaas niet gelukt. Alles gebeurde veel te snel eigenlijk. Niemand houd ervan om te verliezen, maar helaas is het gebeurd. Ik probeer terug te keren van dat verlies. Ik heb een zware taak voor me, een goede vechter, maar ik ben ook goed.’

‘Als je verliest, dat wil je niet, maar als dat toch gebeurt dan maar tegen iemand die een van de beste vechters van de wereld is. Er is dan minder schaamte, omdat je verliest van een elite vechter. Het is een sport waar elke seconde er van alles kan gebeuren. Het enige wat je kan doen is hard werken en jezelf in de positie proberen te knokken om hem wellicht nog eens uit te dagen. Dat hij mij een keer heeft verslagen hoeft niet te betekenen dat het nog een keer gaat gebeuren.’ 

 

Foto van: Yessel Hersh

Het gevecht tussen Teixeira en Cirkunov stond eerder gepland voor een evenement in oktober in Brazilië. Echter ging dit gevecht niet door vanwege een blessure aan de hand van Teixeira. Cirkunov zei hier het volgende over:

‘Het is voor mij 100% beter om het gevecht hier in Canada te houden. Ik had graag naar Brazilië gegaan om daar te vechten, maar in Brazilië is het erg heet en ik ben niet gewend aan die omgeving, dus dat zou een voordeel voor Teixeira zijn geweest. Hier weet ik waar ik moet zijn, na mijn weging en het publiek zal meer op mijn hand zijn nu.’ 

Voor de nummer zeven geplaatste is het gevecht met de als derde geplaatste Teixeira een nieuwe poging om indruk te maken in de lichtzwaargewicht divisie. Over Teixeira zei Cirkunov het volgende:

“Hij is een ouderwetse vechter. Hij heeft een hoge intelligentie als het gaat om het vechten. Hij kan boksen, worstelen en het gevecht naar de grond halen. Het is moeilijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren, maar ik ga de kooi in om mijn spel te spelen en niet zijn spel. En dan zullen we vanzelf zien wie de betere vechter is.”

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 198 Werdum vs. Miocic Recap : Braziliaans avondje met een flinke Kroatische bijsmaak in Curitiba.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT- Afgelopen nacht was in ...

Cynthia Calvillo gevlagd voor schenden UFC anti-doping beleid

UFC strogewicht prospect Cynthia Calvillo raakte op UFC 219 haar ongeslagen status kwijt aan ...

Who`s Next ?!? UFC Fight Night 84

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

24-karaats goud en meer dan 3.000 diamanten; The Money Belt

World Boxing Council introduceert een speciale belt voor The Money Fight tussen Floyd Mayweather ...