Max Holloway
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: The Mac Life 

UFC 218 leek even op een herhaling van UFC 212 voor Max Holloway. De Hawaiiaanse vechter stapte vannacht voor het eerst als kampioen in de octagon, en stond tegenover de man waarvan hij de titel had afgepakt: José Aldo. Op UFC 212 wist hij in de derde ronde Aldo op de grond te grazen te nemen. De titel ging mee naar Hawaii.

Gisteren kon Holloway opnieuw in de derde ronde de Braziliaan te pakken nemen. Aldo besloot onverstandig deel te nemen aan een slagenwisseling met de onvermoeibare Holloway, en moest dat bekopen met een bebloed gezicht en opnieuw een verliespartij.

 

 

Holloway maakte opnieuw duidelijk dat hij de onbetwiste heerser op vedergewicht is. Aldo vocht dapper, en raakte Holloway een aantal keer flink. ‘Blessed‘ gaf echter geen krimp, en gaf in de derde ronde opnieuw flink gas.

 

Max Holloway

Foto: Bloody Elbow

Ondanks dat Holloway twee keer Aldo wist te verslaan, weigerde de kampioen de Braziliaan te beschimpen of te kleineren. Toen Joe Rogan hem als beste vedergewicht ooit wilde bestempelen, weigerde Holloway dat aan te nemen. Op de persconferentie na de gevechten zei hij het volgende:

“Dit is groots. Mensen vragen me wat dat van mij maakt? Het maakt van mij slechts een man met twee overwinningen op Aldo, en ik heb er nog een zooi te gaan voordat ik hem bijhaal. Hij is de beste aller tijden. Hij heeft toch zeven of acht keer zijn titel verdedigd? Ik moet hem bijhalen. Die cijfers liegen niet. Vrouwen en mannen liegen, maar cijfers niet. Ik heb pas één titelverdediging. Hij is nog steeds de beste aller tijden en ik heb veel respect voor hem. Ik ga echter wel achter dat record aan!”

 

 

Maar het kon niet lang uitblijven voordat er iemand het feestje van Holloway kwam verstoren. Conor McGregor kon het niet laten om op social media een flinke steek onder water richting de vedergewicht kampioen te geven.

 

 

Met de tekst doelt McGregor op de twee blauwe ogen van Holloway, die ‘Blessed’ opliep toen de twee in 2013 tegen elkaar vochten. Natuurlijk wil McGregor de vedergewicht kampioen even fijntjes herinneren aan het feit dat de partij verloren ging. De reactie van Holloway liet uiteraard niet lang op zich wachten.

 

 

“Vechters die met pensioen zijn houden van het verleden.”

Eerder nam Holloway al een zwaai richting McGregor op de persconferentie na het evenement.

 

 

 

“Ik zou zo tegen hem vechten. Als het gevecht niet tot stand komt, komt dat niet door mij. Conor praat nu over een partij tegen Paulie Malignaggi in MMA. Laat dat even tot je bezinken.”

Holloway is met twaalf overwinningen op een rij de onbetwiste heerser van de vedergewicht divisie. What’s next voor ‘Blessed‘? Dat lijkt de partij tegen Frankie Edgar te worden, die eigenlijk tegen Holloway zou vechten. Een blessure gooide echter roet in het eten.

Wordt het inderdaad Edgar, of krijgen we toch een rematch tegen Conor McGregor te zien? Aangezien de Ier het drukker met activiteiten buiten de octagon heeft, lijkt dat niet erg waarschijnlijk. Maar in de knotsgekke wereld van de UFC weet je het natuurlijk nooit zeker.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Dana White spreekt geruchten Anderson Silva vs George Saint-Pierre tegen

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen week kwamen de geruchten ...

Stefan Struve main event bij terugkeer van UFC naar Rotterdam

Stefan Struve zal het op 2 september bij UFC Rotterdam opnemen tegen Alexander Volkov. ...

Conor McGregor bespot NAC : ''Succes met het innen van je geld.''

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Conor ‘The Notorious’ McGregor kreeg ...

Arbitrage hoorzitting Jon Jones staat gepland voor 31 oktober

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De voormalige UFC Light-Heavyweight kampioen ...