Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: UFC

The Ultimate Fighter seizoen 26 zit er weer op en wat overblijft is de finale die vannacht gehouden wordt. Nicco Montano (28) zal samen met Roxanne Modafferi (35) strijden om de aller eerste vlieggewicht titel in de vrouwendivisie. In eerste instantie stond Sijara Eubanks (32) in de finale maar Eubanks werd kort voor de weigh-ins opgenomen in het ziekenhuis wegens nierfalen.

Dit seizoen werden de teams begeleidt door Eddie Alvarez en Justin Gaethje, die één dag later de Octagon zullen instappen voor hun partij. Met het uitvallen van Eubanks heeft de finale een volledig Gaethje tint gekregen. Zowel Montano [3-2, UFC 0-0] als  Modafferi [21-13, UFC 0-1] waren namelijk onderdeel van Team Gaethje.

In gesprek met MMAjunkie laat Montano weten dat ze onzeker begon aan het seizoen, maar dat ze snel haar ritme vond na haar eerste partij.

“Het is niet zo overweldigend dan ik in eerste instantie verwacht had. De emoties zijn gedaald, maar ik neem het van dag tot dag. Natuurlijk waren er momenten waar ik dacht…’Oh, mijn God, hoor ik hier te zijn. Ben ik een toevalstreffer?’… maar zodra ik mijn eerste gevecht achter de rug had, vond ik mijn ritme. Tijdens de training zag ik wat de andere meiden deden en dacht ik…’Dat kan ik ook.’…”

“Het is nog een beetje surrealistisch maar het is mijn realiteit nu.”

“Mijn focus is nog nooit zo duidelijk geweest. Mijn coaches hebben mij met elk aspect van het spel geholpen. Ik voel dat, sinds ik naar Albuquerque ben gekomen, ik meer all-round ben geworden. Daarvoor was ik min of meer een Jiu-Jitsu beoefenaar. Maar nu voel ik dat ik kan zeggen dat ik een all-round vechter ben. Het waren een paar leuke maanden na de show, en nu ben ik er klaar voor.

Mijn coaches hebben al vanaf dag 1 vertrouwen in mij, dus ik moet er ook in geloven. Het is nog een beetje surrealistisch maar het is mijn realiteit nu.”

Nicco Montano en Roxanne Modafferi tijdens de TUF-26 weigh-ins.

 

 

Modafferi is geen onbekende voor de UFC en The Ultimate Fighter. Tijdens het 18e seizoen van TUF was The Happy Warrior onderdeel van Team [Miesha] Tate. Destijds wist ze haar eerste partij te winnen om in het vechtershuis te komen maar ze verloor gelijk haar eerste partij in het programma. Modafferi won verschillende titels in verschillende organisaties en kreeg net voor de weigh-ins te horen dat ze alsnog voor de titel mag vechten.

“Ik ben enthousiast voor de kans. Ook hoop ik dat Sijara snel beter wordt. Een weightcut met een ziekenhuisopname als gevolg kan heel serieus zijn.”

Heb je niks meegekregen of gezien van The Ultimate Fighter 26, wees dan niet getreurd. Vanaf 19.00u kun je voor de tv gaan zitten waar Fox Sports 6 alle aflevering van het seizoen zullen uitzenden met aansluitend de main card van The Ultimate Fighter 26 Finale.

 

Programmering Fox Sports 6 | marathon TUF-26 met aansluitend de Main Card
19:00
The Ultimate Fighter 26 Afl. 1
19:45The Ultimate Fighter 26 Afl. 2
20:30The Ultimate Fighter 26 Afl. 3
21:15The Ultimate Fighter 26 Afl. 4
22:00The Ultimate Fighter 26 Afl. 5
22:44The Ultimate Fighter 26 Afl. 6
23:29The Ultimate Fighter 26 Afl. 7
00:14The Ultimate Fighter 26 Afl. 8
00:59The Ultimate Fighter 26 Afl. 9
01:44The Ultimate Fighter 26 Afl. 10
02:28The Ultimate Fighter 26 Afl. 11
03:13The Ultimate Fighter 26 Afl. 12
04:00Finale The Ultimate Fighter Seizoen 26 | Live

The Ultimate Fighter 26 Finale, 1 december 2017, Park Theater, Las Vegas, Amerika

Main Card | 04.00u op Fox Sports 6
Nicco Montano vs. Roxanne Modafferi | UFC vlieggewicht titel
Sean O’Malley vs. Terrion Ware
Barb Honchak vs. Lauren Murphy
Eric Spicely vs. Gerald Meerschaert
DeAnna Bennett vs. Melinda Fábián
Joe Soto vs. Brett Johns

Preliminary Card
Christina Marks vs. Montano De La Roya
Andrew Sanchez vs. Ryan Janes
Karine Gevorgyan vs. Rachael Ostovich-Berdon
Ariel Beck vs. Shana Dobson

Early Preliminary Card
Gillian Robertson vs. Emily Whitmire

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Fight Announcements Recap Week 49.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eindelijk werden er deze week ...

(Vlog) UFC 204 Embedded — Episode 1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 204 Embedded is een ...

UFC 216: Inside the Octagon – Ferguson vs Lee

Dan Hardy en John Gooden zijn terug voor een nieuwe editie van UFC Inside ...