Donald Cerrone
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Na drie verloren partijen op weltergewicht heeft Cerrone aangekondigd terug te keren naar de lichtgewicht divisie. De divisie, waarin Cerrone eenmalig voor de titel mocht vechten. Het titelgevecht verloor Cerrone echter al snel van Rafael dos Anjos en dit was toen voor Cowboy de reden om een divisie omhoog te gaan. Cerrone zei toen dat hij op lichtgewicht te kwetsbaar is voor stoten en trappen tegen het lichaam. Echter heeft Cerrone na drie verloren partijen dus besloten om terug te keren naar de lichtgewicht divisie.

Voordat publiekslieveling Cerrone deze drie partijen verloor, wist Cerrone vier partijen te winnen op het weltergewicht. Deze vier partijen wist Cerrone allemaal voortijdig te beëindigen en Cerrone leek hierdoor al snel dicht bij een nieuwe kans op de titel. Echter verloor Cerrone de drie partijen die daar op volgden, respectievelijk van Jorge Masival, Robbie Lawler en Darren Till. Cerrone verloor zowel tegen Masvidal als tegen Till door middel van technische knock-out. Vorige week was Cerrone te gast bij de populaire podcast The Fighter and the Kid. Hier zei Cerrone het volgende over zijn laatste partij en zijn terugkeer naar de lichtgewicht divisie:

‘Het was niet zonder respect bedoeld naar hem, maar ik had echt geen idee wie Darren Till was, maar nu begrijp ik echt heel duidelijk wie Darren f**king Till is. Hij was een grote jongen en sloeg mij heel hard. Hard op mijn neus en ik dacht: Doe het niet nog een keer, niet in mijn gezicht’.

Till vertelde na afloop van de partij dat hij de kooi in kwam tegen de 200 pond aan, dit terwijl het weltergewicht 170 pond is. Cerrone daarentegen is relatief klein voor de divisie en komt de kooi binnen rond de 175 pond. Cerrone zei tijdens de podcast verder nog het volgende:

‘Ik vecht nog vijf jaar, maar ik ga terug naar 155 pond. Ik weeg nu rond de 175 pond, dus ik voel mij prima. Op weltergewicht hoef ik niet perse te trainen, terwijl ik een stuk meer gefocust moet zijn op lichtgewicht. Ik moet meer mijn best doen op lichtgewicht. Echter zal ik niet meer zo vaak vechten als eerst en zal ik het wat rustiger aan doen’.

Wat verwachten jullie van deze overstap? Doet Cerrone er goed aan om terug te keren naar het lichtgewicht of zouden jullie hem nog graag op weltergewicht zien?

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (1)

You May Also Like

Cris Cyborg vs Holly Holm

UFC kondigt Cris Cyborg vs Holly Holm aan voor UFC 219

UFC 219 heeft er een spetterend gevecht bij. Cris Cyborg zal haar titel verdedigen ...

Ronaldo Souza wil niet wachten op titelgevecht

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: YouTube Ronaldo ‘Jacare’ Souza ...

(Video) UFC Road to the Octagon: Pettis vs Oliviera

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Anthony Pettis gaat een divisie ...