Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: UFC

Gabriel Benítez (29) laat weten dat hij een nieuwe vechter is en ziet het gevecht met Jason Knight (25) als ideale stap naar de top van de vedergewicht divisie. De American Kickboxing Academy atleet verwacht een spannende stand-up fight op UFC Fresno.

Benítez [19-6, UFC 3-2] kwam de UFC binnen via het Latijns-Amerikaanse versie van The Ultimate Fighter. Hierin was hij onderdeel van Team [Cain] Velasquez die het opnam tegen Team [Fabricio] Werdum. Na het programma sloot hij zich aan bij de AKA gym. In gesprek met journalist E. Spencer Kyte laat Benítez weten dat hij een andere vechter is sinds hij zijn trainingsstijl heeft veranderd.

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/ Gabriel Benítez vs. Diego Rivas tijdens The Ultimate Fighter Latin America.

“Zaterdag zullen de mensen mijn evolutie zien als vechter omdat ik zo hard getraind heb dat mijn gedachtegang is veranderd. Voor dit gevecht, als er een gevecht aankwam, dan lag mijn focus op afvallen en daarna trainen, maar nu ligt de focus op beter worden en dan afvallen. Ik voel me compleet anders. Ik voel me goed.”

Waar “Moggly” voorheen moeite had met het verliezen van gewicht, lijken die probleem nu verdwenen te zijn. Benítez geeft aan dat hij zich super goed voelt en ziet Jason Knight als ideale opstap naar de top van de divisie.

“In mijn laatste gevecht… ik voel dat ik mijn handicap heb weggeven aan de andere vechters. Ik voelde me vermoeid omdat ik zoveel gewicht moest verliezen, maar nu voel ik me super goed. Ik leer elk gevecht meer en voel me nu super goed.

“Ik denk dat het een spannend gevecht wordt voor de fans omdat ik een striker ben en Jason Knight houdt van de stand-up game.”

Ik ben enthousiast over dit gevecht want het is een ticket naar de top. Ik voel geen druk omdat ik niet in de UFC-rankings sta. Jason Knight staat in de top 15 [Knight #15] dus alle druk ligt bij hem. Ik voel me comfortabel.”

Benítez laat weten dat de fans een spannende stand-up gevecht kunnen verwachten, en dat hij overal op voorbereidt is.

“Mensen houden het meest van striking partijen. Hij is een spannende vechter en ik ben een spannende vechter. Ik denk dat het een spannend gevecht wordt voor de fans omdat ik een striker ben en Jason Knight houdt van de stand-up game, ook al zal hij mij proberen naar de grond te brengen, maar ik ben overal op voorbereid, Ik zal proberen afstand te houden, maar als hij me naar de grond haalt dan ben ik daar klaar voor. Ik voel me overal goed.” 

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC / Gabriel Benítez vs. Sam Sicilia op UFC Fight Night 94

UFC Fight Night 123 Swanson vs. Ortega, 9 december 2017, Save Mart Center, Fresno, Amerika

Main Card | 04.00u op Fox Sports 2
Cub Swanson vs. Brian Ortega
Jason Knight vs. Gabriel Benítez
Marlon Moraes vs. Aljamain Sterling
Scott Holtzman vs. Darrell Horcher
Eryk Anders vs. Markus Perez
Albert Morales vs. Benito Lopez

Preliminary Card
Alexis Davis vs. Liz Carmouche
Luke Sanders vs. Andre Soukhamthath
Carls John de Tomas vs. Alex Perez
Frankie Saenz vs. Merab Dvalishvili

Early Preliminary Card
Alejandro Pérez vs. Iuri Alcântara
Chris Gruetzemacher vs. Davi Ramos
Antônio Braga Neto vs. Trevin Giles

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 209: Inside the Octagon – Woodley vs. Thompson 2

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.In UFC Inside the Octagon analyseert ...

Fight Night Fortaleza Free Fight: Hendricks vs. Gastelum

Kelvin Gastelum hoopt een derde overwinning toe te voegen aan zijn zegereeks via Vitor ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Jose Aldo vervangt de geblesseerde Frankie Edgar en krijgt een rematch tegen UFC-kampioen Max ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Cowboy vs. Oliveira

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is nagenoeg 5 jaar ...