Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: ufc.com

Tijdens UFC on Fox 26 in Winnipeg, Canada keert John Makdessi (14-6 MMA, 7-6 UFC) na meer dan een jaar terug in de kooi tegen Abel Trujillo (15-7 MMA, 6-3 UFC). Op 10 december 2016 werd Makdessi spectaculair knock-out getrapt door Lando Vannata. Makdessi heeft een jaar bewust vrij genomen om allerlei zaken in zijn leven op orde te krijgen. Tegen MMAJunkie zei Makdessi het volgende over de redenen omtrent zijn lange rustperiode:

‘Het is een combinatie van factoren. Het is deels persoonlijk, MMA is therapeutisch voor mij. Ik begon toen ik zes was met MMA en de sport heeft mijn leven gered. Ik wou niet zo weer terugspringen, ik was wat onzeker en er gebeurde van alles. Ik wou even een stap terugdoen en zaken uitzoeken op persoonlijk en professioneel gebied. Ik wou in een goede staat terugkeren voordat ik weer een gevecht aan zou nemen.’

 

 

Er is verder met Makdessi gesproken over zijn laatste gevecht. Dit gevecht verloor Makdessi door middel van een snoeiharde knock-out. Hier zei Makdessi het volgende over:

‘Mijn laatste gevecht was een van die dingen die kunnen gebeuren. Natuurlijk ging het niet zoals ik het verwacht had en iedereen die mij kent weet dat ik altijd mijn best doe om een spannend gevecht te bieden. Dit is een nieuwe start voor mij en ik ben in een goede staat.’

Foto van: Sherdog

Om deze nieuwe staat te bereiken is Makdessi veranderd van trainingskamp. Waar de Canadees eerst altijd trainde bij het befaamde Tristar, daar traint ‘The Bull’ sinds kort bij Roufus Sport in Milwaukee bij Duke Roufus. Over deze verandering zei Makdessi het volgende:

‘Het is nooit de juiste tijd om te veranderen. In het leven probeer je altijd alles te controleren. Ik geef Tristar veel krediet en ik heb daar veel geleerd. Soms groei je uit elkaar als mensen als je ouder wordt. Ik zit nu bij Roufus sport en ik heb een goede connectie met Duke (Duke Roufus). Het belangrijkste voor mij is het hebben van een mentale en emotionele band met mijn trainer. Het is meer dan alleen vechten, ik moet er plezier en vertrouwen in hebben.’

Makdessi kijkt met vertrouwen tegemoet naar zijn partij met Trujillo maar waagt zich niet aan een exacte voorspelling. Wel zegt Makdessi het volgende over zijn komende partij:

‘Je weet nooit wat er gaat gebeuren. Het is allemaal niet te voorspellen en je moet improviseren. Mijn doel is om een MMA-clinic te geven in dit gevecht.’

Foto van: Yessel Hersh

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC Fight Night 103 Free Fight: Diego Sanchez vs. Joe Lauzon

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Joe ‘J-Lau’ Lauzon zal het ...

Julianna Peña denkt na over vertrek uit UFC

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De UFC begint een aardige ...

Volkan Oezdemir: “Ik ga hem gewoon heel snel knockout slaan”

Via een poll van Daniel Cormier werd Volkan Oezdemir gekozen tot nieuwe tegenstander van ...