Justin Gaethje
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Aankomend weekend tijdens UFC 218 in Detroit, Michigan vindt het gevecht plaatst tussen Justin Gaethje en Eddie Alvarez. Vanwege de vechtstijlen van de beide heren is dit een partij waar liefhebbers al maanden naar uitkijken. De heren hebben al eerder tegenover elkaar gestaan op het gebied van coachen. Tijdens het afgelopen seizoen van ‘The Ultimate Fighter’ seizoen 26 stonden beide heren al tegenover elkaar om de dames in de vlieggewicht divisie te coachen. Automatisch betekende dit dat het gevecht er zou komen waar de fans al zo lang naar uitkeken.

Eerder zei Alvarez al dat deze partij voor de ‘titel’ van meest gewelddadige vechter in de wereld zal gaan. Gaethje zei hier het volgende over toen hier tijdens de persdag door Ariel Helwani van MMA Fighting naar gevraagd werd:

 

 

‘Ik heb een record van 18-0 waarvan 15 gewonnen op knock-out. Is er iemand in de geschiedenis die dit ook heeft behaald? Ik denk het niet dat die titel op het spel staat, want die is al van mij. Wat ik ga doen, is hem neerslaan en hem dan op laat staan. Net als tegen Michael Johnson.’

In de partij tegen Johnson wist Gaethje een verpletterende indruk te maken tijdens zijn debuut voor de organisatie. Gaethje maakte duidelijk dat hij zijn vechtstijl, waar hij om bekend staat en kampioen mee werd bij de WSOF, niet zou gaan veranderen en niets was minder waar. In een potentieel gevecht van het jaar wist Gaethje het gevecht in de tweede ronde te beëindigen door middel van technische knock-out. Als gevolg van deze partij heeft Gaethje nu dus een partij gekregen tegen een voormalig kampioen, in Alvarez. Gaethje zei hier het volgende over:

‘Het is hetzelfde als alle andere gevechten. Ik heb er geen controle over, hoeveel mensen er gaan kijken. Ik heb alleen controle over mijn voorbereidingen en mijn inzet. Het voelt hetzelfde als mijn eerste amateur gevecht. Ik heb veel respect voor Alvarez en ik ben altijd een fan van hem geweest, maar ik hoop dat de gewelddadige Alvarez op komt dagen.’

 

Justin Gaethje

Foto: MMA Mania

Tot slot heeft Gaethje nog gesproken over de huidige staat van de lichtgewicht divisie, waaronder de huidige kampioen Conor McGregor en de interim-kampioen Tony Ferguson. Gaethje zei hier het volgende over:

‘Ik weet niet wat ik krijg als ik dit gevecht win. Dit is ook iets wat ik niet in mijn controle heb. Ik denk er niet over na. Het is een stap vooruit. Misschien krijg ik de winnaar van Khabib Nurmagomedov-Edson Barboza of van Tony Ferguson- Conor McGregor. Dat zijn de enige vechters tegen wie ik graag wil vechten. Eddie Alvarez wilt alles afpakken waar ik voor gewerkt heb. Ik zal alles geven in het gevecht om te bewijzen wie de beste/gewelddadigste vechter in de wereld is.’

 Justin Gaethje lijkt klaar te zijn voor zijn partij tegen Eddie Alvarez van morgen. Het is een partij waar iedereen naar uit lijkt te kijken en iedereen hoopt dan ook op een spectaculair gevecht tussen de heren. Wat verwachten jullie ervan? Wordt het daadwerkelijk een spetterend gevecht, waarbij beide heren zullen blijven staan en stoten uit zullen wisselen? Of probeert een van de heren het gevecht naar de grond te halen en op die manier het gevecht naar zich toe te trekken? Morgen zal alles duidelijk worden.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 202 Embedded: Episode 2.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In aanloop naar UFC 202 ...

Meet the Fighter: Anna ‘Panda’ Elmose

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In de terugkomende rubriek ‘Meet ...

Aldo: “McGregor moet verliezen tegen Diaz, anders…”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Het is geen geheim dat Jose ...

Dana White: ”Jones zal waarschijnlijk gelijk voor de titel vechten bij terugkomst.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Fight Sports Dana White ...