Mike Perry
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Lowkick MMA

Het is nog maar een paar uur voordat we weer een flinke dosis geweld tegemoet kan zien. De UFC is deze week in de Canadese stad Winnipeg neergestreken, en de organisatie heeft weer een flink aantal partijen met gegarandeerd geweld op de kaart gezet. Aan de top van de kaart staat zoals bekend de weltergewicht confrontatie tussen oud kampioen Robbie Lawler en voormalig lichtgewicht Rafael Dos Anjos. Een partij die qua geweld die confrontatie best zou kunnen overtreffen is de showdown tussen Santiago Ponzinibbio en Mike Perry. Ook deze partij vindt plaats op 170 pond, en voor beide heren kan een overwinning natuurlijk geen kwaad. Ponzinibbio staat als tiende op de weltergewicht ranking, terwijl Perry ondanks zijn sterke UFC start nog niet terug te vinden is in de top 15.

 

 

Daar kon best eens verandering in kunnen komen als Perry vannacht de Argentijn opzij weet te schuiven. ‘Platinum‘ Perry is in ieder geval al op volle oorlogssterkte. Bij beide face-offs was de spanning duidelijk voelbaar, alhoewel die spanning hoofdzakelijk van de heethoofdige Perry kwam. De man uit Florida heeft uiteraard al vaker met dat bijltje gehakt.

 

Mike Perry

Edit: Yessel Hersh

De man met dynamiet in zijn vuisten aast al een tijdje op een gevecht tegen iemand uit de top tien. Die heeft hij nu gekregen in de vorm van Ponzinibbio, maar liever nog had Perry een stevig robbertje uitgevochten met Darren Till. Perry was aanwezig toen Till op UFC Gdansk gehakt maakte van Cowboy Cerrone. Onmiddellijk na de partij volgde een scheldpartij bij de kooi, en daarmee was gelijk een toon gezet.

Perry vs Till lijkt onvermijdelijk. Maar eerst zal Perry af moeten rekenen met Santiago Ponzinibbio. Ook hij kreeg natuurlijk de beelden te zien waarop te zien is dat Ponzinibbio per ongeluk, of express, zijn vingers in de ogen van Nelson steekt tijdens hun partij. Perry sprak in de aanloop naar deze partij met MMA Junkie, en liet weten voorbereid te zijn op eventuele ‘eye pokes’:

 

 

“Ik zei dat mijn sparringpartners door moesten gaan, omdat ik het leuk vind. Het hield me niet tegen en bracht me voor geen seconde van slag. Dit is wat ik doe. Ik leef voor de pijn. 

Hij slaat alsof hij een meisje uit de brugklas is. Hij vindt het leuk om zijn vingers te ‘openen’. Ik heb wat videobeelden gezien waar hij letterlijk probeerde om zijn vingers in de ogen van mensen te steken. Hij heeft ook een ander trucje, waar hij probeert je ogen te raken met zijn knokkel. 

Maar dat vind ik wel leuk. Probeer het maar. Als zijn vinger in mijn mond terecht komt, heeft hij kans dat het eraf gebeten wordt.”

 

Aan de hardheid van Perry wordt natuurlijk niet getwijfeld. Het lijkt alsof bij elke partij de vurige vechter gewelddadiger wordt. Alan Jouban wist even een halt toe te roepen aan het geweld van Perry, die de rest van zijn partijen tot een gewelddadig einde bracht. Voor Ponzinibbio heeft ‘Platinum‘ een plan in petto:

“Ik ga in het midden van de octagon staan, en hij gaat in en uit proberen te bewegen om de juiste range te vinden. Ik ga daarop timen, hij gaat naar binnen komen, en ik ga niet naar achter. Ik ga uit de weg en hem raken met een counter, en daarmee ga ik hem knockout slaan. En dat gebeurt in de eerste ronde, dat is gegarandeerd.”

Erover praten is één, het voor elkaar krijgen is natuurlijk een ander. Gaat Perry het voor elkaar krijgen?

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Video) UFC 204 Media-scrums Danny Roberts: “Ik werk mezelf naar de top”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gisteren was het tijd voor ...

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov spreekt voor het eerst sinds UFC 209: “Het was 100 % mijn fout.”

Khabib Nurmagomedov spreekt voor het eerst sinds zijn miserabele weightcut op UFC 209, waardoor ...

Als VIP naar UFC Rotterdam? Dit is wat het kost en wat je er voor terug krijgt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nu je ondertussen weet wat ...