Neil Magny
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Het zijn drukke tijden voor de weltergewicht divisie. Langzaam maar zeker wordt er steeds meer duidelijk op 170 pond, twee weken werd al bekend wie de volgende uitdager van kampioen Tyron Woodley wordt. Met een dominante overwinning op Robbie Lawler kon voormalig lichtgewicht kampioen Rafael dos Anjos zich vooraan in de rij scharen. Het kan echter een tijdje duren voordat de partij werkelijk plaatsvindt. Woodley heeft zich onlangs aan zijn schouder laten opereren, en kan een tijdje niet vechten.

Achter Woodley en RDA is het mixen en matchen. Colby Covington vindt dat hij de aangewezen man is om Woodley te onttronen, en laat dat vrijwel dagelijks op social media doorschemeren. Stephen Thompson vindt dat hij en Dos Anjos moeten uitvechten wie de number one contender wordt. Of de MMA wereld op een derde partij tussen Woodley en Thompson zit te wachten, moet nog maar blijken. Alles wijst er tot nu toe op dat niemand op een deel drie zit te wachten.

Dan heb je ook nog mensen als Darren Till, die na zijn indrukwekkende overwinning op Cowboy Cerrone onmiddellijk de aandacht op zich gevestigd zag. Iemand die ook een grote status heeft en na een lange afwezigheid zijn comeback maakt, is Carlos Condit. ‘The Natural Born Killer‘ vecht tegen Neil Magny, die zelf op zoek is naar een signature win.

 

Neil Magny

Edit: Yessel Hersh

 

Magny staat op het moment op de twaalfde plaats, en is een zeer verdienstelijke vechter. Er ontbreekt echter een overwinning op een gevestigde vechter, die hem naar de top tien kan katapulteren. Magny verloor zijn laatste partij in de UFC overtuigend van Rafael dos Anjos. Magny overleefde de eerste ronde niet. Hij sprak een paar dagen voor de kerst met ufc.com:

“Na het gevecht met RDA zocht ik contact met Sean Shelby en liet hem weten dat ik zo snel mogelijk terug wilde komen om die nare smaak uit mijn mond te halen. Ik wilde niet te lang zitten en er aan terugdenken. Ik weet dat ik beter ben dan dat ik heb laten zien. Ik wilde zo snel mogelijk teruggaan en bewijzen dat ik een veel betere vechter ben dan ik liet zien in dat laatste gevecht. 

Carlos Condit bekijk en respecteer ik al jaren. Dit is het soort gevecht dat mij dwingt om terug de gym in te gaan en mijn beste spel naar voren te halen. Ik heb er erg veel zin in.”

Condit is één van de meest vermakelijke vechters die de UFC op het moment herbergt. Een feit, dat ook bij Magny bekend is. Echter is de vechter uit Colorado niet geïntimideerd, en zegt dat er een gepast plan klaar ligt voor ‘The Natural Born Killer‘:

 

 

“Ik kijk al jaren naar Carlos Condit, dus er is niets wat hij gaat doen dat me gaat verrassen. Het gaat er bij mij om dat al het werk en de moeite die ik in de jaren erin heb gestopt er toe gaan doen. Ik moet goed uitvoeren waar ik aan werkte, en dat ik een goede prestatie neerzet, en ik weet dat ik dat kan. Daar kijk ik het meest naar uit.”

Als slotconclusie wil Magny nog even kwijt dat hij er echt helemaal klaar voor is:

“Er zijn geen excuses, ik ben goed voorbereid. Mijn lichaam is in orde, dus laten we gewoon de kooi instappen en een goede avond beleven.”

Kan Magny Carlos Condit als springplank gebruiken om zo naar de top tien te klimmen? Dan zal hij zeker uit een ander vaatje moeten tappen, want zoals eerder verklaard werd Magny tegen Rafael dos Anjos rap overklast. Kan de lange vechter zich weer oprichten?

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 219 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe editie van UFC 219 Embedded met onder andere Cris Cyborg, Holly Holm, ...

(Video) Een blik vooraf op UFC 203

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Neem een blik vooraf op ...

UFC 205: Fighting For History – Woodley vs Thompson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In Fighting For History worden ...