Santiago Ponzinibbio
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

Winnipeg staat een enorm hittefront te wachten. Normaliter is de Canadese stad het toneel van heftige sneeuwbuien en kou. Maar daar gaan Santiago Ponzinibbio en Mike Perry verandering in brengen. De twee weltergewichten zullen met hun gewelddadige stijl vrijwel zeker een zeer enerverende en vurige partij neer gaan zetten. Voorafgaand aan de partij ging het bij de face-offs er al gespannen aan toe. Perry begon onmiddellijk met de verbale oorlog, maar de Argentijn bleef zo koel als een kikker.

 

 

In zijn laatste partij baarde ‘Gente Boa’ opzien door gewelddadig en bliksemsnel af te rekenen met Gunnar Nelson. ‘Gunni’ bleek niet opgewassen tegen het technische strike geweld van de Zuid-Amerikaanse ATT vechter. Echter waren Nelson en zijn team ervan overtuigd dat de overwinning niet helemaal eerlijk tot stand was gekomen. In de eerste ronde is duidelijk te zien dat Ponzinibbio in de ogen van de IJslander steekt, echter werd het niet waargenomen door de dienstdoende scheidsrechter. De Argentijn sprak met Bloody Elbow, en is zich echter van geen kwaad bewust:

 

Santiago Ponzinibbio

Edit: Yessel Hersh

“Ik heb dertien gevechten in deze organisatie. Ik heb nog nooit iets illegaals gedaan. De waarheid is dat het niet erg sportief van Nelson is om na de daad pas wat te zeggen, want in de partij zelf zei hij niets! 

En de scheidsrechter zei ook niets! Ik won de Performance of the Night bonus. Daar was niks vuils aan. Als hij wat had gezegd, dan was ik op dat moment gestopt. Ik vecht altijd met eer.”

 

 

De beloning voor het snelle afrekenen met Nelson komt in de vorm van een partij tegen Mike Perry. Maar eigenlijk had Ponzinibbio iemand anders in gedachten. Hij wilde maar wat graag Carlos Condit weer verwelkomen in de weltergewicht divisie. De UFC had echter andere plannen, en boekte Condit tegen Neil Magny. Voor ‘Gente Boa‘ maakte dat echter niet zoveel uit.

“Ik maak me geen zorgen over Perry of over welke tegenstander dan ook. Ik maak me alleen druk over hoe ik mijn werk ga doen.”

 

Mike Perry staat erom bekend zijn tegenstanders op social media te beschimpen, en heeft dat inmiddels ook al met de Argentijn gedaan. ‘Platinum‘ noemde Ponzinibbio gekscherend Pinocchio, en kijkt eigenlijk al verder dan deze partij. Zo had Perry op UFC Gdansk een onvriendelijk onderonsje met Darren Till, en aast op een vechtpartij met de man uit Liverpool. Dat zou weleens een grove inschattingsfout kunnen worden van Perry, want ‘Gente Boa‘ is beslist geen tegenstander om te onderschatten.

 

 

“Hij leeft in een fantasiewereld. Op de 16de krijgt hij een reality check. Het maakt mij eerlijk gezegd niet uit hoe hij tegen deze partij kijkt. Hij heeft nog nooit tegen iemand van mijn niveau gevochten.”

Met een overwinning kan de Argentijn zich ook in het strijdgewoel bovenaan de weltergewicht top gaan mengen. Krijgt Ponzinibbio het voor elkaar?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jedrzejczyk staat niet open voor directe rematch met Kowalkiewicz

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hoewel Joanna Jedrzejczyk een dominante ...

UFC 205 main event: Conor McGregor vs. Eddie Alvarez voor de Lightweight titel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na weken van speculeren is ...

UFC London Media Scrum: Makwan Amirkhani vs Mike Wilkinson

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Joshua Dufort met Makwan Amirkhani ...

Dustin Poirier “It just really sucks. They did offer me Norman Parke”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De Organisatie heeft bekend gemaakt ...