Stipe Miocic vs Francis Ngannou
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Twitter

Het gevecht hangt al een tijdje als het zwaard van damocles boven onze hoofden, en nu is het officieel. We gaan een enorme hoeveelheid geweld tegemoet, want Stipe Miocic zal op UFC 220 zijn zwaargewicht titel gaan verdedigen tegen Francis Ngannou.

 

 

Ngannou kan na zijn spectaculaire knockout tegen onze landgenoot Alistair Overeem gelijk weer aan de bak. Wat overigens ook zijn grote wens was. De Fransman was voor de partij tegen ‘The Demolition Man‘ een tijdje niet actief, en verwelkomt de kans met open armen. Gelijk na de partij verklaarde ‘The Predator’ immers dat Miocic hetzelfde lot zal moeten ondergaan als Overeem:

De partij tegen Miocic zal precies hetzelfde eindigen, knockout. Er zijn geen andere scenario’s denkbaar dan een knockout voor mij. Ik zorg dat ik er klaar voor ben, vecht een makkelijke partij, en ga weer naar huis.

Ik wil er geen drie á vier rondes gevecht van maken. Gewoon een eerste ronde knockout en weer naar huis.”

Miocic is echter niet geïntimideerd door het vreselijke geweld dat hem te wachten staat. En dat hoeft ook niet per se. De part-time brandweerman heeft letterlijk wel voor hetere vuren gestaan en liet met een korte boodschap blijken dat hij niet van plan is de titel zomaar in te leveren:

 

 

Miocic verdedigde de belt al tweemaal succesvol, en liet in beide partijen zijn tegenstanders Overeem en Dos Santos het einde niet halen. Beide heren bezweken in de eerste ronde aan het geweld van de Kroatische Amerikaan.

De zes tegenstanders van Francis Ngannou ondergingen een soortgelijk lot, met als grote uitschieter natuurlijk de verwoestende knockout van Alistair Overeem. De Fransman vervulde zijn belofte om de Nederlander in de eerste ronde te laten slapen.

Het feit blijft dat Ngannou nog niet zwaar getest is. Kan Miocic daar verandering in brengen? De kampioen kan bouwen op sterke cardio en harde stoten. Kan hij uit bereik blijven van de mokerslagen van Ngannou?

UFC 220 zal een evenement voor de grote jongens worden, want eerder werd al bekend dat Daniel Cormier zijn lichtzwaargewicht titel gaat verdedigen tegen Volkan Oezdemir. De kaart is tot nu toe nog niet compleet, maar de top van de kaart ziet er natuurlijk heerlijk uit. UFC 220 wordt gehouden in de TD Garden in Boston.

 


De voorlopige kaart:

 • Champ Stipe Miocic vs. Francis Ngannou
 • Champ Daniel Cormier vs. Volkan Oezdemir
 • Islam Makhachev vs. Gleison Tibau
 • Dustin Ortiz vs. Alexandre Pantoja
 • Thomas Almeida vs. Rob Font
 • Shane Burgos vs. Calvin Kattar
 • Kyle Bochniak vs. Brandon Davis

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Show Comments (5)

 • Mark Venema
  Mark Venema

  Rob Zuurveld deze gaan we sowieso ff samen checken bro 🙅🏻‍♂️

  • Rob Zuurveld
   Rob Zuurveld

   Ooh snep. Lijkt me een strak plan hombre!

 • Ismay Gossen
  Ismay Gossen

  Jacob, Michael, yasssss we watching. (Jacob in sxm though..)

  • Michael Maidwell
   Michael Maidwell

   Can not wait for this one! Stipe is already having nightmares

  • Jacob Streefkerk
   Jacob Streefkerk

   Michael Maidwell imma watch live & be live on insta & fb 🤓