Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: Bloody Elbow

Komende zondag tijdens UFC Fight Night 124 staat de partij in het vedergewicht tussen Jeremy Stephens en Doo Ho Choi centraal. Als gevolg van de vechtstijlen van de beide mannen is dit een partij waar door veel mensen al lang naar wordt uitgekeken. Toen dit gevecht bekend werd gemaakt zei ‘Lil Heathen’ hier het volgende over op zijn eigen instagram:

‘Het is een lange weg naar de top als je wilt Rock ‘N Rollen. Dit is een gevecht waar ik graag wakker voor wordt elke dag, wetende dat dit gevecht geen teleurstelling gaat worden voor de fans.’

Foto van: Yessel Hersh

Stephens zal zijn derde hoofdpartij vechten in de UFC. In zijn eerdere hoofdpartijen moest Stephens beide keren het onderspit delven. Allereerst verloor Stephens via armbar van Joe Lauzon en in 2014 verloor Stephens van Cub Swanson door een unaniem besluit van de jury. In september wist Stephens het been van Gilbert Melendez flink te beschadigen op weg naar de winst in die partij.

Foto van: Perry Nelson USA Today Sports

Om aan te tonen hoe lang Stephens al in de UFC vecht hoeft er alleen maar gekeken te worden naar het evenement waarop Stephens zijn debuut voor de organisatie maakte. Stephens maakte zijn UFC-debuut tijdens UFC 71 in mei 2007. Tijdens dit evenement stond in de hoofdpartij, een gevecht om de lichtzwaargewicht titel tussen Chuck Liddell en Quinton ‘Rampage’ Jackson, centraal. Stephens zal dan ook het voordeel hebben als het gaat om ervaring.

Het gevecht met Choi is een gevecht wat dus eigenlijk niet teleur kan gaan stellen. Beide heren houden ervan om het gevecht staande te houden en brengen knock-out kracht met hun mee. Over het gevecht van komende zondag berichtte Stephens het volgende:

‘Geweld en chaos zullen te zien zijn in St. Louis, Missouri voor UFC Fight Night. En, o ja, er zal bloed aanwezig zijn!’

Wat verwachten jullie van dit gevecht? Weet Stephens zijn zegereeks uit te breiden naar twee partijen of gaat de ‘korean superboy’ er met de winst vandoor? Hoe dan ook lijkt het een partij te zijn waar de liefhebber van een ‘brawl’ op zijn wenken bediend zal worden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(VIDEO) Bekijk hier live de persconferentie van UFC 205: Alvarez vs. McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vannacht zal er een persconferentie ...

UFC 215 Embedded: Vlog Series – Episode 3

Een nieuwe aflevering van UFC 215 Embedded met Demetrious Johnson, Ray Borg, Amanda Nunes ...

Amanda Nunes: ”Ronda is een zwak persoon.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Amanda ‘Lioness’ Nunes is de ...