Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: UFC

Doo Ho Choi (14-2 waarvan 3-1 UFC), of wellicht beter bekend als de ‘Korean Superboy’ maakt komende zondag, tegen Jeremy Stephens, zijn terugkeer in de kooi. In december 2016 vocht Choi een fantastische partij tegen Cub Swanson. Helaas voor Choi verloor hij dit gevecht. Het gevecht zelf was wel goed voor de carrière van Choi, die door dit gevecht direct in de harten van de fans werd gesloten. Choi wist zijn drie eerdere partijen in de UFC op basis van TKO/KO te winnen. Vanwege de bekendheid van Choi en zijn vechtstijl heeft Choi de eer gekregen om het evenement in St Louis af te mogen sluiten.

Foto van: Yessel Hersh

In gesprek met MMAJunkie zei Choi het volgende over het gevecht met Stephens:

‘Ik weet dat hij een vechtlustige vechter is en dat hij krachtige stoten heeft. En hij heeft een goede ‘gamelan’. Dus ik wist dat als we ooit tegen elkaar zouden vechten, maar ook toen ik dit gevecht aangeboden kreeg, we een goed gevecht zouden neerzetten.’ 

‘Ik voel helemaal geen stress of druk. Ik geniet van wat ik doe en ik bekijk het per gevecht. Maar mijn uiteindelijke doel is om voor de titel te kunnen vechten’. 

Met een winstpartij in zijn eerste afsluiter van de avond, hoopt Choi dus door te stoten naar boven om uiteindelijk voor de titel te kunnen vechten. Echter, moet Choi over een jaar zeer waarschijnlijk het leger in. Zoals elke mannelijke burger in Zuid-Korea moet ook Choi zijn dienstplicht gaan vervullen. Dit zal waarschijnlijk een dienstplicht van twee jaar zijn. Eerder kreeg ‘The Korean Zombie’ Chang Sung Jung de oproep om het leger in te gaan. Hierover zei Choi het volgende:

‘Ik heb het gevoel dat ik tijdens mijn tijd in het leger ik nog steeds kan werken aan mijn vechtcarrière. In mijn ogen word ik daardoor gewoon een nog betere vechter. 

Foto van: UFC

Hoewel Choi zijn laatste partij dus verloor, heeft de UFC toch besloten om zijn laatste partij op het YouTube kanaal van de organisatie te plaatsen. Het gevecht met Swanson heeft Choi veel positiviteit opgeleverd en Choi hoopt hier komende zondag op voort te kunnen borduren.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Daniel Cormier

Daniel Cormier laat na vernietigende nederlaag van zich horen

Na zijn verwoestende nederlaag tegen Jon Jones heeft Daniel Cormier via social media van ...

Rob Font: “Ik wil een show opzetten voor de fans in Boston.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Foto van: MMAMania Naast de titelgevechten ...

Gunnar Nelson geeft uitleg waarom hij niet vecht op UFN 99

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Gunnar ‘Gunni’ Nelson stond gepland ...

Dana White: ‘’Hier moet hij voor begraven worden.’’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dana White is nooit fan ...