Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: MMAFighting

Samen met Dennis Bermudez neemt Andre Fili komende zaterdag het co-main event voor zijn rekening. Na de gewonnen partij op Artem Lobov tijdens UFC Fight Night 118 in Polen keert ‘Touchy’ terug in de kooi. Fili weet al jaren winstpartijen met verliespartijen af te wisselen. Fili hoopt deze wisselvalligheid dan ook te doorbreken door af te rekenen met Bermudez.

In gesprek met James Lynch sprak Fili over zijn aankomende gevecht met Bermudez, wat een bekende naam is binnen de UFC. Fili was direct enthousiast toen het gevecht werd aangeboden en zei hier het volgende over:

‘Ik was direct enthousiast. Toen ze me het aanboden was ik direct enthousiast. Ik hou van dit gevecht en de match-up. Hij is een goede vechter en ik ben klaar om zijn plek in te nemen. Dat is waar het op neer komt.’

Foto van: Bloody Elbow

Tijdens het gesprek met Lynch sprak Fili verder over het aankomende gevecht. Het lid van ‘Team Alpha Male’ zei over zijn tegenstander van zaterdag het volgende:

‘Hij heeft de kracht om iemand knock-out te slaan, maar dat heeft iedereen. De dingen die hij goed kan, zijn de dingen die iedereen goed kan. Als je naar hem kijkt, zie je dat hij atletisch is. Hij doet dingen goed, maar de dingen die hij goed doet, doe ik ook goed maar dan beter. Ik heb niets tegen hem. Hij is al een poosje een grote naam en ik keek vroeger al naar hem toen ik net begonnen was.’ 

Andre Fili traint in Sacramento onder andere samen met Darren Elkins en Clay Guida. Beide heren hebben in het verleden al gevochten tegen Bermudez en konden ‘Touchy’ dan ook van verschillende tips voorzien. Fili zei hier het volgende over:

‘Ik heb de beelden van Bermudez gekeken terwijl ik naast Darren Elkins zat. Dat is een cool iets, om samen met iemand die al tegen hem (Dennis Bermudez) gevochten heeft te bekijken hoe hun gevecht ging. Elkins zat dus naast me en kon aangeven wat goed werkte tegen hem, wat Bermudez graag doet en hoe hij in de clinch vecht. Dus het is cool om dit soort informatie te verkrijgen.’ 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements

Claudia Gadelha en Carla Esparza hopen elkaar na twee mislukte pogingen eindelijk te treffen ...

Neymar Jr. huurt Nordine Taleb in als persoonlijke bodyguard in Parijs

Om zich veilig te voelen in Parijs heeft Neymar UFC weltergewicht vechter Nordine Taleb ...

Cris Cyborg heeft geen interesse in superfight met Amanda Nunes

Cris Cyborg is de UFC kampioene van een lege divisie. Het is onduidelijk wanneer ...

Fight Announcements Recap Week 19 (2016).

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Zoals elke week ...