Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: MMAManie

Voormalig zwaargewicht kampioen Cain Velasquez was afgelopen maandag te gast bij de show van Ariel Helwani, the MMA Hour. Hier sprak Velasquez over zijn plannen voor de komende tijd en de strijd om de zwaargewicht titel tussen Stipe Miocic en Daniel Cormier. ‘DC’ is de belangrijkste trainingspartner van Velasquez en het kwam voor velen dan ook voor een verrassing dat Cormier zou gaan vechten voor de zwaargewicht titel. Dit gaat gebeuren tijdens ‘international fight week’ op UFC 226. Kort nadat het nieuws naar buiten kwam, twitterde Velasquez het volgende.

In gesprek met Helwani zei Velasquez het volgende over deze tweet:

‘Wat ik daarmee bedoelde? Dingen kunnen interessant worden. Hij is in de zwaargewicht divisie net als ik. Ga ik een divisie zakken? Ik weet het niet. Dingen worden interessant. We weten niet hoe het uit gaat pakken. Maar ik denk dat het cool is wat hij (Cormier) aan het doen is, hij gaat een divisie omhoog, maar hij heeft daar eerder gevochten en gaat dat nu opnieuw doen’. 

Eerder op de show van Helwani, was Cormier te gast en die maakte de grap dat Velasquez ook een divisie kan zakken. Velasquez zei hier het volgende over:

‘Als ik het zou moeten doen, zou ik het kunnen. Ik denk dat het zwaar zou zijn, maar het heeft te maken met de wil van iemand. Als ik echt iets wil, dan kan ik het. Nogmaals, dingen kunnen interessant worden dus we moeten afwachten. Eerst ga ik hem en mijzelf klaarmaken zodat wij beiden de klus kunnen kleren in juli.’

Foto van: Sherdog

Als het dus aan Velasquez ligt, vechten beide heren tijdens UFC 226. Op die manier kunnen ze de trainingskampen op elkaar afstellen en samenwerken in de voorbereiding op het grote evenement. Hierover zei Velasquez het volgende:

‘We hebben erover gesproken en ik sta er helemaal achter. Ik support Daniel voor 100%. Ik heb het gevoel dat ik mijzelf weer moet bewijzen. Ik moet een gevecht krijgen en de mensen laten zien waarom ze bang voor mij moeten zijn. Dus ik moet een indruk achter laten. Ik wil graag weer vechten.’

Foto van: MMAJunkie

‘Hij (Cormier) belde mij op en vertelde me dat hij deze mogelijkheid had gekregen. Ik had zoiets van; ja, dat kunnen we doen. We kunnen ons samen klaarmaken, wat het beste is voor ons. Hij vecht op de kaart in juli en ik hoop dat ik ook op die kaart terecht kom. Ik denk dat het perfect is en het geeft mij genoeg tijd om mijzelf en Daniel voor te bereiden. Ik denk dat het een heel goed scenario is, het is perfect voor Daniel, voor ons beiden. Ik denk dat hij het gaat winnen.

Mocht Cormier de titel winnen tijdens UFC 226, kan verwacht worden dat Cormier de titel af gaat staan. Op die manier is Cormier nog steeds in het bezit van de lichtzwaargewicht titel. Dan is de weg voor Velasquez naar de zwaargewicht titel vrij.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC Breakdown – UFC Rotterdam

Dan Hardy, John Gooden en Nick Peet analyseren UFC Rotterdam. Daarnaast komt Darren Till ...

Bas Rutten || UFC 200: Cormier vs Jones 2 Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aanstaande zaterdag staat Daniel Cormier ...