Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: MMAJunkie

Calvin Kattar (17-2 MMA 1-0 UFC) zal het tijdens UFC 220 opnemen tegen Shane Burgos. ‘The Boston Finisher’ heeft zijn eerste gevecht in de UFC gevochten tijdens UFC 214 in juli 2017. In zijn debuut wist Kattar met en unanieme beslissing van de jury de winst te pakken op Andre Fili. Kattar werd als last-minute vervanger opgebeld door de organisatie, nadat publiekslieveling Doo Hoo Choi zich terug moest trekken uit de partij met Fili. Tijdens het gevecht met Fili wist Kattar indruk te maken door variatie aan te brengen in zijn manier van vechten. Zo wist Kattar zijn opponent naar de grond te halen, stoten op de grond uit te delen en ook staand had Kattar de overhand.

Foto van: Sherdog

Kattar breidde hiermee zijn winreeks uit naar negen en is door de UFC beloond met een partij op de hoofdkaart van UFC 220. In gesprek met James Lynch sprak Kattar over zijn aankomende partij met de nog ongeslagen Burgos:

‘Ik denk dat het een goed gevecht is, ik denk dat het een heel goed gevecht is. Ik ben klaar voor deze test, voor dit soort gevecht. Het zal een zwaar gevecht worden, hij is een goede vechter. Hij heeft overduidelijk alles gedaan wat hij moest doen met iedereen waarmee hij de kooi in stapte. Maar ik denk dat hij nog nooit tegen iemand zoals mij heeft gevochten. Het voelt alsof ik met het geld van mijn huis vecht, aangezien ik in mijn achtertuin moet vechten’. 

‘The Boston Finisher’ is afkomstig uit Boston en zal dus een thuiswedstrijd vechten tegen Burgos. Er is gevraagd aan Kattar hoe hij dat zal gaan ervaren en of dat extra druk geeft. Kattar zei hier het volgende over:

‘Ja tuurlijk merk je dat. De organisatie vindt het ook mooi om dat te promoten. Maar uiteindelijk maakt het me geen reet uit waar iemand vandaan komt of waar het gevecht is. Ik ga hem proberen te ‘killen’. Ik ben enthousiast om alles op het spel te zetten en plezier te hebben. Hier heb ik voor getekend, het is goede druk, een mooie uitdaging en ik heb er zin in.’

Foto van: Esther Lin

Net als Rob Font, die ook zijn opwachting zal maken tijdens UFC 220, traint ook Calvin Kattar op dit moment bij Lauzon MMA (sportschool van UFC veteraan Joe Lauzon).

‘Het is hier geweldig. Joe heeft ons met open armen ontvangen en iedereen helpt ons. Ik probeer veel van iedereen te leren en met mensen te praten. Ik probeer zoals een spons te zijn en alle kennis in mij te absorberen. Ik ben continu aan het leren en ik heb er echt zin in.’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Chris Weidman is geblesseerd, wie zal hem vervangen tijdens UFC 199?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Chris Weidman zou tijdens UFC ...

(Video-Interview) Aljamain Sterling : #5 ranked Bantamweight in de UFC.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT – Vorige week hadden ...

Lyoto Machida niet tevreden met USADA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.   Voormalig UFC light-heavyweight kampioen ...

UFC On The Fly: Nick Hein

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nick Hein heeft een zwaar ...