Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Esther Lin/ MMA Fighting

Francimar Barroso (37) wil zich revancheren van zijn laatste verliespartij tegen Aleksander Rakic, in Rotterdam, Nederland. “Bodão” treft in Boston Gian Villante (32) die eveneens van een verliespartij afkomt. De Braziliaan droomt ervan om UFC-kampioen te worden en geeft aan dat hij die droom gaat verwezenlijken.

In gesprek met MMA junkie laat Barroso [19-6, UFC 4-3] weten dat hij een statement moet maken na zijn verlies in Rotterdam. De Braziliaan heeft zijn vechtkamp volbracht in Arizona, Amerika.

“Dit is een hele belangrijke partij voor mij, ik kom van een verlies af dus ik moet nu een statement maken. Ik wil in de top 10 van de UFC staan en dit gevecht zal mij daar naar toe brengen. Ik heb mijn hele trainingskamp hier in Amerika gedaan, in Arizona. Ik ben er klaar voor en dit gevecht zal goed aflopen voor mij.

Foto: Steve Flynn | USA TODAY Sports | vs. Darren Stewart op UFC Fight Night 107

“Bodão” laat weten dat hij om Villante [15-9, UFC 5-6] gevraagd heeft en dat de Amerikaan een goede allround vechter is, net als hem.

“Dit is een gevecht waar ik de UFC om gevraagd heb, dus ik ben heel dankbaar dat de UFC mij dit gevecht heeft gegeven. Ik ben er klaar voor. Ik bereid me al, voor dat dit gevecht bekend werd, voor op hem. Ik ben heel zelfverzekerd en dit wordt de beste prestatie uit mijn carrière.

“Ik ben heel zelfverzekerd en dit wordt de beste prestatie uit mijn carrière.

“Net als ik, is hij een goede allround vechter. Zijn boksspel is goed, zijn worstelspel is goed, ground-and-pound en zijn conditie. Dus net als ik is hij overal goed in, en ik ben voorbereid op alles.  

Tot slot laat de Braziliaan weten dat hij zijn droom zal verwezenlijken, en dat is om de UFC-kampioen te worden.

“Ik zal mijn droom waarmaken met een overtuigende prestatie. Via een knockout, submission of de beste prestatie uit mijn leven zal ik mezelf in de spotlights zetten, en wellicht een top 10 tegenstander krijgen om daarna mijn droom te verwezenlijken, om de UFC-kampioen te worden. 

UFC 220 Miocic vs. Ngannou, 20 januari 2018, TD Garden, Boston, Amerika

Main Card | 04.00u op Fox Sports 2 (NL) / 04.00u op Fox Sports 4 (US)
Stipe Miocic vs. Francis Ngannou | UFC zwaargewicht titelgevecht
Daniel Cormier vs. Volkan Oezdemir | UFC lichtzwaargewicht titelgevecht
Calvin Kattar vs. Shane Burgos
Gian Villante vs. Francimar Barroso
Thomas Almeida vs. Rob Font

Preliminary Card
Kyle Bochniak vs. Brandon Davis
Abdul Razak Alhassan vs. Sabah Homasi
Dustin Ortiz vs. Alexandre Pantoja
Dan Ige vs. Julio Acre

Early Preliminary Card
Enrique Barzola vs. Matt Bessette
Islam Makhachev vs. Gleison Tibau

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Conor McGregor

NSAC vermindert boetebedrag voor Conor Mcgregor naar 25.000 dollar

Er is weer een obstakel minder voor de confrontatie tussen Conor McGregor en Floyd ...

David Branch: “Ik kom van de f*cking straat en denk over niemand te licht.”

David Branch is niet onder de indruk van Luke Rockhold alpha man uitstraling. De ...

Fabricio Werdum

Fabricio Werdum reageert op Rockhold: “Ik vecht niet met angsthazen.”

Fabricio Werdum heeft een antwoord op de uitdaging van Luke Rockhold. 'Vai Cavalo' heeft ...

UFC 205 Free Fight: Stephen Thompson vs Jake Ellenberger

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. We moeten nog even geduld ...