Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Junkie

Quinton Jackson (39), beter bekend als “Rampage” Jackson, zal samen met Chael Sonnen (40) het Bellator zwaargewicht toernooi aftrappen op Bellator 192 in Inglewood, Amerika. Naast een halve finale plaats heeft “The American Gangster” nog een lucratieve prijs te winnen middels een weddenschap die hij heeft afgesloten met Jackson.

Bellator MMA gaat al enig tijd door het leven zonder zwaargewicht kampioen. De laatste kampioen was Vitaly Minakov. De Rus verdedigde zijn titel voor het laatst in 2014 tegen Cheick Kongo, maar stapte daarna niet meer de Bellator-kooi in. Uiteindelijk werd hij op 14 mei 2016 gestript van zijn titel wegens inactiviteit. Komend jaar zal de Bellator zwaargewicht titel voor het eerst sinds 4 april 2014 weer op het spel staan. Rampage [37-12, Bellator MMA 4-1] en Sonnen [30-15-1, Bellator MMA 1-1] hebben de eer om het toernooi af te trappen.

“Ik geef jou $10.000 voor elke takedown die je maakt.”

Voormalig UFC lichtzwaargewicht kampioen Jackson staat altijd garant voor vermakelijke uitspraken. “Rampage” liet eerder noteren dat hij de voorganger is van Conor McGregor en noemde zichzelf gekscherend McN*gger. Ook nu laat Jackson zich weer van zijn beste kant zien en sluit hij een gewaagde weddenschap af met “The American Gangster”.

“Ik geef jou $10.000 voor elke takedown die je maakt.

Hij zal mij niet neerhalen, niet één keer. Ik geef jou 10K per takedown. Wees niet een mietje, $500 per jab.”

Sonnen, een elite worstelaar en die eveneens garant staat voor vermakelijke uitspraken, aarzelde geen moment om de deal te accepteren.

“Dus het is tien dimes, wat gangster praat is voor $10.000, voor iedere keer dat ik jou van je voet naar je kont breng. Wat ik al van plan was één keer per ronde, en dat drie keer, [vervolgens] pak ik de microfoon en pak ik mijn loonstrookje en ga weer naar huis. Maar 10K, zelfs voor een rijk persoon is dat nog steeds 10K.”

Gister kwam Bellator met nog een toevoeging aan Bellator 192. Echter, gaat het niet om een plek in de kooi maar een plek naast de kooi. MMA-scheidsrechter “Big” John McCarthy zal het broadcast team van Bellator versterken als expert analist. Hij vervangt de onlangs bij Bellator vertrokken Jimmy Smith. Bellator president Scott Coker bracht het nieuws via social media naar buiten.

“Trots om John McCarthy te verwelkomen in het Bellator MMA broadcast team. “Big John” zal op 20 januari tijdens Bellator 192 zijn debuut maken.”

Coker liet aan ESPN journalist Brett Okamoto weten dat McCarthy hiermee een punt zet achter zijn scheidsrechters carrière. “Big John” zelf laat daarentegen aan MMA Fighting weten dat hij nog niet officieel een punt zet aan het scheidsrechtersvak maar hij zal niet meer actief zijn voor grote organisaties.

“Kan ik nog steeds scheidsrechter zijn? Ja, dat kan ik nog steeds. Als ik iets internationaal wil gaan leiden dan kan ik dat. Ik kan hier ook kleine evenementen leiden of een evenement van een goed doel etcetera. Ik ga niet zeggen…’Oh, ik ben met pensioen.’… want dat ben ik niet. Op het moment ga ik gewoon verder met andere dingen dus het scheidsrechter zijn zal in de wacht gezet worden. Al mijn aandacht gaat naar Bellator om daar de beste expert analist te zijn.”

Bellator 192 Countdown Episode 1 | 7.26 min

Bellator 192 Lima vs. MacDonald, 20 januari 2018, The Forum, Inglewood, Amerika

Main Card
Douglas Lima vs. Rory MacDonald | Bellator weltergewicht titelgevecht
Rampage Jackson vs. Chael Sonnen | Bellator World Heavyweight Grand Prix eliminatiepartij
Michael Chandler vs. Goiti Yamauchi
Georgi Karakhanyan vs. Henry Corrales
Aaron Pico vs. Shane Kruchten

Preliminary Card
Marlen Magee vs. Johnny Cisneros
James Barnes vs. Chad George
Ivan Castillo vs. Guilherme Vasconcelos
Haim Gozali vs. Jose Campos
Joey Davis vs. Ian Butler
Khonry Gracie vs. Devon Brock
Kyle Estrada vs. David Duran
Christopher Padilla vs. Gabriel Green
Cooper Gibson vs. Andrew Lazo
Noah Tillis vs. Jalin Turner

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Weekly Fight Announcements: Bellator

Een nieuwe week, een nieuwe Bellator weekly fight announcements. Eduardo Dantas zal zijn titel ...

(Video) Bellator 152: Patricky Pitbull Freire "I am ready for all situations"

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag is het dan eindelijk ...