Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: MMAMania

Naast de titelgevechten staat ook de partij tussen Rob Font (14-3 MMA, 4-2 UFC) en Thomas Almeida (22-2 MMA, 5-2 UFC) op de planning voor komende zaterdag. Net als Almeida heeft Font zijn laatste partij verloren. Daar waar Almeida al vijf keer een bonus heeft weten te verkrijgen in de UFC, daar heeft voormalig CES MMA vedergewicht kampioen Font twee bonussen weten te bemachtigen. Het gevecht met Almeida lijkt dan ook voorafgaand al te leiden naar een bonus voor een of zelfs beide vechters.

Foto van: Yessel Hersh

In gesprek met James Lynch zei de Amerikaan het volgende over de totstandkoming van zijn partij met Almeida:

‘Het is eigelijk grappig. Ik wist ergens dat dit gevecht eraan zou komen, ik weet niet waarom. Na het gevecht met Munhoz (laatste partij van Font die Font verloor) keek ik tijdens de vlucht naar huis naar de rankings, dus ik wist ongeveer wat er ging gebeuren. Het was of Almeida of Renan Barao. Twee of drie weken later werd ik gebeld door de wedstrijdmaker Sean Shelby of ik tegen Almeida wilde vechten in Boston. Daar hoefde ik niet over na te denken’. 

Font sprak verder over het gevecht met Almeida en wat hij van het gevecht verwacht:

‘Ik hou ervan, ik hou van deze partij. Hij is een staande vechter, ik ben er vrij zeker van dat hij een goed grondgevecht heeft, maar van nature is hij een staande vechter. Hij komt om te vechten en ik hoop hem te raken met een goede counterstoot. Hij wordt vaak geraakt, dus ik zal veel hoeken en opstoten proberen te geven. Het wordt een goed gevecht. Ik wil een show opzetten voor de fans in Boston.’

‘Ik wil hem knock-out slaan, ik wil hem uit het gevecht krijgen. Ik wil niet naar een beslissing toe vechten, ik wil het makkelijk houden. Ik wil een duidelijke overwinning, hoe dan ook. Het liefst door stoten, maar als ik het op de grond af moet maken dan doe ik dat. Hij heeft tegen pittige tegenstanders gestaan, maar als ik mijzelf focus en vecht naar mijn kwaliteiten moet ik van hem winnen.’

Foto van: Esther Lin

Voor deze partij heeft Font ervoor gekozen om op verschillende plekken te trainen, waaronder Lauzon MMA. Dit is de trainingsaccomodatie van UFC veteraan Joe Lauzon. Hierover zei Font het volgende:

‘Ik train graag op verschillende plekken. Joe Lauzon heeft zijn deuren voor mij geopend en leert mij van alles. Ook train ik samen met de bokscoach van Joe op stootkussens. Ik heb het goed naar mijn zin. Er zijn veel verschillende trainingspartners met wie ik kan trainen, dus dat is een goede zaak.’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Jorge Masvidal: “Ik zie de bitch in Cowboy’s ogen”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: UFC Jorge Masvidal vecht ...

De Randamie niet meer actief tijdens UFC Hamburg

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Germaine de Randamie zou het ...

Valentina Shevchenko: “Ik zal proberen haar zo snel mogelijk te finishen.”

Valentina Shevchenko hoopt zich te revancheren tegen Amanda Nunes op UFC 213. Vorig jaar ...

It’s all over voor Goldberg

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Foto: Scrapdigest Mike Goldberg was ...