Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: MMAJunkie

Shane Burgos (10-0 MMA 3-0 UFC) neemt het over twee dagen op tegen ‘The Boston Finisher’ Calvin Kattar. Dit gevecht zal plaatsvinden in de geboorteplaats van Kattar, Boston. De 26-jarige Burgos is op dit moment nog ongeslagen en heeft dus al zijn drie partijen in de UFC weten te winnen. Zijn laatste partij was op 22 juli 2017 tijdens UFC on Fox 25 Weidman vs Gastelum. Tijdens dit evenement wist Burgos de winst te pakken tegenover Godofredo ‘Pepey’ Castro. Daarna heeft de Amerikaan rust genomen om zijn lichaam te laten herstellen. In gesprek met James Lynch sprak ‘Hurricane’ hierover en zei het volgende:

‘Het was goed. Ik wou even mijn rust pakken. De enige reden om geen rust te pakken was als ik een kans had gekregen om in Madison Square Garden te vechten (4 november 2017), omdat ik uit New York kom. Dus dat gevecht had ik binnen een minuut aangenomen. Ik wou een kleine rustpauze omdat ik meerdere trainingskampen achter elkaar had gedaan, dus mijn lichaam was wat vermoeid. Dus deze pauze was perfect, ik kon wat tijd doorbrengen met mijn dochter en op wat kleine vakanties gaan.’

Burgos sprak verder nog over zijn aankomende tegenstander Kattar en wat hij van het gevecht verwacht. Hier zei ‘Hurricane’ het volgende over:

‘Ik keek naar de aanwezige vechters in mijn divisie en ik dacht na over verschillende namen. Ik weet dat hij zijn debuutgevecht last-minute aangenomen heeft. Dat was een grote overwinning voor hem, dat zorgde ervoor dat hij in de mix kwam van vechters waar ik misschien tegen zou gaan vechten. Ook al is hij maar 1-0 in de UFC, hij heeft veel ervaring.

‘Het wordt een leuk gevecht, ik heb er zin in. Ik denk dat een goede partij voor mij is, maar dat denk ik bij iedere partij. Dus ik heb zin in dit gevecht. Het gaat leuk worden, want ik denk dat hij het gevecht staande wilt houden. Dat is wat de fans willen zien en het is zijn geboorteplaats. Dus ik denk dat hij een show weg wilt geven en dat wil ik ook. Ik wil altijd een show weggeven, al is het mijn publiek of dat van iemand anders.

Om nader kennis te maken met Burgos is hieronder het interview wat Ariel Helwani (MMA Fighting) in augustus 2017 had met Burgos te zien. Hierin gaat Burgos onder andere in op het moment dat de UFC contact met hem opnam om last-minute zijn debuut te maken voor de UFC. Burgos zei hierover het volgende hoe het was om dit bericht te krijgen:

‘Het was twee, drie weken voor het gevecht plaats zou vinden. Het was ongelooflijk, ik moest bijna huilen. Ik was op dat moment aan het lesgeven en ik zag in mijn ooghoeken dat mijn telefoon afging. Ik zag dat het mijn manager was en ik had wat berichten op Twitter geplaatst om het gevecht te krijgen. En mijn manager belt normaal gesproken niet vaak, alleen bij goed nieuws of slecht nieuws. En ik zag dat de sensei, die ook op de school werkte terwijl ik lesgaf, mijn telefoon opnam. En hij staarde mij alleen maar aan met een grote glimlach. Toen wist ik dat het ging gebeuren. Ik kreeg er kippenvel van.’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 215 Free Fight: Amanda Nunes vs. Valentina Shevchenko

Amanda Nunes en Valentina Shevchenko zullen voor de tweede keer samen de octagon instappen. ...

Daniel Cormier: “Ik zou zo snel KO gaan in een bokspartij met Anthony Joshua.”

MMA vs. Boksen begint de laatste tijd echt een hype te worden. Echter, blijft ...

3 niet-Nederlanders die best zouden kunnen vechten tijdens UFC Rotterdam

Het lijkt er op dat Nederland niet goed vertegenwoordigd zal zijn tijdens #UFCRotterdam. Hier ...