Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Alexander Gustafsson (31) is niet blij dat zijn divisie wordt opgehouden door de aankomende superfight tussen Stipe Miocic vs. Daniel Cormier. Om toch bezig te blijven wil “The Mauler” Luke Rockhold (33) verwelkomen in de lichtzwaargewicht divisie. De voormalig kampioen sprak eerder uit dat hij snel een divisie omhoog wil gaan.

Rockhold [16-4, UFC 6-3] had zich nu waarschijnlijk voorgesteld als UFC interim middengewicht kampioen, maar Yoel Romero dacht daar iets anders over. Tijdens de UFC 221 open workouts liet Rockhold noteren dat hij liever sneller dan later de stap omhoog maakt naar de lichtzwaargewicht divisie.

“Het verliezen van gewicht zal nooit makkelijker worden. Ik word ouder en mijn botten worden dikker dus het wordt steeds moeilijker om gewicht te verliezen. Ik heb een goed team om mij heen met George Lockhart en Dan Leith, ze benaderen mijn voedingspatroon als wetenschap. Ditmaal lig ik voor op schema dus het zal goed gaan, maar 205 [pond] is naderend. Daniel Cormier gaat naar de zwaargewicht divisie. Hij zal niet terugkeren, dus ik zal snel naar boven gaan.”

Gustafsson [18-4, UFC 10-4] wil Rockhold maar al te graag verwelkomen in de lichtzwaargewicht divisie.

“Luke Rockhold, jouw teamgenoot gijzelt mijn divisie, en jij denkt dat er alleen maar makkelijke gevechten zijn op lichtzwaargewicht. Als jij denkt dat Romero hard slaat, dan wacht maar af als je bij de grote jongens komt. Ik wil Daniel Cormier, en door jou knockout te slaan blijf ik opgewarmd in tussentijd. Kijk uit als je een divisie omhoog komt want ik zal aan de voordeur staan om te wachten.”

“The Mauler” vocht zijn laatste partij in mei van het vorig jaar. Hierin versloeg hij Glover Teixeira via een vijfde ronde knockout. Daarna nam de Zweed de tijd om te herstellen en onderging hij een schouderoperatie. Inmiddels is Gustafsson weer actief aan het trainen. Dus who’s next voor de Zweed?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

USADA plande bijzondere deal met CroCop

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Steeds meer vechters in de UFC ...

UFC 218: Inside the Octagon – Holloway vs. Aldo 2

Een nieuwe aflevering van Inside the Octagon. De heren blikken nu vooruit op het ...

Pederneiras: ‘’Jose Aldo bereidt UFC aan te vechten in rechtbank.’’

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Jose Aldo ‘Junior’ wil niet ...