Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Alexander Gustafsson (31) is niet blij dat zijn divisie wordt opgehouden door de aankomende superfight tussen Stipe Miocic vs. Daniel Cormier. Om toch bezig te blijven wil “The Mauler” Luke Rockhold (33) verwelkomen in de lichtzwaargewicht divisie. De voormalig kampioen sprak eerder uit dat hij snel een divisie omhoog wil gaan.

Rockhold [16-4, UFC 6-3] had zich nu waarschijnlijk voorgesteld als UFC interim middengewicht kampioen, maar Yoel Romero dacht daar iets anders over. Tijdens de UFC 221 open workouts liet Rockhold noteren dat hij liever sneller dan later de stap omhoog maakt naar de lichtzwaargewicht divisie.

“Het verliezen van gewicht zal nooit makkelijker worden. Ik word ouder en mijn botten worden dikker dus het wordt steeds moeilijker om gewicht te verliezen. Ik heb een goed team om mij heen met George Lockhart en Dan Leith, ze benaderen mijn voedingspatroon als wetenschap. Ditmaal lig ik voor op schema dus het zal goed gaan, maar 205 [pond] is naderend. Daniel Cormier gaat naar de zwaargewicht divisie. Hij zal niet terugkeren, dus ik zal snel naar boven gaan.”

Gustafsson [18-4, UFC 10-4] wil Rockhold maar al te graag verwelkomen in de lichtzwaargewicht divisie.

“Luke Rockhold, jouw teamgenoot gijzelt mijn divisie, en jij denkt dat er alleen maar makkelijke gevechten zijn op lichtzwaargewicht. Als jij denkt dat Romero hard slaat, dan wacht maar af als je bij de grote jongens komt. Ik wil Daniel Cormier, en door jou knockout te slaan blijf ik opgewarmd in tussentijd. Kijk uit als je een divisie omhoog komt want ik zal aan de voordeur staan om te wachten.”

“The Mauler” vocht zijn laatste partij in mei van het vorig jaar. Hierin versloeg hij Glover Teixeira via een vijfde ronde knockout. Daarna nam de Zweed de tijd om te herstellen en onderging hij een schouderoperatie. Inmiddels is Gustafsson weer actief aan het trainen. Dus who’s next voor de Zweed?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

McGregor de volgende die gepakt wordt met verboden middelen?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.Onlangs werden met Jon Jones en ...

Frankie Edgar zet streep door titelgevecht wegens blessure

Frankie Edgar moet zich wegens een blessure afmelden voor UFC 218. Cub Swanson en ...

Weekly Fight Announcements

Weekly Fight Announcements: UFC 15 oktober 2017

Nieuwe week, nieuwe fight announcements! Voor december heeft de UFC een hoop spektakel in ...

Aanstaande ontslaggolf in UFC drie maanden na overname

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het begint erop te lijken ...