Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: SB Nation

Voormalig UFC middengewicht kampioen Chris Weidman (33) is van mening dat hij meer recht heeft op een titelgevecht dan Yoel Romero (40). “The All American” was aanwezig in Perth, Australië, als guest fighter en maakte het interim titelgevecht van dichtbij mee.

Tijdens UFC 221 fightweek was Weidman de gehele week aanwezig als guest fighter, en had hij ook zijn mediaverplichtingen. Tegen Submission Radio liet “The All American” noteren dat hij meer recht heeft op een titelgevecht.

“Als je kijkt naar wie er moet vechten tegen [Robert] Whittaker? Ik weet het niet, ik vind dat ik dat moet doen. Ik heb zojuist de top vijf gerankte vechter Gastelum verslagen, hij was in zijn carrière nog nooit gefinisht. Dus ik kom van een overwinning af en Romero van een verlies.”

Het interview was nog voor het main event van UFC 221 afgenomen en weten we inmiddels dat Romero Rockhold heeft verslagen via een verwoestende knockout, in de zo gevreesde derde ronde. Hierdoor gooide Weidman het over een andere boeg. Via Twitter deelde hij zijn mening.

“Wacht eens even… Ben ik de enige in de top vijf die nog niet tegen Whittaker heeft gevochten, die van een overwinning afkomt, meeste titelverdedigingen, haalt zijn gewicht en zakt niet voor een drugstest?”

Weidman stapte sinds zijn laatste partij van juli vorig jaar niet meer in de Octagon. “The All American” na tijd om zijn duim te laten herstellen. De voormalig UFC-kampioen laat weten dat hij verwacht binnen twee à drie maanden terug te zijn.

ESPN-journalist Brett Okamoto liet via Twitter weten dat UFC-president Dana White Yoel Romero, ondanks het niet halen van zijn gewicht, nog steeds ziet als tegenstander voor Whittaker.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who's Next ?!? UFC 199: Rockhold vs. Bisping

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze rubriek spelen we ...

Demetrious Johnson geeft Ray Borg UFC 216 als deadline

Demetrious Johnson geeft Ray Borg tot UFC 216 de tijd om alsnog de octagon ...

Frankie Edgar: ”Persoonlijk zie ik BJ Penn graag met pensioen gaan.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. BJ ‘The Prodigy’ Penn wist ...

Eryk Anders: ‘Ik denk dat mijn druk is wat Lyoto zal verslaan.’

Eryk Anders: 'Dit is wat ik wil. Dit is de volgende stap, de volgende ...