Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Esther Lin/ MMA Fighting

Curtis Blaydes (26) wordt gezien als één van de rijzende sterren uit de UFC zwaargewicht divisie. De 26-jarige “Razor” treft de veel oudere Mark Hunt (43). Blaydes is een groot fan van “The Super Samoan”, en laat weten dat hij niet alleen een worstelaar is. De Amerikaan kijkt ernaar uit om een show te geven voor de fans in Perth, Australië.

Foto: Mike Stobe | Blaydes vs. Aleksei Oleinik op UFC 217

Blaydes [8-1-0-1, UFC 3-1-0-1] laat in gesprek met Stuff Sports weten dat hij blij is dat de UFC hem de kans geeft om te vechten met een legende als Hunt. [13-11-1-1, UFC 8-4-1-1].  “Razor” geeft aan dat hij niet meer een eendimensionale worstelaar is.

“Ik ga me niet focussen op de takedown anders wordt het voorspelbaar. Ik moet er variaties inbrengen. Ik moet gaan stoten voordat ik ga worstelen. Ik moet een MMA-vechter zijn en niet een worstelaar. Maar ik ga ook niet veranderen in een bokser, dat is wat hij wil. Hij zou mij het liefst zien als alleen een bokser of alleen een worstelaar. Maar ik ga het variëren.

“Hij heeft misschien niet het beste MMA-record, maar iedereen weet dat hij alleen tegen de aller beste vecht.”

Ik waardeer het dat de UFC mij de kans geeft om te vechten tegen een legende. Ik had het niet zo snel verwacht, maar ik ben er heel gelukkig mee. Ik kijk ernaar uit om een show te geven voor de fans. Mijn handen zijn veel verbeterd en ik weet dat zijn handen heel gevaarlijk zijn, maar mijn handen en mijn worstelgame, zal het een geweldig gevecht worden. Ik heb altijd respect gehad voor Mark Hunt. Hij heeft misschien niet het beste MMA-record, maar iedereen weet dat hij alleen tegen de aller beste vecht.”

Blaydes verloor zijn UFC-debuut gevecht tegen Francis Ngannou. De partij eindigde nadat de dokter beoordeelde dat het niet meer verantwoordelijk was om Blaydes door te laten vechten.

“Ik hecht niet zoveel waarde aan die partij alleen dat ik heb laten zien dat ik een vechtershart heb, en dat ik niet zomaar uit te schakelen ben. In dat gevecht bestond mijn game plan uit een jab en een takedown, en nu ben ik een totaal andere vechter.

“Razor” laat weten dat hij al een tijd groot fan is van “The Super Samoan”.

“Mark Hunt is de grootste naam waarmee ik ooit de eer heb om de Octagon mee in te stappen. Sinds dat ik met MMA begon in 2012, was ik al een grote fan. Ik respecteer wat hij allemaal bereikt heeft in de sport. Ongeacht zijn leeftijd, hij zal de beste Hunt zijn die er ooit was, zo professioneel is hij wel.

Dit is niet basketbal, football of rugby, waar je beoordeelt wordt op je potentie. In deze sport draait het allemaal om wat je de laatste tijd bereikt hebt, zo wordt je beoordeelt.”

UFC 221 Romero vs. Rockhold, 11 februari 2018, Perth Arena, Perth, Australië

Main Card | 04.00u op Fox Sports 2 
Yoel Romero vs. Luke Rockhold | UFC interim middengewicht titelgevecht (alleen Rockhold kan de titel winnen)
Mark Hunt vs. Curtis Blaydes
Tai Tuivasa vs. Cyril Asker
Jake Matthews vs. Li Jingliang
Tyson Pedro vs. Saparbek Safarov

Preliminary Card
Damien Brown vs. Dong Hyun Kim
Rob Wilkinson vs. Israel Adesanya
Jeremy Kennedy vs. Alexander Volkanovski
Jussier Formiga vs. Ben Nguyen

Early Preliminary Card
Ross Pearson vs. Mizuto Hirota
Teruto Ishihara vs. José Alberto Quiñónez
Luke Jumeau vs. Daichi Abe

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Glover Teixeira op zoek naar de knock-out in zijn aankomende partij.

Kan Glover Teixeira zich zaterdag weer oprichten door Misha Cirkunov te verslaan?

McGregor: ”Buiten mij doet iedereen wat hun f*cking verteld wordt.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het niveau van zelfstandigheid die ...

UFC Fight Night 112 Chiesa vs. Lee Recap

Michael Chiesa en Kevin Lee verzorgde het main event van UFC Fight Night 112 ...

Alvarez: ”Iedereen op 155 versloeg Nate, en hij had er moeite mee.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Eddie Alvarez is niet bezorgd ...