Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Afgelopen vrijdag waren wij bij de Nederlandse lancering van het gloednieuwe EA Sports UFC 3 in de Media Markt in Rotterdam. EA heeft voor deze lancering de handen ineengeslagen met Monster Energy en nodigde wat speciale gasten uit om te strijden voor een PS 4 Pro.

 

EA Sports UFC 3

“EA SPORTS UFC 3 is het meest realistische mixed martial arts-spel ooit”, aldus UFC President Dana White. “De nieuwe G.O.A.T. Career Mode geeft je de kans om van deelnemer kampioen te worden door je merk te promoten en prestaties te leveren binnen de Octagon. Dit spel heeft het allemaal.”
“We hebben de vechttechnieken helemaal vernieuwd met Real Player Motion Tech, en we denken dat fans het echt geweldig gaan vinden”, aldus EA SPORTS UFC 3 Creative Director Brian Hayes. “We hebben ook veel feedback van fans geïntegreerd in de nieuwe G.O.A.T. Career-modus en eigenlijk het hele spel. Het is geweldig om weer terug te zijn na twee jaar aan dit ongelooflijke spel te hebben gewerkt.”

 

Real Player Motion

Real Player Motion (RPM)-technologie is een revolutionaire nieuwe animatietechnologie van EA SPORTS die de lat voor beweging en gevoeligheid nog hoger legt in het EA SPORTS UFC-spel dat het beste oogt, en nu ook het beste aanvoelt. Met meer dan 5000 nieuwe animaties die volledig opnieuw zijn opgenomen en opgebouwd kunnen spelers nu in-game bewegen, aanvallen en combineren met de beste mixed martial arts-atleten ter wereld.

 

G.O.A.T. Career Mode

EA SPORTS UFC 3 introduceert ook de nieuwe G.O.A.T. Career Mode waarin de keuzes die je tijdens je carrière maakt – voor het eerst in de geschiedenis – invloed hebben op je pad naar eeuwige roem. Buiten gevechten maken spelers promotionele keuzes om een hype voor hun gevecht te creëren, fans aan zich te binden, meer geld te verdienen via grote contracten en de aandacht van de wereld op te eisen.

 

Knockout Mode, Submission Showdown en Stand & Bang-modus

EA SPORTS UFC 3 borduurt voort op de populaire Knockout Mode die is geïntroduceerd in EA SPORTS UFC 2 en biedt een nieuw pakket multiplayer modes voor snelle, leuke gevechten waarin je op perfecte wijze op de vuist kunt met je vrienden: nu met commentaar van de enige echte Snoop Dogg. Mensen die op zoek zijn naar een korte sociale activiteit tussendoor kunnen zich storten in de Stand & Bang-modus, Submission Showdown-modus en de gloednieuwe Tournament Mode, waarin ze op ultieme wijze de show kunnen stelen door zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen in knock-outsystemen met doorlopende schade en vermoeidheid.

EA SPORTS UFC 3 is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation®4. Voor meer informatie over EA SPORTS UFC 3 bezoek je https://www.ea.com/games/ufc/ufc-3.
EA Access-leden krijgen 10 procent korting als ze een digitale versie van EA SPORTS UFC 3 kopen op Xbox Live.*
Voor meer informatie over games van EA SPORTS, inclusief nieuws, video, blogs, forums en game-apps, bezoek je https://www.ea.com/games/ufc/ufc-3. Sluit je aan, deel en speel mee. [1]

 

 

Rappers, Producers, voetballers en één legende

De Media Markt stond redelijk vol in afwachting van één van de meest legendarische kickboksers: Remy Bonjasky. Wij spraken Bonjasky over EA Sports UFC 3, Of MMA het kickboksen zal overstijgen, wat we van hem kunnen verwachten in de nabije toekomst en gaf hij ons een voorspelling op Glory 51 (video onder aan het artikel) .Naast de K1-ster waren ook wat bekende mensen uit de Nederlandse hiphop-industrie uitgenodigd om met elkaar de strijd aan te gaan. Het was een toernooi waarbij de winnaar een Playstation Pro kon winnen. Scroll verder voor een impressie van de dag.

 

MC Don de Baron | FOTO: EPIC MMA

 

Ook Feyenoord werd vertegenwoordigd door o.a. Bilal Basacikoglu. | FOTO: EPIC MMA
Producer Fonzii Herbs | FOTO: EPIC MMA
Sherman (Wolfgang) | FOTO: EPIC MMA
Mano Meijer en Iwan Redan | FOTO: EPIC MMA

 

Remy Bonjasky vs Mula-B | FOTO: EPIC MMA
Ook speelde Bonjasky een potje met een fan | FOTO: EPIC MMA
Bonjasky verloor | FOTO: EPIC MMA
MONSTER ENERGY | FOTO: EPIC MMA
Monster Girls waren ook aanwezig | FOTO: EPIC MMA

 

 

 

 

[1] Persbericht EA Sports

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Vlog) UFC Embedded 206 – Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 206 Embedded is een ...

UFC 204: Dan Hardy: Stefan Struve zou Heavyweight kampioen moeten zijn

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Vannacht pakken wij weer de ...

Rashad Evans van UFC 205 gehaald wegens ‘onregelmatige bevindingen’ tijdens medische keuring

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Rashad ‘Suga’ Evans stond aan ...

Dustin Poirier: “Ik wil mijn titelgevecht.”

Dustin Poirier hoopt op een titelgevecht na een overwinning over voormalig UFC lichtgewicht kampioen ...