Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: MMAJunkie

De als viertiende geplaatste Francisco Trinaldo (22-4 MMA, 12-4 UFC) neemt het komend weekend op tegen James Vick. Vick is als twaalfde geplaatst volgens de huidige UFC rankings. In zijn laatste negen gevechten in de UFC wist Trinaldo er acht te winnen. De enige partij die Trinaldo heeft verloren de afgelopen vier jaar, was tegen de man die het interim titelgevecht verloor van Tony Ferguson, Kevin Lee.

De 39-jarige Braziliaan heeft in zijn carrière gewonnen van Yancy Medeiros, Ross Pearson, Jim Miller en Paul Felder. De partij met Felder wist Trinaldo te winnen als gevolg van een snee in het gezicht van Felder. ‘Massaranduba’ wist Felder open te halen door een van zijn goed geplaatste ellebogen in het gevecht.

Foto van: Jason Silva

Tijdens UFC Fight Night 119 (Brunson vs Machida) wist Trinaldo de winst te behalen door Jim Miller te verslaan. Over deze partij sprak de Braziliaan met MMAFighting:

‘Dat is wat ik altijd zeg, hard vechten, hard werken. Ik ben blij met de winst. Ik heb eerder verloren van een vechter (Kevin Lee) waarvan ik weet dat ik de betere ben. We zullen elkaar op den duur nogmaals ontmoeten en dan geef ik hem zijn verlies terug.’

Foto van: UFC

Na zijn gevecht met Miller, hoopte Trinaldo op een hoger gerankte vechter. Dit heeft Trinaldo gekregen in James Vick. Vick staat twee plekken hoger dan Trinaldo op de ranglijst en Trinaldo zal dan ook hopen de winst naar zich toe te trekken. Na zijn partij met Miller zei de Braziliaan het volgende over een nieuwe tegenstander:

‘Twee vechters die tegen Miller hebben gevochten waren Anthony Pettis en Dustin Poirier. Dit waren de twee laatste vechters die Miller wisten te verslaan. Deze twee tegenstanders zouden geweldige opponenten voor mij zijn. Elke keer als ze tegen ‘massaranduba’ willen vechten, zal ‘massaranduba’ klaar voor ze zijn.’

Geen Pettis of Poirier dus voor Trinaldo. Echter krijgt Trinaldo dus wel de mogelijkheid, in James Vick, om tegen een hoger geplaatste vechter te knokken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 222: Max Holloway verdedigt titel tegen Frankie Edgar

UFC 222: Holloway vs Edgar officieel als hoofdpartij! Wie gaat naar huis met de ...

UFC on FOX 26 Lawler vs. Dos Anjos Recap

De voormalig UFC-kampioenen Robbie Lawler en Rafael Dos Anjos verzorgde samen het main event ...

Als VIP naar UFC Rotterdam? Dit is wat het kost en wat je er voor terug krijgt

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nu je ondertussen weet wat ...

(Interview) Hans Stringer: Hoe gaat het nu met hem?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Hans Stringer (geboren op 6 ...