Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: Bellator MMA

Voor het eerst sinds 2011 mag Gegard Mousasi weer vechten voor een titel. Dit keer zal hij het opnemen tegen Rafael Carvalho voor de titel in het middengewicht op Bellator 200. Dit evenement vindt plaats op 25 mei in de SSE arena in Londen.

Tijdens zijn debuut voor de organisatie won Mousasi van Alexander Shlemenko via jurybesluit. Hij vocht het grootste gedeelte van deze partij met een gebroken jukbeen. Deze liep hij op in de eerste ronde toen Shlemenko hem goed raakte. Mousasi wist de partij uiteindelijk toch naar zich toe te treken en won via verdeeld jurybesluit.

 

Rafael Carlvalho

De kampioen Rafael Carlvalho is op dit moment de langst regerende kampioen in Bellator. Sinds zijn eerste professionele MMA-partij is Carvalho ongeslagen. Nadat hij de titel van Brandon Halsey afpakte heeft hij drie keer zijn middengewicht-titel verdedigd. Na twee overwinningen op Melvin Manhoef wist de 31-jarige Braziliaan ook zijn titel succesvol te verdedigen tegen Alessio Saraka op Bellator 190.

Ook publiekslieveling Michael Page zal in Londen actief zijn. Hij neemt het op tegen David Rickels tijdens zijn thuiswedstrijd.

Voor Bellator 200 zijn er verder nog geen partijen aangekondigd. Houdt EPIC MMA in de gaten voor meer nieuws.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Weekly Fight Announcements: Bellator

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Elke maandag ochtend kun je ...

Bellator 170 Ortiz vs. Sonnen Recap

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Afgelopen weekend stapte Tito Ortiz ...

Douglas Lima: “Het wordt een finish in de derde ronde”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. EPIC MMA was aanwezig in ...