Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: Bloody Elbow

Hoewel James Vick (12-1 MMA, 8-1 UFC) komend weekend niet de hoofdpartij is van UFC Austin, heeft de geboren Texaan toch een plaats gekregen op het evenement. ‘The Texecutioner’ neemt het in zijn geboortestaat op tegen Francisco Trinaldo (22-4 MMA, 12-4 UFC). Na op knock-out gewonnen te hebben van Joe Duffy tijdens UFC 217 in november, was Vick op zoek naar een tegenstander om het evenement in zijn geboortestaat af te sluiten. Echter moet Vick dus genoegen nemen met een plaats op de hoofdkaart. Toen dit nieuws naar buiten kwam, reageerde de Texaan als volgt:

 

Vick liet dus duidelijk merken niet tevreden zijn met de aankondiging van Donald Cerrone vs Yancy Medeiros als laatste partij van de avond. Echter is het voor Vick wel belangrijk om gefocust te blijven. In gesprek met Ariel Helwani tijdens de MMA Hour sprak Vick over zijn emoties:

‘Het is grappig. Ik ben niet emotioneel in mijn gevecht, tot na mijn gevecht. Voor het gevecht zit ik in een tunnelvisie en ben ik alleen maar gefocust op het winnen van de partij. Trinaldo is geen grap, maar ik ga hem verslaan. Ik ga hem makkelijker verslaan dan Kevin Lee deed. Trinaldo maakte hem in gedurende de eerste ronde, tot hij later in het gevecht geraakt werd met een trap naar het hoofd.’ 

Foto van: UFC

Vick heeft acht partijen gewonnen in de UFC en er slechts een verloren. Toch is Vick voor velen nog een onbekende naam. Vick zei hier het volgende over:

‘Het is gewoon vervelend. Ik zou willen dat ik beter gepromoot word en uiteindelijk meer geld krijg. Ik ben nog nooit op een countdown show geweest of wat voor show dan ook. Ik ben nog nooit gepromoot en ik heb een van de beste records van de organisatie. Ik ben er klaar mee om er nog over te praten. Ik heb nog drie gevechten op mijn UFC contract staan en ik verwacht dat ik dan tegen het kampioenschap aanzit.’

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Who`s Next ?!? UFC on Fox 17: Dos Anjos vs. Cerrone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC on Fox 17: Dos ...

Cris Cyborg vs Holly Holm

UFC kondigt Cris Cyborg vs Holly Holm aan voor UFC 219

UFC 219 heeft er een spetterend gevecht bij. Cris Cyborg zal haar titel verdedigen ...

Volkan Oezdemir: “Ik ga hem gewoon heel snel knockout slaan”

Via een poll van Daniel Cormier werd Volkan Oezdemir gekozen tot nieuwe tegenstander van ...