Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Esther Lin/ MMA Fighting

Karolina Kowalkiewicz (32) zal Felice Herrig (33) treffen op UFC 223 in Brooklyn, New York, Amerika. Op dezelfde kaart kan haar landgenote Joanna Jedrzejczyk (30) haar titel terugwinnen van Rose Namajunas (25). Kowalkiewicz is niet te spreken over het feit dat Joanna haar dieetteam beschuldigt voor haar verlies tegen Namajunas.

Kowalkiewicz [11-2, UFC 4-2] neemt het in Brooklyn op tegen de in vorm kerende Herrig [14-6, UFC 5-2]. De TUF-20 deelneemster won haar laatste vier partijen. In gesprek met het Poolse MMA News Live laat Kowalkiewicz weten dat ze niet te spreken is over Jedrzejczyk [14-1, UFC 8-1].

“Voor mij klinkt dit als een hoop onzin en alleen om zichzelf goed te praten. Misschien voelt ze zich hierdoor beter en kan ze het psychologisch beter plaatsen. Elke vechter moet gewicht cutten, en dat is voor niemand fijn.

“Als Joanna zich niet goed voelde en vond dat ze te veel gewicht moest verliezen, waarom zei ze dan niks?”

Soms is het proces wat lichter en soms is het wat zwaarder maar het is nooit een leuk proces. En nu legt ze de schuld bij haar dieetteam. Gebruikt Joanna haar eigen hersens niet? Als Joanna zich niet goed voelde en vond dat ze te veel gewicht moest verliezen, waarom zei ze dan niks? Dat snap ik niet. Dit is gewoon een grote fraude na mijn mening.”

Kowalkiewicz vocht tegen zowel Namajunas [7-3, UFC 5-2] als Jedrzejczyk. De Poolse versloeg de huidige kampioene en verloor tegen haar landgenote. Kowalkiewicz hoopt dat “Thug Rose” de Barclays Center verlaat als winnares, maar als ze moest kiezen vecht ze liever een rematch met Joanna voor de titel.

“Mijn hart ligt meer bij Rose voor de rematch. Ik mag haar gewoon meer als persoon. Ik kijk altijd naar wie ik meer mag en wie ik beter ken, dus ik kies voor Rose. Joanna is mijn landgenote, maar op privégebied is ze geen aardig persoon. Elke keer als ze een vraag krijgt over mij praat ze slecht over me en beledigd ze mij. Dus wat kan ik ervan zeggen? Ik ga niet zeggen dat ik ga duimen voor haar want ik ga duimen voor Rose, een persoon die oprecht, eerlijk en zich niet anders voordoet.

Recent sprak ik hier met een vriend over, en als ik weer een kans krijg voor de titel tegen Rose of Joanna, dan vecht ik liever een rematch tegen Joanna. Op de een of andere manier sturen mijn sportambities me richting die partij. En als ik tegen Rose moet vechten dan zal dat een emotioneel gevecht worden, want ik mag haar erg graag.”

The #UFC booked @KarolinaMMA VS @feliceherrig for #UFC223 on the 7th of April.

A post shared by EPIC MMA (@epicmmanl) on

UFC 223 Ferguson vs. Khabib, 7 april 2018, Barclays Center, Brooklyn, Amerika

UFC 223 line-up tot nu toe:
Tony Ferguson vs. Khabib Nurmagomedov | UFC lichtgewicht titelgevecht
Rose Namajunas vs. Joanna Jedrzejczyk | UFC strogewicht titelgevecht
Karolina Kowalkiewicz vs. Felice Herrig
Al Iaquinte vs. Paul Felder
Joe Lauzon vs. Chris Gruetzemacher
Ray Borg vs. Brandon Moreno
Michael Chiesa vs. Anthony Pettis

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Ronda Rousey aan de slag met nieuwe kracht en voeding trainer

Na lange tijd stilte rondom Ronda Rousey springt haar naam weer op de radar. ...

UFC 205 main event: Conor McGregor vs. Eddie Alvarez voor de Lightweight titel

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Na weken van speculeren is ...

UFC 205: Fighting For History – Alvarez vs McGregor

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In Fighting For History worden ...

Preview: Alles wat je moet weten over UFC Fight Night: Silva vs. Bisping

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Powered by: Nagenoeg twee jaar ...