Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: MMA Fighting

Mark Hunt (43) is medisch goedgekeurd door de UFC en zal tegen Curtis Blaydes (26) terugkeren in de Octagon. “The Super Samoan” wil zijn laatste drie partijen van zijn contract snel afwerken zodat hij verder kan kijken, voordat hij met pensioen gaat. 

Hunt [13-11-1-1, UFC 8-4-1-1] spreekt met MMAjunkie over zijn rechtszaak tegen de UFC, steroïde gebruik, Blaydes [8-1-0-1, UFC 3-1-0-1], zijn plannen na de UFC en Stipe Miocic.

“Ik word iedere keer herinnerd aan het feit dat ik de oudste vechter uit het universum ben. Ik heb nog drie gevechten te gaan voor de UFC, omdat ik niet op één lijn lig met hun en met alles dat er speelt. Iedereen weet dat ik bezig ben met een rechtszaak om alles eerlijker te maken. Ze noemen me een jankende b*tch, maar ze kunnen allemaal de pest krijgen. Ik heb het PRIDE tijdperk overleefd, waarvan iedereen wist dat er gebruikt werd.

“De boodschap die we moeten uitstralen is, zoals Stipe [Miocic], hard werken brengt je naar de top.”

Na mijn drie partijen voor de UFC wil ik nog drie keer vechten voordat ik met pensioen ga, voordat ik mijn handschoenen aan de wilgen hang. Ik voel dat ik nog steeds mee kan met deze jonge gasten, ook al zijn ze half zo jong als ik.”

Zoals gebruikelijk snijdt Hunt het onderwerp doping aan tijdens zijn interviews. “The Super Samoan” laat weten dat de UFC een verkeerde boodschap naar buiten brengt omtrent dopinggebruik.

“Voor mij zal het waarschijnlijk niks meer uitmaken, maar aan het einde van de dag wel voor de mensen die nu opkomen. De jongens en de meisjes die nu op de deur kloppen. De boodschap die we tegenwoordig uitstralen, is dat het niet uitmaakt als je vals speelt. De boodschap die we moeten uitstralen is, zoals Stipe [Miocic], hard werken brengt je naar de top. Je kunt niet aan de top komen zonder hard te werken. Zij verdienen het niet om daar te zijn. Zij zouden geen geld en sponsordeals moeten krijgen, omdat ze de makkelijke weg kiezen.”

Hunt geeft aan dat hij niks over Blaydes weet, maar dat hij niet voorbij hem zal kijken.

“Ik wist niks over Curtis [Blaydes]. Ik heb niks tegen Curtis, het enige wat ik vraag is dat hij een eerlijke en schone vechter is, dat is het enige wat ik vraag. Maar natuurlijk kun je niet voorbij Curtis kijken. Dit is de zwaargewicht divisie. Hij wil worstelen en mij naar de grond brengen en ik wil zijn hoofd naar het volgende universum slaan.”

“The Super Samoan” spreekt vol lof over UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic. Hunt zou graag een rematch willen tegen de baddest man on the planet.

“Natuurlijk zou ik een rematch met Stipe willen. Hij trof mij op het moment dat het niet goed ging, maar desalniettemin is hij een waardig kampioen. Ik weer dat hij een maatschappelijk werker is, maar het beste aan Stipe is dat hij geen steroide gebruikt. Hij is schoon en een geweldige kampioen. Ik zou graag nog een keer dansen met hem.”

UFC 221 Romero vs. Rockhold, 11 februari 2018, Perth Arena, Perth, Australië

Main Card | 04.00u op Fox Sports 2 
Yoel Romero vs. Luke Rockhold | UFC interim middengewicht titelgevecht
Mark Hunt vs. Curtis Blaydes
Tai Tuivasa vs. Cyril Asker
Jake Matthews vs. Li Jingliang
Tyson Pedro vs. Saparbek Safarov

Preliminary Card
Damien Brown vs. Dong Hyun Kim
Rob Wilkinson vs. Israel Adesanya
Jeremy Kennedy vs. Alexander Volkanovski
Jussier Formiga vs. Ben Nguyen

Early Preliminary Card
Ross Pearson vs. Mizuto Hirota
Teruto Ishihara vs. José Alberto Quiñónez
Luke Jumeau vs. Daichi Abe

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Schorsing Kelvin Gastelum alleen van kracht in New York

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Kelvin Gastelum heeft voor de ...

UFC 205: Inside The Octogan – Gastelum vs Cerrone en Tate vs Pennington

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. In deze aflevering van Inside ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Mark Hunt keert terug in de Octagon en zal het op UFC 221 opnemen ...

Derrick Lewis: ”Ik moet hem finishen want de wereld zal naar mij kijken.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Derrick ‘The Black Beast’ Lewis ...