Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: UFC

Vanavond neemt Max Griffin (13-4 MMA, 1-2 UFC) het in de weltergewicht divisie op tegen publiekslieveling Mike Perry (11-2 MMA, 4-2 UFC). Perry zal tijdens dit gevecht het publiek achter zich hebben aangezien Perry sinds zijn vijftiende woonachtig is in Florida. Zijn tegenstander, Max Griffin, de grootste underdog op de kaart, kijkt echter met vertrouwen tegemoet naar de partij. Tegenover MMAJunkie zei Griffin het volgende:

‘Mijn lichaam is een echte machine. Ik weet wat ik kan doen en Perry weet dat ook. Hij kan zijn stoere rol spelen, maar hij weet wat er gaat gebeuren. Hij is een neppe man. Ik ga hem inmaken. Hij probeert stoer te zijn, maar hij komt niet eens uit Orlando. Hij komt uit Michigan of zo iets. Voor mij is hij een clown.’

Foto van: Sherdog

Griffin lijkt de ‘trash talk’ van ‘Platinum’ dus niet serieus te nemen en verwacht de overwinning te bereiken door zijn kracht te gebruiken. Griffin is pas kort geleden gestopt met zijn baan als manager om full time te kunnen trainen en Griffin merkt dat hij groeiende is door deze stap.

‘Hij respecteert mijn kracht. Hij kan doen alsof ik niets voorstel. Maar hij gaat er stom uitzien tijdens zijn verlies van iemand die niks voorstelt. Hij intimiteert mij totaal niet. Ik ken hem.’

Inmiddels heeft Griffin drie partijen gevochten in de UFC en er twee verloren. Griffin een overwinning dan ook hard nodig. Mike ‘Platinum’ Perry zal net als zijn tegenstander ook behoefte hebben aan een overwinning. Perry verloor van Santiago Ponzinibbio in december 2017.

Inmiddels heeft Griffin drie partijen gevochten in de UFC en er twee verloren. Griffin een overwinning dan ook hard nodig. Mike ‘Platinum’ Perry zal net als zijn tegenstander ook behoefte hebben aan een overwinning. Perry verloor van Santiago Ponzinibbio in december 2017. Over zijn aankomende gevecht sprak Perry met Ariel Helwani van the MMA Hour:

‘Max zal ruw ontwaken. Het gaat niet worden wat hij wil dat het wordt. Ik had eerder een top tien gevecht en nu heb ik de conditie daarvoor. Ik had geen conditie in het gevecht met Ponzinibbio en ik maakte het hem ook moeilijk.’

In de zomer van 2016 tekende ‘Platinum’ een contract bij de UFC en zestien maanden later maakt Perry zich alweer op voor zijn zesde gevecht in zestien maanden. Hoewel de publiekslieveling dus niet geboren is in Florida, woont Perry er wel al sinds zijn vijftiende en ervaart hij Florida als thuis.

‘Ik voel de liefde hier. Ik weet dat het klopt. Er komen veel mensen om mij aan te moedigen tijdens de open trainingen en dat geeft slechts een klein idee van hoe het zaterdag zal zijn. Het is belangrijk dat ik kalm blijf en mij niet laat afleiden. Ik zal diep moeten blijven ademhalen voor mijn conditie en onthouden dat ik relaxed blijf, de stoten raak die ik wil raken en het gevecht vechten wat ik wil vechten.

Foto van: MMAJunkie

Het gevecht tussen Perry en Griffin is het openingsgevecht van de hoofdkaart. Deze eer komt vaak alleen aan vechters toe die het keer op keer waar weten te maken en het publiek warm weten te krijgen voor de rest van de avond. Zowel de plaatsing op de kaart als het feit dat het gevecht in Florida plaatsvindt, zou zomaar kunnen zorgen voor extra druk. Perry zei hier het volgende over:

‘Het heeft geen effecht op mij gehad. Het heeft mij alleen maar gepusht. Ik moet in het gevecht geduldig zijn en ik hoef er geen druk op te leggen. Ik heb het publiek toch al achter mij en als die gast (Griffin) weg aan het rennen is voor mij, waarom zou ik dan geen kleine Nick Diaz act doen? Ga je vechten of ga je ronddansen? Laten we vechten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

(Spoiler) Who`s Next ?!? UFC Fight Night 80: Van Zant vs. Namajunas

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC Fight Night 80: Namajunas ...

Frankie Edgar: “Hij heeft een echt vechtershart.”

Frankie Edgar kon afwachten op zijn titelgevecht met Max Holloway, maar koos er uiteindelijk ...

Dana White over Uriah Hall: “Hij neemt het niet serieus.”

Het UFC Performance Institute laat weten dat Uriah Hall niet serieus bezig was met ...

UFC on FOX 19 Teixeira vs. Evans Recap : Op papier sterke card maakt verwachtingen waar in Tampa.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. MAASTRICHT- Afgelopen nacht was het ...