Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto: Yahoo Sports

Ovince St. Preux (34) is bezig aan een sterke zegereeks van drie opeenvolgende overwinningen. “OSP” neemt het op tegen “The Sledgehammer” Ilir Latifi (34). In gesprek met de UFC praat de Amerikaan over zijn sterke reeks en dat hij niet veel moet veranderen in zijn aanpak. Daarnaast geeft St. Preux aan dat hij voor het eerst zal vechten in de staat waarin hij opgegroeide.

St. Preux [22-10, UFC 10-5] treft Latifi [14-5-0-1, UFC 6-3] in de staat waar hij opgegroeid is, en dat is voor de Amerikaan een speciaal moment.

“Ik ben overal al geweest. Ik heb gevochten in de Madison Square Garden, MGM Grand en ik heb gevochten in Californië. Als je praat over Mixed Martial Arts, één van de beste plaatsen om te vechten is Japan, en daar heb ik ook gevochten, maar ik heb nog nooit in mijn eigen staat gevochten. Zelfs in Tennessee, ik heb al vier à vijf keer gevochten in Tennesse sinds dat ik daar mijn carrière begon, maar het is anders om te vechten in de staat waarin je bent opgegroeid. Florida was alles wat ik wist tot dat ik naar college ging.”

“OSP” verwacht veel vrienden en familie tussen het publiek die aanwezig zullen zijn in de Amway Center in Orlando.

“Ik weet niet precies hoeveel mensen er komen omdat het gevecht meer op korte termijn werd ingepland, maar we zullen zien. Van wat ik weet van mijn broer, zijn er veel mensen die proberen om naar Orlando te komen. Maar daar zijn nog niet de mensen bijberekend die met mijn zijn opgegroeid en al in Orlando wonen.

Ik heb familie die in Orlando wonen, heel veel familie.”

De Amerikaan spreekt over de voordelen van een actieve MMA-carrière.

“Ik had tegen mijn coach gezegd dat ik teveel vocht, maar hij gaf aan dat mijn beste prestaties voortkwamen uit partijen die snel na elkaar kwamen of als ik op korte termijn een partij aannam. Als je eenmaal in een trainingskamp zit dan krijg je meer routine in je leven. Hoe meer tijd je besteed buiten de Octagon, hoe meer gevoelig je wordt voor afleidingen en andere zaken. Plus blijft mijn gewicht ook meer onder controle als ik sneller na elkaar vecht.”

St. Preux laat weten dat hij niet wil afwijken van de route die hij is ingeslagen. Hoe meer hij wint, hoe makkelijker zijn leven wordt en de Amerikaan geeft aan dat zijn coaches ervoor zorgen dat hij niet te veel met zijn hoofd in de wolken gaat lopen.

“Net zoals ik ben binnen gebroken in de top 15, 10 en top 5, zo moet ik ook door blijven gaan. De sleutel naar succes is om niet alles drastisch te gaan veranderen. Zolang ik zo door blijf gaan, dan zullen alle puzzelstukjes perfect op zijn plaats vallen.

Ik zal niet afdwalen van het proces. Mijn leven wordt zo een stuk makkelijker en mijn coaches zorgen ervoor dat ik met beide benen op de grond blijf staan. Ik heb niet veel afleidingen en dat speelt denk ik een grote rol.”

Edits door: Yessel Hersh

UFC on FOX 28, Emmett vs. Stephens, 24 februari 2018, Amway Center, Orlando, Amerika

Main Card | 02.00u op Fox Sports 6
Josh Emmett vs. Jeremy Stephens
Jessica Andrade vs. Tecia Torres
Ovince Saint Preux vs. Ilir Latifi
Mike Perry vs. Max Griffin

Preliminary Card
Renan Barão vs. Brian Kelleher
Sara McMann vs. Marion Reneau
Angela Hill vs. Maryna Moroz
Ben Saunders vs. Alan Jouban

Early Preliminary Card
Sam Alvey vs. Marcin Prachnio
Rani Yahya vs. Russel Doane
Eric Shelton vs. Alex Perez
Albert Morales vs. Manny Bermudez

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFN 75 Recap (1/3) : Zwaargewicht veteranen zoeken naar een finish

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Zaterdag op zondag nacht stonden ...

UFC Fight Night 110 Free Fight: Mark Hunt vs. Roy Nelson

Mark Hunt zal voor eigen publiek de octagon instappen met Derrick Lewis. Bekijk hier ...

Mark Hunt: “Hij kwam weg met valsspelen.”

Mark Hunt beschuldigde Alistair Overeem van vals spel afgelopen maandag in The MMA Hour ...

Gegard Mousasi

Gegard Mousasi: “Als Weidman een fout maakt, laat ik hem ervoor boeten.”

Gegard Mousasi lijkt er helemaal klaar voor. Over een kleine week gaat hij de ...