Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vannacht staat er weer een mooi UFC-evenement op het programma. Tijdens UFC 221: Romero vs Rockhold staat er een interim-titel op het spel (in ieder geval voor Rockhold) en keert Mark Hunt weer terug om het op te nemen tegen Curtis Blayes. UFC 221 zal vannacht live vanuit de Perth Arena in Australië uitgezonden worden op FOX Sports en UFC Fight Pass. Wij geven je een preview over de hoofdpartij, de uitzendtijden, zenders en line-up van UFC 221: Romero vs Rockhold.

 

Romero vs Rockhold

De hoofdpartij van UFC 211 zou eigenlijk gaan tussen de huidige , onbetwiste kampioen Robert Whittaker en voormalig Strikeforce-kampioen Luke Rockhold. Jammer genoeg wordt er op 13 januari aangekondigd dat Whittaker geblesseerd is. Als oplossing zet de UFC (zoals vaker) een interim-titel op het spel en wordt Yoel Romero gekozen als vervanger voor Whittaker. Gisteren werden wij verrast met een nieuwe twist in het verhaal. Romero was tijdens het wegen te zwaar waardoor er vannacht alleen voor Rockhold bij winst de titel mee naar huis mag nemen.

 

De match-up

Romero is een gevaarlijke tegenstander voor elke middengewicht in de divisie. Vooral in het begin van de partij is het oppassen geblazen met hem. Wat wel een grote uitdaging is geweest bij Romero is zijn uithoudingsvermogen. In de latere rondes oogt hij vaak vermoeid maar toch heeft hij vijf van zijn zes (T)KO overwinningen behaald in de derde ronde. Zijn tegenstander Rockhold is één van de meest veelzijdige MMA-atleten. Los van zijn sterke kickboksen is hij ook een beest op de grond. Rockhold is vooral een intelligente vechter die zich houdt aan de strategie maar deze aanpast tijdens een partij.

 

Uitzendtijden, zenders en line-up

De nachtdienst start vannacht om 0:30 op UFC Fight Pass met een uitstapje naar FOX Sports vanaf 4:00 voor de main card. Hier nog even de uitzendtijden, zenders en line-up voor UFC 221: Romero vs Rockhold.

Main card | Vanaf 4:00 op Fox Sports 2
– Yoel Romero vs. Luke Rockhold
– Mark Hunt vs. Curtis Blaydes
– Tai Tuivasa vs. Cyril Asker
– Jake Matthews vs. Li Jingliang
– Tyson Pedro vs. Saparbek Safarov

Preliminary Card | Vanaf 2:00 op UFC Fight Pass
– Damien Brown vs. Dong Hyun Kim
– Rob Wilkinson vs. Israel Adesanya
– Jeremy Kennedy vs. Alexander Volkanovski
– Jussier Formiga vs. Ben Nguyen

Early Preliminary Card | Vanaf 0:30 op UFC Fight Pass
– Ross Pearson vs. Mizuto Hirota
– Teruto Ishihara vs. José Alberto Quiñónez
– Luke Jumeau vs. Daichi Abe

 

Voorspelling

Wat leden van de internationale MMA-Media voorspelt bij elk UFC-evenement de hoofdpartij. MMA Junkie verzamelt alle voorspellingen en maakt daar een mooie compilatie van. Ben jij het eens met de leden van de media?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Miocic: “Ik kan me niet herinneren dat ik aftikte, alleen dat ik hem knock-out sloeg.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Stipe Miocic slaagde er afgelopen ...

UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 4

Een nieuwe aflevering van UFC 212 Embedded met onder andere José Aldo, Max Holloway, ...

(Video) UFC Fight Night 103 Free Fight: Yair Rodriguez vs. Charles Rosa

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.  BJ ‘The Prodigy’ Penn zal ...

Alistair Overeem: ”Joe Rogan zette me voor het blok.”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Alistair ‘The Reem’ Overeem mocht ...