Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: Esther Lin

Na het wegvallen van Max Holloway tegen Frankie Edgar voor de titel blijkt het evenement toch nog een titelgevecht te krijgen. Met slechts vier weken nog voor de boeg, heeft de UFC het voor elkaar gekregen om twee mooie partijen toe te voegen aan UFC 222. Zo neemt Frankie Edgar het op tegen Brian Ortega. In hoofdpartij zal Cris Cyborg het opnemen tegen Yana Kunitskaya.

Cyborg (19-1) heeft haar laatste partij gewonnen van Holly Holm en wist hiermee haar titel met succes te verdedigen. Kunitskaya (10-3) zal haar debuut maken voor de organisatie. Ze is de voormalig bantamgewicht kampioen van Invicta FC en gaf afgelopen maand aan de stap te zetten naar het vedergewicht.

In de partij voor de afsluitende partij van de avond neemt Frankie Edgar het op tegen Brian Ortega. Een dappere beslissing van Edgar, die met dit gevecht veel te verliezen heeft. Al had Edgar de partij met Ortega geweigerd, leek er alsnog een titelpartij weggelegd voor ‘the answer’. Mocht Edgar de partij met Ortega verliezen lijkt een titelgevecht verder weg dan ooit. Er staan dan ook veel op het spel voor Edgar. Voor Ortega is het echter een uitgelezen kans om wederom een veteraan te verslaan. In zijn laatste partij wist ‘T-City’ Cub Swanson te verslaan. Hoe dan ook kan er verwacht worden dat de winnaar van deze partij op latere termijn voor de titel zal gaan vechten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Wat moet de UFC nu met ‘Cyborg’?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Cristiane ‘Cyborg’ Justino heeft afgelopen ...

(Video) Bas Rutten: UFC 205: Alvarez vs McGregor Fight Analysis

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Bas Rutten heeft weer eens ...

Nate Diaz: ”Niemand geeft aan dat ze een grote deal met mij willen maken. ”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nate Diaz beleefde twee financieel ...

Weekly Fight Announcements: UFC

Een nieuwe week, een nieuwe UFC weekly fight announcements. Kelvin Gastelum versloeg onlangs een ...