Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: Esther Lin

Na het wegvallen van Max Holloway tegen Frankie Edgar voor de titel blijkt het evenement toch nog een titelgevecht te krijgen. Met slechts vier weken nog voor de boeg, heeft de UFC het voor elkaar gekregen om twee mooie partijen toe te voegen aan UFC 222. Zo neemt Frankie Edgar het op tegen Brian Ortega. In hoofdpartij zal Cris Cyborg het opnemen tegen Yana Kunitskaya.

Cyborg (19-1) heeft haar laatste partij gewonnen van Holly Holm en wist hiermee haar titel met succes te verdedigen. Kunitskaya (10-3) zal haar debuut maken voor de organisatie. Ze is de voormalig bantamgewicht kampioen van Invicta FC en gaf afgelopen maand aan de stap te zetten naar het vedergewicht.

In de partij voor de afsluitende partij van de avond neemt Frankie Edgar het op tegen Brian Ortega. Een dappere beslissing van Edgar, die met dit gevecht veel te verliezen heeft. Al had Edgar de partij met Ortega geweigerd, leek er alsnog een titelpartij weggelegd voor ‘the answer’. Mocht Edgar de partij met Ortega verliezen lijkt een titelgevecht verder weg dan ooit. Er staan dan ook veel op het spel voor Edgar. Voor Ortega is het echter een uitgelezen kans om wederom een veteraan te verslaan. In zijn laatste partij wist ‘T-City’ Cub Swanson te verslaan. Hoe dan ook kan er verwacht worden dat de winnaar van deze partij op latere termijn voor de titel zal gaan vechten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Luke Rockhold

Luke Rockhold daagt Fabricio Werdum uit: “Let’s do this.”

Luke Rockhold verrast vriend en vijand door om een gevecht met Fabricio Werdum te ...

UFC 210 Free Fight: Chris Weidman vs Vitor Belfort

Zie hier hoe Chris Weidman won van Vitor Belfort tijdens UFC 187! Gaat hij ...

Josh Barnett

Josh Barnett: “Ik vertrouw USADA voor geen meter.”

Josh Barnett spreekt zich uit over USADA en zijn positieve dopingtest.

Alistair Overeem: “Het enige dat logisch klinkt voor mij, is Stipe Miocic na dit gevecht.”

Alistair Overeem hoopt via zijn rubbermatch met Fabricio Werdum een revanche met UFC-kampioen Stipe ...