Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Foto van: Esther Lin

Na het wegvallen van Max Holloway tegen Frankie Edgar voor de titel blijkt het evenement toch nog een titelgevecht te krijgen. Met slechts vier weken nog voor de boeg, heeft de UFC het voor elkaar gekregen om twee mooie partijen toe te voegen aan UFC 222. Zo neemt Frankie Edgar het op tegen Brian Ortega. In hoofdpartij zal Cris Cyborg het opnemen tegen Yana Kunitskaya.

Cyborg (19-1) heeft haar laatste partij gewonnen van Holly Holm en wist hiermee haar titel met succes te verdedigen. Kunitskaya (10-3) zal haar debuut maken voor de organisatie. Ze is de voormalig bantamgewicht kampioen van Invicta FC en gaf afgelopen maand aan de stap te zetten naar het vedergewicht.

In de partij voor de afsluitende partij van de avond neemt Frankie Edgar het op tegen Brian Ortega. Een dappere beslissing van Edgar, die met dit gevecht veel te verliezen heeft. Al had Edgar de partij met Ortega geweigerd, leek er alsnog een titelpartij weggelegd voor ‘the answer’. Mocht Edgar de partij met Ortega verliezen lijkt een titelgevecht verder weg dan ooit. Er staan dan ook veel op het spel voor Edgar. Voor Ortega is het echter een uitgelezen kans om wederom een veteraan te verslaan. In zijn laatste partij wist ‘T-City’ Cub Swanson te verslaan. Hoe dan ook kan er verwacht worden dat de winnaar van deze partij op latere termijn voor de titel zal gaan vechten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Show Comments (0)

You May Also Like

Karolina Kowalkiewicz: “Gebruikt Joanna haar eigen hersens niet?”

Karolina Kowalkiewicz is niet te spreken dat haar landgenote Joanna Jedrzejczyk haar dieetteam de ...

Ian McCall

Ian McCall: “Er is iets mis met me, ik kan geen weight meer cutten.”

Ongeluk blijft Ian McCall maar achtervolgen. De vechter zag al negen maal een partij ...

Dana White: Lookin For A Fight – Seizoen 2. aflevering 3

Dana White, Matt Serra en Din Thomas trekken er weer op uit in een ...

UFC 214

UFC 214: Een werkelijk epische kaart deel 2

Er zijn op UFC 214 vele mooie partijen te aanschouwen, en na de vier ...