Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Josh Emmett maakte een flinke stap nadat hij Ricardo Lamas versloeg afgelopen december. Hij zal voor het eerst de Octagon instappen als main event, dit zal hij samen doen met Jeremy Stephens. In deze editie van Road to the Octagon worden Josh Emmett, Jeremy Stephens, Jessica Andrade, Tecia Torres, Ovince Saint Preux en Ilir Latifi onder de loep genomen.

Josh Emmett (32) is een oud West Coast Fighting Championship kampioen en maakte in 2016 zijn debuut voor de UFC. Emmett maakte zijn UFC-debuut in Ahoy Rotterdam waar hij Nick Hein op korte termijn verving voor een gevecht met Jon Tuck. Afgelopen december maakte “Grim Reaper” een flinke stap in zijn UFC-carrière. Emmett verving José Aldo om het op te nemen tegen de hoog gerankte Ricardo Lamas. Tegen ieders verwachting in sloeg hij Lamas in de eerste ronde knockout. Hij heeft een MMA-record van 13-1, UFC 4-1.

Jeremy Stephens (31) is een ware veteraan binnen de UFC. “Lil Heathen” zal in Orlando de Octagon betreden voor zijn 28e UFC-gevecht. Stephens betrad in 2007 voor het eerst de Octagon, en was buiten één uitstapje om, niet meer weg te denken uit het UFC-deelnemersveld. Ook al is de Amerikaan al sinds 2007 actief binnen de UFC, toch krijgt hij hedendaags meer, gekscherende, aandacht door Conor McGregors ‘Who the Fook is that guy?’ reactie tijdens de UFC 205 persconferentie. Natuurlijk heeft Stephens zichzelf al genoeg bewezen binnen de UFC met overwinningen op onder andere Rafael Dos Anjos, Darren Elkins, Dennis Bermudez, Renan Barão en Gilbert Melendez. Hij heeft een MMA-record van 26-14, UFC 14-13.

Edits door: Yessel Hersh

Jessica Andrade (26) maakte haar UFC-debuut in 2013 tegen Liz Carmouche in een partij die ze verloor. De drie daarop volgende partijen werden allemaal gewonnen. Rosi Sexton, Raquel Pennington en Larissa Pacheco verlieten verliezend de octagon. Hierna kwam ze in een mindere periode waarin ze twee van haar drie partijen verloor. Na een verloren rematch met Pennington besloot Andrade een divisie te zakken. Eenmaal in de strogewicht divisie won de Braziliaanse al haar partijen. Onder andere Jessica Penne en Invicta FC kampioen Angela Hill moesten hun meerdere kennen. “Bate Estaca” verloor een titelgevecht tegen de inmiddels voormalig UFC-kampioene Joanna Jedrzejczyk, maar herpakte zich gelijk in een confrontatie met Cláudia Gadelha in Japan. Andrade heeft een MMA-record van 17-6 [UFC 8-4]

Tecia Torres (28) kwam de UFC binnen via het 20e seizoen van The Ultimate Fighter. Tijdens de TUF-20 Finale versloeg ze Angela Magaña voor haar eerste officiële UFC-partij. “The Tiny Tornado” stapte daarna nog zesmaal de Octagon in en moest alleen haar meerdere kennen tegen de huidige UFC-kampioene Rose Namajunas. Ze versloeg onder andere Angela Hill, Bec Rawlings en Michelle Waterson. Torres heeft een MMA-record van 10-1, UFC 6-1.

Edits door: Yessel Hersh

Ovince St-Preux (34) maakte in 2013 zijn debuut in de UFC en stapte daarna nog veertien keer de Octagon in. “OSP” is bezig aan een zegereeks van drie partijen waaronder twee indrukwekkende Von Flue Choke submissions. In 2016 streed St-Preux om de UFC interim lichtzwaargewicht divisie met Jon Jones en verloor via een unanimous decision. De Canadees versloeg onder andere Gian Villante, Maurício Rua, Yushin Okami en Corey Anderson. St. Preux heeft een MMA-record van 22-10, UFC 10-5.

Ilir Latifi (34) is een oud Superior Challenge zwaargewicht kampioen en maakte in 2013, via een verliespartij tegen Gegard Mousasi, zijn debuut voor de UFC in Stockholm, Zweden. “The Sledgehammer” bewandelde daarna nog acht keer de weg naar de Octagon. Hij versloeg onder andere Tyson Pedro, Gian Villante en Nederlander Hans Stringer. De Zweed heeft een MMA-record van 14-5-0-1, UFC 6-3.

UFC on FOX 28, Emmett vs. Stephens, 24 februari 2018, Amway Center, Orlando, Amerika

Main Card | 02.00u op Fox Sports 6
Josh Emmett vs. Jeremy Stephens
Jessica Andrade vs. Tecia Torres
Ovince Saint Preux vs. Ilir Latifi
Mike Perry vs. Max Griffin

Preliminary Card
Renan Barão vs. Brian Kelleher
Sara McMann vs. Marion Reneau
Angela Hill vs. Maryna Moroz
Ben Saunders vs. Alan Jouban

Early Preliminary Card
Sam Alvey vs. Marcin Prachnio
Rani Yahya vs. Russel Doane
Eric Shelton vs. Alex Perez
Albert Morales vs. Manny Bermudez

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Bart Slegers

    Content writer EPIC MMA, UFC Nederland en Bellator MMA Nederland

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Wat is EPIC MMA ?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Er is een grote kans ...

(Vlog) UFC 205 Embedded — Episode 4

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. UFC 205 Embedded is een ...

(Video) Joe Rogan hint naar Alvarez vs McGregor op UFC 205

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De populaire UFC-commentator, Joe Rogan ...

Woodley

Woodley, Perry en Usman reageren op Colby Covington

Tyron Woodley, Mike Perry en Kamaru Usman reageren snel op Colby Covington.