Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Naast het titel gevecht tussen Gegard Mousasi en Rafael Carvalho heeft de organisatie nog een mooie partij toegevoegd aan de line-up. Mirko Crop Cop en Roy Nelson zullen het op 25 mei met elkaar opnemen in de SSE arena in Londen.

 

Mirco Cro Cop

Na zijn partij tegen Gabriel Gonzaga op 11 april 2016 besloot Mirko Cro Cop een einde te maken aan zijn legendarische carrière. Hij verslaat de Braziliaan via TKO en hangt zijn handschoenen op. Maar zoals bij veel vechters blijkt het toch moeilijk om er definitief een einde aan te maken. Cro cop besluit na iets langer dan een jaar toch weer actief te zijn in de sport waar hij zoveel van houdt.

Hij doet in 2016 mee aan het open gewicht toernooi van Rizin en wint deze overtuigend. Hij verslaat al zijn tegenstanders voordat de jury zich ermee hoeft te bemoeien. Op 31 december vecht Cro cop twee MMA- partijen achter elkaar en verslaat in de finale Amir Aliakbari via KO. Het jaar erop stond Cro cop als eindbaas van het toernooi te wachten tot Tsuyoshi Kohsaka de finale bereikte. Ook deze partij beëindigde Cro cop met een TKO.

 

Roy Nelson

Na een langdurige UFC-carrière maakt Nelson de overstap naar Bellator. In zijn debuut staat hij tegenover Javy Ayala. Nelson wint zijn debuut met een unaniem jurybesluit. Door deze overwinning verdient Nelson een plekje in het Bellator Heavyweight Grand Prix toernooi. Hij staat in de eerste ronde van het toernooi tegen een oude bekende. Nelson had het al eerder opgenomen tegen Matt Mitrione en wist die partij overtuigend te winnen via TKO.

Jammer genoeg wist hij zijn oude succes tegen Mitrione niet te herhalen en verloor Nelson de partij tegen Mitrione via jurybesluit. Hoewel Nelson niet meer in het toernooi zit, heeft hij weer een mooie partij om op vooruit te kijken. Nelson zou met een tegenstander als Cro Cop weer kunnen denken aan het opbouwen van een win reeks. Dit heeft hij sinds 2013 niet meer voor elkaar gekregen. Nelson heeft Cro cop als eerder verslagen en zou dit tijdens zijn partij in Londen graag nogmaals over willen doen.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
 • Doing what i like, hope you like what i do!

 • Show Comments (3)

 • Jean-Marc Nijmeijer
  Jean-Marc Nijmeijer

  Léon Timmer 😬

  • Léon Timmer
   Léon Timmer

   Kom je hier kijkôn?

  • Jean-Marc Nijmeijer
   Jean-Marc Nijmeijer

   Neeeee gekkie! Die moeten we ook live pakken!

You May Also Like

Bellator MMA 170: Ortiz vs. Sonnen compleet

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Volgende maand zal Bellator MMA ...

(Preview) Bellator 155: Manhoef vs. Carvalho

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Het is bijna tijd voor ...

(Preview) Bellator 163: Awad vs. Ward

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Aankomende vrijdag zal de Bellator ...

Bellator gaat door met grote namen boeken!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nadat Bellator van de week ...