Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vanavond is het zover. Hesdy Gerges neemt het na acht jaar op tegen Badr Hari. Dit keer in de Ahoy voor Glory 51: Bad Blood. Wij zijn samen met Kris Dekker van MMA Planet aanwezig op locatie en geven je de uitslagen en de interviews na de partijen. Refresh deze pagina om op de hoogte te blijven.

Glory 51: Main Card

21:00 uur op Ziggo Sport Totaal

Badr Hari vs Hesdy Gerges

Ronde 1:

Gerges begint met een lowkick. Hari heeft duidelijk gewerkt aan zijn snelheid. Elke keer als Hari, Gerges ook maar aanraakt schreeuwt het publiek.  De Hari-fans zijn goed vertegenwoordigd. Gerges is niet onder de indruk en loopt vooruit en scoort. Hari valt aan met een draaitrap. Het pubkiek wordt gek maar Gerges blokt. Gerges sluit de ronde af met een stevige lowkick.

Ronde 2: 

Hari begint met een goede combinatie naar het lichaam. Gerges krijgt Hari tegen de touwen en zet druk. Hari is fel maar doet geen ernstige schade. Geen van de heren lijkt de partij op afstand te willen afronden. Ze blijven elkaar opzoeken en van korte afstand aanvallen. Hari begint zijn draai te vinden met mooie combinaties. Hij vuurt nog een mooie draaitrap af maar mist zijn doel.

Ronde 3:

De bel luidt en beide atleten gaan ervoor.  Badr richt zich vooral op het lichaam van zijn tegenstander. Ook in deze laatste ronde is hij net zo snel en energiek als de eerste. Gerges wordt trager maar weet zijn vechtershart te tonen zoals we dat gewend zijn. Hij blijft vooruit gaan. De laatste tien secondes geven de heren alles wat ze hebben. De bel luidt en de partij is voorbij. De jury moet voor de laatste keer aan de bak.

Resultaat: Badr Hari wint van Hesdy Gerges via unaniem jurybesluit (30-27, 30-27, 30-27, 30-27, 29-28)

 

Eyevan Danenberg vs. Thongchai Sitsongpeenong

Ronde 1:

Eyevan Danenberg en Thongchai Sitsongpeenong moeten weer aan de bak voor de finale van het weltergewicht toernooi. Danenberg begint fel en combineert mooi. Hij lijkt meer zijn draai gevonden te hebben in vergelijking met zijn eerste partij. Danenberg valt iets onvoorzichtig aan en wordt keihard geraakt door Sitsongpeenong. Hij herstelt snel zonder enige schade. Danenberg reageert sterk met goede combinaties.

Ronde 2:

Sitsongpeenong begint de tweede ronde iets agressiever maar is er vooral op uit om de clinch aan te gaan. Daar heeft hij het voordeel. Danenberg probeert Sitsongpeenong te raken met een gesprongen knie maar mist. Danenberg beweegt goed met zijn hoofd. Sitsongpeenong stapt naar voren maar ontvangt een stevige lowkick en raakt uit balans. Danenberg lijkt wat gefrustreerd door de clinch pogingen van Sitsongpeenong. Hij raakt Sitsongpeenong nog één keer goed wanneer hij de afstand uit de clinch verkleint.

Ronde 3:

Danenberg komt de derde ronde in met een voorsprong en zal dit proberen door te trekken. Sitsongpeenong blijft de clinch aangaan en Danenberg blijft scoren. Danenberg raakt Sitsongpeenong op de toque maar de Thai zet door na een korte onderbreking. Danenberg sluit de partij af met nog een laatste aanval en de bel luidt voor het einde van de partij.

Resultaat: Eyevan Danenberg wint van Thongchai Sitsongpeenong via unaniem jurybesluit (29-28, 30-27, 30-27, 30-27, 30-27)

 

Tomas Mozny vs. Daniel Skvor

Ronde 1:

Daniel Skvor komt naar voren en ziet er niet uit alsof hij ook iets anders van plan is. Hij drukt Mozny in de hoek. Mozny vecht achteruit maar weet zelf ook schade aan te richten. Skvor raakt Mozny goed op zijn hoofd met een hoek na een combinatie naar het lichaam.  Skvor blijft druk zetten tot de bel luidt voor het einde van de de eerste ronde.

Ronde 2:

In de tweede ronde blijft Skvor druk zetten en dwingt hij opnieuw Monzy achteruit te vechten. Monzy blijft rustig en scoort terwijl hij achteruit vecht. Hij gebruikt zijn jab goed terwijl hij in principe met zijn rug tegen de touwen staat. De ronde eindigt (voor de verassing) met Monzy die met zijn rug tegen de touwen staat.

Ronde 3:

Opnieuw voelt Mozny zich comfortabel terwijl hij achteruit vecht. Langzamerhand wint hij terrein. Skvor is duidelijk vermoeid. Geen knockdown en geen echte schade tijdens deze partij. De jury komt er weer aan te pas.

 

Resultaat: Tomas Mozny wint van Daniel Skvor  via unaniem jurybesluit 

 

Eyevan Danenberg vs. Jimmy Vienot

Ronde 1:

De actie begint goed in de eerste ronde. Vienot slaat Danenberg neer maar scoort geen knockdown. De stream in de media ruimte valt uit. Helaas, paniek.

Ronde 2:

In de tweede ronde kunnen we inloggen op Ziggo Go en hebben we weer een stream te pakken. De hoek Danenberg vraagt om een knie. Hij raakt er één maar Vienot herstelt.

Ronde 3:

De laatste ronde gaat van start met Danenberg als agressor. Vienot gooit een ‘superman-punch’ maar raakt Danenberg nauwelijks. Danenberg valt weer aan met een knie. Deze mist hij. Toch zet hij druk en trekt de partij naar zich toe. De bel luidt en de partij wordt beëindigd.

Resultaat:  Eyevan Danenberg wint van Jimmy Vienot via verdeeld jury besluit

 

Thongchai Sitsongpeenong vs. Alan Scheinson

Ronde 1: 

De actie begint direct na het luiden van de eerste bel. Scheinson trapt Sitsongpeenong onderuit. Sitsongpeenong beweegt zijn hoofd goed waardoor Scheinson veel stoten mist. Sitsongpeenong blijft jagen op een rechter directe, die steeds vaker zijn doel bereikt. De eerste ronde gaat over en weer.

Ronde 2:

Scheinson begint de tweede ronde hard en raakt Sitsongpeenong goed. De stoten vliegen over en weer maar Sitsongpeenong eindigt herhaaldelijk met een knie naar het lichaam. Scheinson gooit zijn jab goed waardoor Sitsongpeenong moeite heeft dichterbij te komen. De keren dat hij dat doet valt hij opnieuw aan met knieën naar het lichaam.

Ronde 3: 

Scheinson start de derde ronde met de jury aan zijn kant. Zij vinden dat hij de tweede ronde naar zich toe heeft getrokken. Sitsongpeenong blijft aanvallen met knieën naar het lichaam. Het bitje van Sitsongpeenong valt uit waardoor partij gestopt wordt. De partij wordt hervat en Scheinson lijkt last te hebben van zijn arm. De laatste tien seconden eindigen in de clinch. De juryleden hebben het druk vandaag.

Resultaat:  Thongchai Sitsongpeenong wint van Alan Scheinson via verdeeld jury besluit ( 29-28, 29-28, 29-28, 28-29, 28-29)

 

Superfight Series 

19.00 uur op Ziggo Sport Extra 2 

Cedric Doumbe vs. Alim Nabiev

Ronde 1:

Nabiev dreigt vroeg in de eerste ronde met trappen naar het hoofd van Doumbe. Ze zijn wat afwachtend,  Nabiev heeft een snelle jab die Doumbe zo af en toe waakzaam maakt om dichterbij te komen. Beide heren zijn technisch en scoren, Doumbe iets meer.

Ronde 2:

Vroeg in de ronde wordt Doumbe onderuit getrapt nadat Nabiev zijn trap ving. Dit herhaalt zich nog een keer met nog twee minuten in op de klok van de tweede ronde. Nabiev raakt Doumbe goed maar richt geen schade aan. Naar mate de wedstrijd vordert weet Nabiev steeds vaker zijn doel te raken.

Ronde 3:

Nabiev  begint de derde ronde een voorsprong. Vier van de vijf juryleden gaven hem een 10-9 score voor de tweede ronde. Nabiev voelt zich zelfverzekerd en benaderd Doumbe met zijn dekking omlaag. Hij scoort met knieen, wilde hoeken maar weet de partij niet te beëindigen voor de laatste bel van de partij.

Resultaat:  Alim Nabiev wint van Cedric Doumbe via verdeeld jurybesluit (29-28, 29-28, 29-28, 29-28, 28-29)

 

Mohammed Jaraya vs. Miles Simson

Foto: Glory

Ronde 1:

Simson ontvangt in het begin direct een trap van Jaraya. Na het gevecht om positie in de ring trapt Jaraya, Simson naar de grond met een voorwaartse trap. Het is een technisch sterke ronde, de vechters scoren beiden goed. Jaraya raakt Simson goed maar de bel gaat voor het einde van de ronde.

Ronde 2:

Net zo technisch als de eerste ronde eindigt, begint de tweede ook. Simson zet druk maar Jaraya blijft scoren. Jaraya komt vermoeiender over dan zijn tegenstander. Toch raakt hij, Simson met een goede combinatie die hij afsluit met een uppercut.

Ronde 3:

Beide heren hebben wat te bewijzen en willen de derde ronde naar zich toe te trekken.  Wilde stoten en combinaties worden afgesloten met een lowkick. Maar geen van de twee weten echte schade aan te richten. Simson raakt nog een goede trap naar het lichaam. Aan het einde van de ronde geloven beide atleten dat ze gewonnen hebben. De jury komt in actie en geeft de officiële uitslag.

Resultaat: Mohammed Jaraya wint van Miles Simson via jurybesluit (29-28, 30-27)

 

Tyjani Beztati vs. Anil Cabri

Ronde 1: 

Cabri dreigt ondanks het verschil in lengte (17 cm). Hij houdt goed zijn afstand en trapt Beztati neer met een draaiende trap. Geen knockdown, maar enkele momenten later trapt Beztati richting het hoofd van Cabri. Hij raakt hem vol op en de scheids stopt de partij.

Resultaat: Beztati wint van Cabri via KO in de eerste ronde 

 

 

Massaro Glunder  vs. Victor Pinto

Foto: Glory

Ronde 1:

Glunder trapt de eerste ronde af met wat jabs. Hij landt een paar goede lowkicks en combineert sterk. Na een poging tot een spectaculaire trap ontvangt Gunder een stevige trap tussen zijn benen. Geen knockdown, wel pijn. Glunder herstelt en voert de druk meteen op. Hij zet de clinch goed in en landt meerdere knieën. Glunder sluit de ronde af met een trap naar het hoofd van Pinto

Ronde 2: 

De tweede ronde begint met een stevige slagenwisseling. Glunder blijft degene die de meeste druk geeft maar ook Pinto weet te scoren. Langzamerhand weet Pinto de partij iets meer naar zich toe te trekken. Met nog tien seconden op de klok in de tweede ronde gaan de heren er weer tegenaan. Glunder wordt onderuit getrapt, staat op en maakt zich klaar voor de derde ronde.

Ronde 3: 

Pinto trapt Glunder opnieuw onderuit in het begin van de eerste ronde. Glunder staat nu 19-1 voor met knieën. De partij gaat over en weer maar geen van de vechters heeft significante schade aangericht. De bel gaat en het is aan de jury om te beslissen.

Resultaat: Glunder wint van Pinto via jurybesluit (29-28)

 

Kevin van Heeckeren vs. Bas van der Kroon

Foto: Glory

Ronde 1: 

Van Heeckeren zet goed druk en scoort binnen 30 secondes een knock-down. Hij blijft de druk opvoeren en van der Kroon geeft niet echt een reactie. Van Heeckeren komt aan het einde van de eerste ronde met een ‘superman punch’ en raakt van der Kroon volop. Met nog een paar secondes over raakt van Heeckeren, van der Kroon nog één keer goed en slaat de lichten uit.

Resultaat: Van Heeckeren wint van van der Kroon via KO in de eerste ronde (2:48)

 

 

 

 

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)