Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: UFC

Het gerucht ging al een tijd rond. Nu is het eindelijk officieel. Woensdag kondigde de UFC de partij aan tussen Alistair Overeem en Curtis Blayes. De twee zwaargewichten staan op 9 juni tegenover elkaar tijdens UFC 225 in het United Center in Chicago.

 

Alistair Overeem

De MMA-veteraan komt de partij in met een record van 43–16, 1 NC. Bij zijn laatste partij verloor  ‘The Reem’ door een keiharde opstoot van Francis Ngannou. Voor deze partij had hij een win reeks opgebouwd van twee door winstpartijen op Mark Hunt en Fabricio Werdum.

Overeem staat ondanks zijn vorige nederlaag op dit moment nog steeds op de tweede plek in het klassement. Een winstpartij op Blaydes zal hem weer een stapje dichterbij een titelgevecht brengen. De enige titel die nog ontbreekt in zijn carrière.

 

Curtis Blaydes

Na zijn enige nederlaag van Ngannou is Blaydes vijf partijen ongeslagen binnen de UFC.  Na winstpartijen op o.a. Cody East, Daniel Omielańczuk en Oleksiy Oliynyk stond Blaydes tegenover de grootste uitdaging uit zijn carrière.

‘Super Samoan’ Mark Hunt verwelkomt Blayed in Australië tijdens UFC 221. De worstelaar deed waar hij goed in is en werkte Hunt keer op keer naar de grond. De dominante overwinning verzekerde Blaydes van nog een grotere uitdaging in Overeem. Een overwinning op Overeem zal Blaydes gigantisch laten stijgen in het klassement.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)

You May Also Like

Luke Rockhold

Terugkeer Luke Rockhold ligt in het verschiet: “Ik ben er bijna klaar voor.”

Het lijkt een kwestie van tijd voordat Luke Rockhold terugkomt. De vechter heeft aangegeven ...

Nate Diaz: ”Niemand geeft aan dat ze een grote deal met mij willen maken. ”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Nate Diaz beleefde twee financieel ...

(Video) Joe Rogan hint naar Alvarez vs McGregor op UFC 205

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. De populaire UFC-commentator, Joe Rogan ...