Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Foto: UFC

Het gerucht ging al een tijd rond. Nu is het eindelijk officieel. Woensdag kondigde de UFC de partij aan tussen Alistair Overeem en Curtis Blayes. De twee zwaargewichten staan op 9 juni tegenover elkaar tijdens UFC 225 in het United Center in Chicago.

 

Alistair Overeem

De MMA-veteraan komt de partij in met een record van 43–16, 1 NC. Bij zijn laatste partij verloor  ‘The Reem’ door een keiharde opstoot van Francis Ngannou. Voor deze partij had hij een win reeks opgebouwd van twee door winstpartijen op Mark Hunt en Fabricio Werdum.

Overeem staat ondanks zijn vorige nederlaag op dit moment nog steeds op de tweede plek in het klassement. Een winstpartij op Blaydes zal hem weer een stapje dichterbij een titelgevecht brengen. De enige titel die nog ontbreekt in zijn carrière.

 

Curtis Blaydes

Na zijn enige nederlaag van Ngannou is Blaydes vijf partijen ongeslagen binnen de UFC.  Na winstpartijen op o.a. Cody East, Daniel Omielańczuk en Oleksiy Oliynyk stond Blaydes tegenover de grootste uitdaging uit zijn carrière.

‘Super Samoan’ Mark Hunt verwelkomt Blayed in Australië tijdens UFC 221. De worstelaar deed waar hij goed in is en werkte Hunt keer op keer naar de grond. De dominante overwinning verzekerde Blaydes van nog een grotere uitdaging in Overeem. Een overwinning op Overeem zal Blaydes gigantisch laten stijgen in het klassement.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Doing what i like, hope you like what i do!

  • Show Comments (0)

You May Also Like

UFC 221 Embedded: Vlog Series – Episode 2

Een nieuwe editie van UFC 221 Embedded met onder andere Yoel Romero, Luke Rockhold, ...

UFC 213 Embedded: Vlog Series – Episode 5

Een nieuwe aflevering van UFC 213 Embedded met Amanda Nunes, Valentina Shevchenko, Yoel Romero ...

Dana White is resoluut over Donald Cerrone

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins. Dana White had niets te ...